Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:22, 22. 1. 2024.

"Prijavi problem" u Nišu: Stanari koji čiste prilaz nakon prolaska "Mediane" traže od nadležnih higijeničara

pppp 2 Muke stanovnika prilaza Rudničke ulice; foto: čitalac

Zapušteni automobili, smeće, udarne rupe, raskopani trotoari, zagađenje vazduha, ulična rasveta koja ne radi - neki su od problema na koje su se čitaoci, uobičajeno, žalili "Južnim vestima" preko aplikacije "Prijavi problem" na samom početku 2024. godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vera

    15:14 // 22. 1. 2024.

    Kad se za neuredjenost i stroku po niskim ulicama bude kaznjavao gradonacelnik, ko god on bio, nestace i vecitog smeca i blata po kojima je na zalost, Nis i poznat. Vreme je da se ovaj grad vec jednom uredi, kuce i dvorista uz ulice da imaju obavezu na pristojan izgled, kao i dvorista oko zgrada, da se izgradi sto vise parkova i drugih zelenih i cvetnih povrsina po gradu.,. Alooo?!

  • Penzionerka

    17:52 // 22. 1. 2024.

    Koliko god imala empatije prema ljudima koji iznose smece, bezobrazni su i bahati.Prospu dobar deo sadrzaja iz kanti i kontejnera i nikada ne pokupe.Kante iz privatnih dvorista razbiju za mesec dana, jer ih vuku, iako imaju dve drske za nosenje.Govorim o sebi, posto znam da kante nisu ni teske, ni prepune, posto je djubre odlagano u male kese.

  • Torpedo

    18:41 // 22. 1. 2024.

    Ali, dragi " sugradjani, nislije" ,zar niste na izborima rekli svoje ! Ocete i radna mesta za minimalac i sredjene ulice ? Nemaju vremena ,oni sto ih izglasaste da se bave svojim poslom, imaju prece obaveze ,licne potrebe,da se obezbede,uslihtaju jacim od sebe, decu da srede, kratak je mandat ! Ziveli ,bice gore !

  • NikolaC

    22:42 // 22. 1. 2024.

    Glasali Ste - Dobili Ste
    Niste Glasali - Ćutite i Trpite

  • advokatica

    23:56 // 22. 1. 2024.

    Najgnusniji je komentar lica kome smetaju psi i kućice. Njemu je ok da se smrzavaju.. nigde empatije.

  • Steva n

    08:49 // 23. 1. 2024.

    Problem je između ostalog i kakica od psića i konjića. Skoro sam video da komunalna milicajka mazi kuče koje čovek vodi bez uzice i tu obavlja veliku nuždu (pas) i svako je produžio svojim putem samo je kaka ostala.

  • Steva

    10:20 // 23. 1. 2024.

    Sta je problem ovog gospodina sto mu smetaju kucice na javnom mestu?

    Moze li zlobniji komentar da ima? Sta treba, da ih pustimo da se smrznu do smrti?

    To je jedna od najbolje uradjenih i humanijih stvari poslednjih godina, a gospodin je verovatno jedan od onih koji bacaju otrov za pse svu gde po gradu, rizikujuci kako da potruje te pse, tako i decu koja se igraju po ulicama.

  • Mile

    10:48 // 23. 1. 2024.

    samo vi gradjani nemojte neki racun da platite sa tom i takvom javnom higijenom pokucaće izvršitelji na vaša vrata. Naplata ne sme da stane.

  • Sramota i nerad

    11:40 // 23. 1. 2024.

    Poslali racune, a nije citano stanje.U kuci uvek nekoga ima, a i na kartonu na kapiji okaceno, a jos odneto i u distribuciju i ostavljeno u onu kutiju za cipele.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: