Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 23. 5. 2023.

Par koraka engleskog valcera umesto tradicionalne Parade maturanata - bez gradonačelnice

2Ples maturanata 2023; foto: JV-Jovana Stojanović Neki maturanti nisu ni uspeli da uhvate korak; foto: JV-Jovana Stojanović

Maturanti srednjih niških škola obeležili su kraj školovanja u centru Niša, ali umesto tradicionalne parade koja ove godine nije održana, otplesali su nekoliko koraka "engleskog valcera". Sami kažu da ples nisu stigli da navežbaju, neki zato nisu ni uspeli da uhvate korak, jer je gradonačelnica Dragana Sotirovski, koja se danas nije ni pojavila, u poslednji čas najavila da će Grad sam organizovati ples. Sve je trajalo manje od 5 minuta, a maturanti su na kraju pustili bele balone u vazduh i ostavili bele ruže kod spomenika oslobodiocima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • penzionerka

    14:59 // 23. 5. 2023.

    Sram te bilo, gadonacelnice! Srecno, draga deco!

  • Ljuba

    14:59 // 23. 5. 2023.

    Gospođa je nedostojna građana Niša.

  • Majka

    15:27 // 23. 5. 2023.

    Nemojte molim vas da deci kvarimo i ovo malo sto su dobili.
    Kako je tako je sada. Neka su nam deca srecna u daljem zivotu, neka sa sobom ponesu lepe uspomene iz srednjoskolskih dana jer je to najlepse provedeno vreme . Draga deco neka vas sreca prati sve i budite uvek dobri, ne dozvolite da vas godine i razne situacije na koje cete nailaziti kvare , zadrzite dete u sebi!

  • coa

    15:31 // 23. 5. 2023.

    Stvarno je SRAMOTA!

    Bez skrivenih politickih indicija,namera... , ali to JESU NASA DECA!

  • Ne okreći se sine

    16:07 // 23. 5. 2023.

    Vladajuće partije mrze decu. Pametna deca su konkurencija koju ne mogu da savladaju. Deci pripada budućnost, a partijašima prošlost.
    Draga deco, veselite se. Budite srećni. Ceo svet je vaš. To plaši ove što ih je prošlost strpala u tor. Ne obazirite se deco.

  • Jonca

    16:37 // 23. 5. 2023.

    Aaaa, gradonacelnica se cuva za petak, tamo ce da plese, kako joj diriguje vodja, laz pa aplauz, pa ne damo Kosovo, pa aplauz, povecanje plate i penzije na 1.000 e. pa aplauz, ukoliko neko hoce da pobegne, ne moze tor je tu, a nedaleko sajam autobusa, usmrdelih sendvica na ovu vrucinu

  • Неко из школе

    16:41 // 23. 5. 2023.

    Погрешна одлука госпођо Сотировски. Колико сте грађана имали на пријему у канцеларији, 3,4...? Пропустили сте да поздравите на стотине грађана града Ниша, нашу младост и радост. Они су пунолетни , почињу да раде или студирају, већина напушта Србију, а за вас су невидљиви, статистика као и ми остали. Децо, све најбоље вам желим, храбро слажите свој животни мозаик. Сотировски,седи,један!

  • Sozontije

    16:44 // 23. 5. 2023.

    Decice, svi imate pravo glasa, pa im vratite milo za drago.

  • Delirium

    18:07 // 23. 5. 2023.

    U Beogradu se nisu pojavili da se upišu u knjigu žalosti i izraze saučešće porodicama, odu na sahranu. Ni u Nisu se nisu pojavili na događaju drugačijeg povoda, jer to je od naroda određena vlast, koja zna da bi bila dočekana zvizducima. Imate ih svud oko sebe. U svakom gradu. Vidite koliko su to losi i nemoralni ljudi, skloni nasilnom ponašanju, manipulacijama... nisu dzabe postali političari.

  • Niš

    18:30 // 23. 5. 2023.

    Šta nije jadno? Pokazala koliko joj je stalo do NAŠE, ali baš NAŠE, DECE. Vetovatno misli da su to NJIHOVA DECA.

  • Luta

    19:32 // 23. 5. 2023.

    Kuče u čakšire.....

  • Var tehnolog

    20:34 // 23. 5. 2023.

    Sto rece jedan clan sns, kome nisu zaposlili,jos uvek, nikog a dete mu je maturant- da je neko iz kabineta imao maturanta, odrzalo bi se po tradiciji !
    Inace kakva gradonacelnica, takva i sefica kabineta a uvlakaci iz Lakampanele ,procitani lihvari, su vrh !

  • Milja

    21:48 // 23. 5. 2023.

    Maturanti, organizacija plesa Sotirovske bila je samo za BOJKOT!!! Pali ste na ispitu samopoštovanja!

    • Prosvetar

      12:34 // 25. 5. 2023.

      Dakle maturanti treba da završe školsku godinu protestom,vjer niko drugi nema hrabrosti, tako da se obratis deci je neprimereno, toj deci je prekinuto školovanje koronom nisu dostojno upoznala decu iz klupa išli su na jednu ekskurziji, propustili su mnogo i ti stvljas krivicu i teret na njih jer su se ponadali da će imati nešto normalno u život. Sledeći put razmisli pre nego što kažeš nešto.

  • А Може

    06:04 // 24. 5. 2023.

    Матуранти су наша деца,зашто се није плесало уз Свилен конац,Тамо далеко ичи уз још прегршт срБских песама већ уз енглески валцер.Зашто............

    • Да Ли

      19:35 // 24. 5. 2023.

      Да ли су то стварно наша деца ако плешу енглески валцер,говоре енглески,слушају енглеску музику,.....А родитеље те деце су енглези не тако давне,тога требамо да се сећамо,шта - бомбардовали.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: