Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 7. 4. 2023.

Privatna poliklinika priključena na mrežu, Perišić sprečavanjem "štitio interese Srbije"

privatna klinika ukc Klinika dobila priključak na vodu; foto: JV/T. T.

Po dobijanju potvrde Republičke direkcije za imovinu i posle skoro godinu i po dana sprečavanja i međusobnih sukoba između investitora i direktora UKC-a, privatna poliklinika koja se gradi u blizini novog Kliničkog centra u Nišu priključena je na vodovodnu mrežu. Obe strane pozvale su se na interese Republike Srbije, Perišić da ih je protivljenjem branio, a advokat ističe da će nova radna mesta značiti državi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • "interes republike srbije" u cilju zarade privatne klinike

    16:42 // 7. 4. 2023.

    i na kraju namiriše i lične interese i eto priključka

  • Vodoinstalater

    16:58 // 7. 4. 2023.

    Reko' ja, samo tvrdio pazar!

  • Ivan

    17:07 // 7. 4. 2023.

    Ma šta kažeš,interes Srbije????

  • Petar SNS

    17:28 // 7. 4. 2023.

    Investitor je poznati ispijač kafa iz svih kafića . Mamina i tatina devojčica . Predmet sprdnje . Elem od jedne male barakice došlo se do privatne bolnice . Neka se javi taj doktor ili neko ko će da me pošalje nedao Bog u tu bolnicu . Neka mi napiše da ne može . Ja sam za bojkot svih privatnih klinika i poluklinika jer neću da plaćam . kada plaćam zdravstveno osiguranje i tačka .

    • Dragan Niš

      13:23 // 8. 4. 2023.

      @Petar SNS. Tipično nazadnjačko razmišljanje i spinovanje.Tvoj izbor je samo tvoj, ali ne sprovodi se zakon selektivno i kako vođa kaze.Treba da važi za sve i pojedinac pa zvao se on i Perišić ne može da ga izigrava, mora da se sprovede.

  • Sramota

    17:48 // 7. 4. 2023.

    Sad odstetu da plati dir perisic.A ne grad i bolnica.Covek platio sve jos dok je Bulatovic bio gradonacelnik.To je bahacenje na racun Srbije.

  • Peka

    17:52 // 7. 4. 2023.

    Takab bezobrazluk i nesavesno rukovodjenje samo pravi stet7 Srbiji a ne u interesu Srbije.Nisi poslusao Gradonacelnicu jel si u sukobu sa njom i SNSom

  • Javasluk u KC Nis

    17:56 // 7. 4. 2023.

    Takvim nepromisljenim ponasanjem ne da urusavate prof.Perisicu KC Nis vec ceo grad,gradjane.Licno nanetu stetu da platite i momentalna smena.

  • Zare

    18:03 // 7. 4. 2023.

    Dir Perisic koliku mrznju ima prema gradonacelnici i velike vecine nas u SNSu nije dozvoljavao prikljucak kao da je njegova privatna imovina.

    • Dule

      09:10 // 8. 4. 2023.

      Poručkaj sendvič,ispunio su dnevnu normu sa botovanjem.

  • Mika

    19:32 // 7. 4. 2023.

    Samo u jednoj kasabi banana republike, ulaz u Urgentni centar može biti iz jedne malecke nepristupačne jednosmerne ulice, neoznačen naravno. Umesto da su otkupili zemljište i kuće i kućice sve do ograde Vojne bolnice i ka bul Dr Z Djindjica, i napravili prilaz kao auto put za UC i mesto za Polikliniku, ovako smo dobili ono što smo dobili....

    • Dragan Niš

      13:30 // 8. 4. 2023.

      @Milka. Ne da nisu otkupili nego su na silu uoči otvaranja ljudima čija kuća tu postoji legalno po svim i prošlim i novim zakonim o ozakonjenju navukli inspekciju i naložili firmi angažovanoj za rušenje da je ukloni.To je savamala na niški način!!To ruglo polusrušeno i dan danas stoji samo su ga zaklonili bilbordom,a tužba svakako sledi Gradu!!

  • Dokle vise zuluma

    19:50 // 7. 4. 2023.

    Jedno sasvim normalno pitanje po mom misljenju…. Dokle ce vise trajati ovaj zulum lokalnih sns kabadahija? Ili jos bolje, dokle cemo ih vise trpeti? Perisic i njegova bratija unistili su KC a Sotirovska i njena bratija grad…

    • Ivan

      13:52 // 8. 4. 2023.

      Privatna klinika na teritoriji Kliničkog centra...
      To nema ni u Zimbabve.

  • Tajanstveni Alan

    19:56 // 7. 4. 2023.

    Perisicu, leze na rudu, na radost botova Sotirovske i drugarice joj, Sindjelicke !
    "Sto ne mozes sa malo para, mozes sa mnogo para" !

  • ???

    20:43 // 7. 4. 2023.

    Perisicu, gde si bio kada je Sindjelic poceo sa gradnjom?

  • Nislija

    20:43 // 7. 4. 2023.

    Ovaj advokat Peric kao da nije ni prosao pored Pravnog fakulteta. Kaze da nije od uticaja kako je zemljiste upisano u katastru?! Da je procitao zakon znao bi da je vlasnik nepokretnosti iskljucivo i samo onaj ko je upisan u katastar. Ne moze nikako da bude javna povrsina zemljiste dato na koriscenje UKC-u. To znaci da moze to zemljiste da koristi samo UKC za svoje potrebe.

  • Darko

    20:54 // 7. 4. 2023.

    Kaze advokat da ce da tuzi Klinicki centar. Ja mislim da investitor treba da tuzi advokata koji nije znao da treba da dobije saglasnost Direkcije za imovinu da bi se objekat investitora prikljucio na vodovodnu mrezu. Svojim neznanjem naneo je veliku stetu investitoru koji ceka godinu dana da se prikljuci na vodovodnu mrezu.Ovo je razlog da bude ispisan iz advokatske komore.

  • Pera

    21:19 // 7. 4. 2023.

    Nalupa se advokat. Javni je interes svih gradjana da se sve privatne klinike zatvore i da ne postoje. Nikakav pozitivan doprinos nisu dale zdravlju gradjana. Zadnjih godina imamo najvecu stopu smrtnosti u istoriji Srbije. Od silnih klinika i strucnjaka u njima pomre silan narod.

  • Petar

    21:28 // 7. 4. 2023.

    Pa ovaj je priznao zloupotrebu službenog položaja "izveo sam obezbeđenje iako za to nisam nadležan"

  • Djoka

    21:32 // 7. 4. 2023.

    " Dobro, i koliko sada ja dodjem Tebi, mislim Vama ?"
    " Kako, koliko !? Pa, 10 %, zajamceni minimum, to se toliko placa. "
    " Pa sto nerece odmah (onomad) ?"
    " Kad ? A...! Eee..., pa ne ide to bas tako,..."
    p.s. Ovo je delo fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim ljudima i događajima (poznati redakciji) je potpuna slučajnost. Ali stvarno :)

  • Vlada

    22:49 // 7. 4. 2023.

    Nema veze sa temom, ali ne mogu da verujem da se ulica nekad zvala Mihajlo Pupin a sada Petar Seratlic. Vrv ga je svojim delima prevazisao i samim tim preuzeo i ulicu. A Bg i Ns imaju bulevare sa imenom Mihajla Pupina.

    • Hepek

      10:35 // 10. 4. 2023.

      A tek kad bi video koliku ulicu je dobio kralj Milutin .

  • Naplata

    02:09 // 8. 4. 2023.

    Koliko će sada advokat da naplati od države penale, možda perišiću da odbiju od penzije

  • Porodilja

    07:55 // 8. 4. 2023.

    Daj Bože da poliklinika ima privatno porodilište!

  • Milan

    08:27 // 8. 4. 2023.

    Džabe ljudi stavljate ovde 91 lajk prema 1 dislajk na komentaru protiv zuluma. Gde ste bili na izborima? Neka dignu ruku oni koji su izašli na izbore.

  • Ricardo

    09:23 // 8. 4. 2023.

    Privatnoj klinici izmedju vojne i gradske bolnice nije mesto. Kad tad spojiće se gradska i vojna bolnica.

  • Petar SNS

    12:04 // 8. 4. 2023.

    Ja sam za bojkot privatnih klinika . Znate moramo sami pokrenuti neke inicitive . Nije vam kriv Vučić vi ste krivi . Znate kada ih pogledamo kako se bahate sa džipovima i kabrioletima na nesreći naroda koji ide tamo da im ostave novac da bi oni trošili nemilice kao ovaj primer što zida to je žalosno . Zato pritisak na zdravstvo da bolje rade a bojkot privatnih poliklinika to je HUMANo da se uradi

    • Prinudni pacijent

      14:36 // 8. 4. 2023.

      Retko gde ćete u privatnoj klinici dobiti fiskalni račun,a lekari ljubazni i predusretljivi,prosto neprepiznatljivi,kao da nisu iz državnog sektora

    • Smuk II

      17:19 // 9. 4. 2023.

      ptrsns : Što li ne ćutiš nego "lupaš k'o otvoren prozor"!"Bojkot privatnih klinika" i "mi moramo...".Da imaš "nešto" od nekog fakulteta makar i privatnog-ne bi pisao gluposti. "Pritisak na zdravstvo"...može ali ako platiš celokupnom med. osoblju odgovarajuću platu,shodno radu i naporu.Av,av gradi autoputeve a na njima nema Srba,stadione,BGDnaH20!
      Što ne volim nepismene-poput tebe a mLogo vas ima.

  • Nislija 2

    12:07 // 8. 4. 2023.

    Vecina vas koji ste pisali komentare kao da niste procitali ovaj tekst.Zemljiste je drzavno a korisnik je K.C.Drzavnom imovinom raspolaze Direkcija za imovinu R.S.Tek kada je vlasnik zemljista a to je drzava dala saglasnost da se na njenom zemljistu kopa za prikljucak za vodu onda su se tek stekli uslovi za prikljucak. Do tada Perisic sa pravom nije dozvolio priklucak bez saglasnosti drzave.

  • Dzong

    14:57 // 8. 4. 2023.

    U redu je ako zaposle lekare sa biroa, ako rade ovi opasni sa klinike preko puta onda....

  • Marko

    20:49 // 8. 4. 2023.

    Zrelo za rušenje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: