Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 13. 8. 2021.

Preko 1.000 zaraženih, skok broja hospitalizovanih u kovid bolnici u Kruševcu

kovid bolnica Povećava se broj pacijenata koji se leče od korone; foto: Klinički centar Niš

Od 6 osoba koje su u Srbiji preminule od posledica korona virusa, njih 3 se lečilo u kruševačkoj kovid bolnici u kojoj se leče i zaraženi kovidom sa juga. U ovoj kovid bolnici trenutno je hospitalizovan 101 pacijent, 30 više nego što ih je bilo u ponedeljak, 9. avgusta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bulevarka

    17:13 // 13. 8. 2021.

    Nije dobro,ne valja, ne svidja mi se. Mora da se uvedu neke mere jer nece ovo na dobro da izadje.

    • Soklen

      21:25 // 13. 8. 2021.

      Molim te u svetu i SAD proglasena prevara ti bi mere da uvodis. Napravili od obicnog gripa bauk. Smrtnost 0,03%. Zasto se ne pobrinu, ako nas vole da rese problem malignih oboljenja i srcanih udara, uvedu obavezne kontrole na sest meseci, preglede. Nego boli ih uvo, skupe terapije, daj lova da se uzima. Kada pokrenu nesto slicno verovacu da im je stalo do naroda, ovako samo se bogate ovi na vlasti

    • JuzniVETAR

      21:43 // 13. 8. 2021.

      Smaras ko prase u ceger !

    • Sima

      23:28 // 13. 8. 2021.

      Bulevarka izvini ali gora si od Tihotvorovica! Svi osim tebe vide da je ovo klasicno pakovanje brojki da bi se ostvario pik 24.09.kao sto rece Vucko

    • Bulevarka

      12:13 // 14. 8. 2021.

      Problem sa istinom nemam ja nego vi.To sto smatrate da je prevara i slicno je nebuloza. Ovo je svetski problem i mnogo bitnih i vaznih ljudi ove zemlje je preminulo od posledica ovog virusa, svi prijatelji iz zdravstva se za glavu hvataju jer ovako nesto nisu videli.Malignitet ne mozes da sprecis a za kardiovaskularne moras sam da resavas vezbom i lekovima.Brojke u Nisu su vece nego sto kazu.Pisah

  • Smuk

    17:38 // 13. 8. 2021.

    Čudi me , da je pored ovako obrazovanog naroda , počeo 456-i talas , "najsmešnijeg virusa" ... "Evo, grohotom se smijem" /"Top lista nadrealista"/ !

    • Čudesni dribling

      15:49 // 14. 8. 2021.

      Ne laCkaj (eng. C je S) nam da smo narod, to bre sve stoke (nije eng. fudbalski klub)!

  • BATA

    17:48 // 13. 8. 2021.

    Tu je,voz ne kasni,cak je i poranio.Broj putnika tacno,zasada,po predvidjenom i zadatom redu voznje.Kao japanska zeleznica.Nece biti dobro ako se premasi broj pa recimo bude do 5000 putnika,nemamo onda dovoljan broj stanica,mada se jedna sada gradi u NSadu,ovako do 3000 je predvidjeno a ovo 1000 je da pocnu sa novim redom voznje.Nema zezanja,nauka ne gresi a to sto plasi,to je novi vid.

  • slavko

    20:51 // 13. 8. 2021.

    Stvarno?

  • Milan

    21:46 // 13. 8. 2021.

    Isto bilo i za Hrvatsku kad je bila prosla godine covid free zemlja. Svi koji su bili kod njih pri povratku naravno pozitivni na covid. Znaci svi se opuste, niko ne nosi maske, distanca nula metra.

  • Jonca

    22:18 // 13. 8. 2021.

    Sto se vise vakcinise, vise talasa,farmaceuti trljaju ruke,bice posla i dogodine.Sad ide jesenji talas,pa onaj zimski pred novu godinu i Božić,pa na kraju prolećni pred Uskrs da se zatvori krug od dve godine.Posle toga novi krugovi i tako sve u krug.

  • Petko

    23:16 // 13. 8. 2021.

    Pa isti taj keizni stab odobrava steanacka okupljanja u halu Cair, koncerte Cwce, na bulevaru, Exzit,Vrnjacka Banja,Zato da se svi smene.Necemo lazove

    • na koncert na otvorenom ulaziš sa vakcinalnim sertfikatom

      07:52 // 14. 8. 2021.

      meri sa temperatura na ulazu, u bezbednom si okruženju. Nakon Exita nije došlo do uvećanog broja novozaraženih. Kada uđeš na svadbu, zatvoren prostor, a tamo te pijani antivakseri štrcaju pljucom, dok te masiraju teorijama zavere, pa se uhvate u kolce, svi zadihani, zapevani, šire Covid i eto haosa...Vakcinišite se, u suprotnom, ne zahtevajte hospitalizaciju, pretvaranje svih klinika u Covid zonu.

  • Banjac

    08:04 // 14. 8. 2021.

    Nista im ne verujem ,to su lobisti lobiraju za farmaceutske kompanije!Veliki je novac u igri ,nece nas jos dugo ostaviti na miru.Svaka cast Francuzima ukapirali su prevaru, nadam se da ce uspeti da se izbore za prava koja su im ustavom zagarantovana a sada se krse na svakom koraku.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: