Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 4. 2. 2024.

Niš još bez dovoljno opreme i kadra za Perinatalni centar za ugrožene bebe

viber_slika_2024-02-02_11-54-14-707 Niš još daleko od formiranja zvaničnog perinatalnog centra; foto: UKC Niš

Iako je još pre više od 5 godina niška Klinika za pedijatriju dobila zadatak da formira perinatalni centar za jugoistok zemlje, to se još nije desilo zbog manjka opreme i kadra, a tokom posete Kliničkom centru direktorka UNICEF-a Jelena Kostadinova je zaključila da Niš nažalost još nije dostigao pune kapacitete i da zahteva dodatna ulaganja i u kvalitet.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mita

    15:42 // 4. 2. 2024.

    Niš je improvizacija od grada, tako je i KC improvizacija od bolnice a Pedijatrija improvizacija od bolnice za decu. Ako Nurdor gradi dčiju onkologiju, Unicef i ko zna ko još pomaže perinatalni centra, porodilište niko ne pomaže, gde su tu grad Niš i država Srbije nigde. Važni su Kup Koraća, davanje para lokalnim televizijama za nepostojeće projekte, lokalnim klubovima koji ne rade, ali bebe jok

  • Siky67

    15:57 // 4. 2. 2024.

    Bitno je da u Beogradu sve to postoji. Nama to nije potrebno jer će u dogledno vreme ionako svi otići odavde. Nije ni vođa toliko naivan da baca pare u ambis.

  • Teletabis

    16:13 // 4. 2. 2024.

    Profesor generalni nema vremena, a ni novca, ni za isplate zarade zaposlenima, ni za materijal, a kamoli za opremu za decji centar (jer tu nema licne dobiti). Ipak su prioriteti stanovi i vozni parkovi.
    Promasaji u niskom KCu su presedan u Srbiji za koji niko nema sluha

  • Niš

    16:20 // 4. 2. 2024.

    Kad će Perišić u penziju zna li se šta?

  • Pametan - idiotima !

    21:32 // 4. 2. 2024.

    Prvo Nacionalni stadioni, izmeštanje pruge, izgradnja bratu Brnabića zgradu upored El., pa izgradjene zgrade za Biu, Miu, Ciu i ostale satrape koji će čuvaju av, av za mnogo veću lovu od 1.500 dinara ! Narodu ništa ne treba jer da ima mozak - tražili bi i 3.000 dinara !

  • Aleksandra

    09:37 // 5. 2. 2024.

    Kakvi stručnjaci rade bolje da ga nikad i ne formiraju. Decu samo slati u Beograd, oni tamo barem znaju higijenu da održavaju ako ništa drugo. A ne da roditelji posećuju u Nišu decu na intenzivnoj svi u JEDNOM ODELU KOJE VISI NA ČIVILUKU KO ZNA KOLIKO!!! O doziranju kiseonika ni da ne pričamo, jer treba roditelji da poseduju znanje da kontrolišu rad stručnjaka sa neonatologije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: