Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:43, 30. 10. 2023.

Nišlija pred sudom zbog neplaćenih računa za objekat za koji nije ni znao da postoji

objedinjena naplata “Ako dokažu da imam nešto u Kravlju, prodajemo i delimo pare”; ilustracija; foto: JV / Tamara Radovanović

Zbog duga od oko 4.500 dinara za komunalije, protiv Nišlije Miodraga Stankovića pokrenut je postupak u Osnovnom sudu. Dug se odnosi na objekat za koji Stanković ne zna ni gde je i tvrdi da nije njegov vlasnik. Advokati kažu da u Kravlju, gde se objekat nalazi, Stanković nema ništa od imovine, dok se iz "Objedinjene naplate" pozivaju na spisak korisnika koji je u tom selu sačinila JKP "Mediana" i poručuju da će sudska odluka dati epilog.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Niko nesme da izadje iz kancelarije.ZASTO?

    09:15 // 30. 10. 2023.

    Mislim da je ssp dao kao izborno ibrcanje ds ce Izvrsitrlje ukinuti.Zna cela Srbija da se bave ..... . Oduzimaju, nabijaju troskove.To je kriminal.

    • Berija

      18:29 // 30. 10. 2023.

      Organizovani KRIMINAL !!!

  • Pera

    09:25 // 30. 10. 2023.

    Meni ovo liči na brata sa izgubljenom LK. Još da je Medijana uplaćivala ovom čoveku poreze i doprinose, i platu, onda bi sigurno bio on!

  • Bayazit

    09:30 // 30. 10. 2023.

    Organizovana komunistička pljačka ! Još od 1945-te. Lepo sam napisao da se NIKADA neće osloboditi komunističke okupacije, ali to cenzirima smeta.

    • Pera

      11:08 // 31. 10. 2023.

      Bre, Turĉine, sjaši sa kominista..Pljačka je pljačka.. Ne postoji komunistička i "ona druga" - naša i vaša..

  • Stefan

    09:47 // 30. 10. 2023.

    Dok gradjani masovno ne pocnu drzavu da tuze za zloupotrebu podataka i ostale stvari, nikakve promene necemo videti nebitno ko je na vlasti. Odakle nekom JMBG kad je to poverljiva informacija.

  • Peki

    10:02 // 30. 10. 2023.

    Isti slucaj sam i ja imao. Neko u vodovodu je umesto 17 rucno napisao broj 1. OD dve tuybe jedna je obustavljena a za drugu nista ne znam. Cekam da mi izvrsitelji pokucaju na vrata i ako nikakve veze nemam sa tim brojem.

  • Goran Radonjić

    10:14 // 30. 10. 2023.

    U našim državnim ustanovama ne vladaju zakoni, pravila i papiri, nego ćef i logika činovnika. Čim je umro moj otac računi od Poreske uprave i Objedinjene naplate su počeli da stižu na moje ime, a da ostavinska rasprava nije ni održana. Na raspravi, sestra i ja smo se odrekli nasledstva, sve je nasledila majka. Odneo sam rešenje o nasledstrvu. PU šalje rešenja na majčino ime, ON i dalje na moje.

  • Slobodan Milošević

    11:10 // 30. 10. 2023.

    "Objedinjena naplata" ima neki svoj spisak paralelnog univerzuma i odjednom iskoči dugovanje nekog drugog na vaše ime. Kad dostavite argumente povuku sve i izvine se.

  • Borko

    13:26 // 30. 10. 2023.

    Neka dopusti da mu sud i izvršitelji oduzmu taj nepostojeći objekat.

  • Milos

    13:58 // 30. 10. 2023.

    Postovani Miodraze, ja Vam predlazem da ne osporavate dug vec da trazite potvdu o vlasnistvu, ukoliko Vam dostave dobicete imanje za 4.500 plus procenat izvrsitelja, to je mnogo manje nego da ste kupili

  • Ništa čudno...

    14:07 // 30. 10. 2023.

    Nista cudno. To su ljudi bez skola i znanja. Zavrsili mega-giga-tera trende, ili po Kosovu zavrsavali, sad se ugurali u opštine, poreske uprave, katastre. Jbg. Presavij Miodraz tabak pa na sud sve.

    A vi draga gospodo, kako mozete glasati ovu vlast kada vidite kakav kadar zaposljava?

    ...

    • Var tehnolog

      18:17 // 30. 10. 2023.

      Zajahali, pa ne silaze ! I,u pravu su, sto da ne divljaju, kad nikakav otpor nemaju !

  • Stba

    16:40 // 30. 10. 2023.

    Objedinjena naplata- leglo javašluka, neznanja i lopovluka. Malo-malo, pa mesečni račun ne stigne. Onda se vade na poštu i poštare, zaračunavaju vam kamatu, ili ekspresno (proizvoljno) šalju kod izvršitelja- bez ikakvih prethodnih opomena o dugovanjima ili slično. Ovo je pljačkaška država koja sopstveni narod tera u dužničko ropstvo i stvara kaste ekstremno bogatih i siromašnih.

  • Goran Cvetković Niš

    16:53 // 30. 10. 2023.

    Za ovo neko bi trebalo debelo ali debelo da odgovara. Nesposobna vlast sa nesposobnim kadrovima je svuda pustila korenje u svim javnim i državnim službama,zato se i ovakve bizarne ali opasne stvari dešavaju.

  • Vito

    17:54 // 30. 10. 2023.

    šta, Medijana ne zna ko joj je zadužen za takve spiskove? Nema potpisa, zavodnog broja u nekom delovodniku? Ne zna se ko je? Onda je odgovoran šef tog sektora, za taj deo posla. Na šta bre to liči, šta ste napravili od firme? A izvršitelj? Njemu da dostave podatke na toalet papiru on će da krene u izvršenje? Ima li tu neko normalan?

  • Naissus

    20:55 // 30. 10. 2023.

    Lopovi = Banda = Unistitelji = Sekta = SNS

  • Dragan Petrovic

    22:34 // 30. 10. 2023.

    Posledica negativne selekcije i nepismenih cobana dovedenih od ko zna gde,postavljenih da rade,ali to ne znaju,bitno da botuju,primaju platu,a prave brljotone,a pismeni beze napolje.Zato su poslusni,i redovno posecuju vodjine mitinge,aplaudiraju i skandiraju...u ovoj banana drzavi nista nije sigurno,sem pljacke,i to po zakonu...

  • Mike

    12:20 // 31. 10. 2023.

    Objedinjena naplata, Jkp Medijana, Jkp Naissus to su lopovsko bunarske firme koje samo gledaju kako ce da izbumare-brknu u dzep gradjana za nepostojece stvari jer mora da se ima para za neradnike i dzabolebarose. Poslednji u nizu je Naissus saizmisljenom stavkom, to bar mi bivsi radnici vodovoda znamo, firma je puna neradnika i naucnika.

  • Aca

    15:42 // 31. 10. 2023.

    Predsednici sela upisuju navodne "korisnike" da bi povećali broj i doveli Medijanu da isteruje đubre

  • Gile

    17:43 // 31. 10. 2023.

    Kažu dovoljno je da predsednik da ime i matični broj građana.Odakle predsedniku matični broj građana kad je to poverljiv broj.Ovde bi inspekcija trebala debelo da pretrese komunalno koje ništa ne radi.Pre dva meseca sam predao promenu broja i još uvek dolazi na staru adresu račun. Što se tiče Kravlja popunjavali su na ulicu spisak na osnovu slučajnih prolaznika koji su im davali imena

  • Nina

    11:49 // 1. 11. 2023.

    Strah me je kada čitam ovo. Kako je običan građanin meta raznoraznim neodgovornim ljudima u svakom pogledu. Matični broj lakše nadju od broja ulice. Strasno je i što nevin mora da dokazuje svoju nevinost a ne obrnuto. Gde mi to idemo i gde je kraj?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: