Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:05, 22. 11. 2023.

Niška "Objedinjena naplata" nudi dužnicima povoljnije uslove za otplatu duga

Račun Objedinjena naplata Bez kamate, ako se dug otplati u celosti odjednom; foto: JV/M.J.

Nišlije koje prema JKP "Objedinjena naplata" imaju dug do 500.000 dinara moći će da ga otplate na 60 rata, dok će za one čiji je dug veći, broj rata biti 96. Tu odluku usvojilo je Gradsko veće, a ona podrazumeva i da se dužnicima koji svoj dug isplate u celosti, neće obračunavati kamata.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Budala na 3

    18:28 // 22. 11. 2023.

    Ja sto sve placam redovno sam budala na kub. Ovde se podstice nepostovanje zakona i neispunjenje obavezaa ne obrnuto

    • Auttrikter

      20:09 // 22. 11. 2023.

      Apsolutno si u pravu, bravo ! Pogotovu, sto ce ti svako i ON reci, da se radi o ljudima koji su odlicnog imovnog stanja i koji cekaju,ovakve politikantske odluke, i plate na rate !

  • РиМ

    22:11 // 22. 11. 2023.

    Ko je ovde "LUD"? Na 50, na 96 i 120 rata? Da li je ovo normalno? Ne mislim na socijalne slučajeve, ali opet, kakav je to socijalni slučaj da živi u takvom prostoru (takve veličine) da napravi milionski dug? Koje usluge su pružene socijalnom slučaju za koja korišćenja čega što podleže plaćanju? Ispade da činovnici primiše redovno platu, ovi živeše bez troškova a mi glupi i tupi plaćasmo. O bože!

  • RiM

    22:20 // 22. 11. 2023.

    Kakvo je to rukovodstvo (posebno "direk" torka) da dozvoli milionska dugovanja, da li bi privatno davala vrćanje duga na ovaj način, koliko to godina treba da se naprave milionski dugovi, šta su preduzeli posle tri meseca ne plaćanja, ima li opomena, tužbi i drugih zakonskih postupanja za naplatu duga za pruženu uslugu? Takvo postupanje rukovodstva bilo bi sankcionsano pa i smenom rukovodstva.

  • Nikola

    22:35 // 22. 11. 2023.

    Mojoj baki penzionerki je pukla cev, voda nije čitana garantovano 6 meseci. Kada su pročitali vodu račun je astronomski. Podnet zahtev za havarijsku potrošnju, odbijen. Tako da sada treba ugovor da sklapamo za izmirenje duga. Pogradu im curi voda nedeljama, nikom ništa.

  • Zlobnik II

    22:59 // 22. 11. 2023.

    Znači da dužnike "drže na uzdi" , stvaraju 10-ogodišnje robove kojima bič ne gine a sablja im je zavrat ! A ne nude im parizer!

  • sad se vidi i zna

    08:02 // 23. 11. 2023.

    Zašto u Javno komunalnim preduzećima nema viška zapošljenih , nego manjak , zato što nemaju para, ili ima višak zapošljenih na platnom spisku, pa zato nemamo orezane drvorede , i prohodnu kanalizaciju i zato imamo asfalt do kolena ...

  • Бата Рака из Ниш

    10:11 // 23. 11. 2023.

    За обнову САМОПОСЛУГЕ?!
    Ахахахахаха...
    "Nadležni tvrde da su radovi na ruiniranom objektu u toku, ali građani kažu da radnike ne viđaju."
    Грађани ћорави!
    Ахахахахаха...

  • Savestan

    15:16 // 23. 11. 2023.

    Kad će radnici Katastra da plate Medijani i Poreskoj upravi?Preizgradili su parcele objektima bez dozvole, ne poštuju Zakon i može im se.Šuruju sa izvršiteljima i beru kajmak.Sramota!!!

  • I šta ćemo sad?

    15:26 // 23. 11. 2023.

    Pre par godina su isto oko 1 decembra iz Medijane najavili otplatu duga na rate.Ja nisam platila šest računa, pitala ih dal mi neće poslati izvršitelje, rekli su da neće.Sutra dan, mi je stiglo pismo, gde sam zbog neplaćenih 9000din. morala da platim 40.000 dinara izvršiteljki sa Bulevara Nemanjića.Znači da imaju dil.Da mi je znati kad će novokomponovani bogataši da im plate.Bezobrazno do koske.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: