Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 3. 4. 2012.

| Društvo

Realizacija infrastrukturnih planova u Svrljigu

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
MM Svrljig
Rekonstrukcija Vidovdanske ulice

Sa povoljnim vremenskim uslovima i predizbornom kampanjom građane Svrljiga očekuje realizacija više infrastrukturnih planova.

U Vidovdanskoj ulici počelo je tamponiranje kolovoza i priprema za asfaltiranje. U ulicama Lukavičkoj i Stavre partizana obnavlja se primarna vodovodna mreža, a radovi počinju i u ulici Krste Popovića.

Predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, sa direktorom Direkcije za izgradnju, Srđanom Đorđevićem, obišao je danas gradilišta u Hadžićevoj i Vidovdanskoj ulici.

- Tek što je završeno popločavanje trotoara u Hadžićevoj od gradske apoteke do Doma zdravlja, podignuti su stubovi za javnu električnu rasvetu, na kraju iste ulice, od bivše "Maje“ do  "Kameleona“. U planu je da se rasveta postavi i na Sportskom centru, uz trasu koja spaja Lukavicu sa delom kod Doma zdravlja, jer mnogi naši sugrađani naveče prelaze iz naselja sa jedne na drugu stranu Timoka, preko pešačkog mosta. Na poligonu će uskoro započeti gradnja teniskog terena, a u naselju Jelašje igrališta. Inače, u planu izgradnje za ovu godinu je i izvođenje radova u ulicama Mladenovoj, Desanke Maksimović, Ljubovačkoj, Sedmi juli, Vojislava Krajanovića, Olge Đorđević, Ristosija Ristića, Sajtarevoj i 13.oktobra - kaže Miletić.

On je dodao da će se nastojati da se većina radova završi u prvoj polovini godine, mnogi već u aprilu, te da će uporedo početi i gradnja kolektora u naselju Rosulja.

Miletić je apelovao na žitelje svrljiških sela da se organizuju i prijave  za  akciju "3 dinara na dinar“, koja je u prethodne 2 godine pokazala rezultate u izgradnji infrastrukturnih objekata na selu.
 


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • dragojlo stankovic

    17:00 // 3. 4. 2012.

    za gradjane Svrljiga je najbolje da imaju izbore svake godine,tako bi se uradilo dosta toga.Inace niko ne veruje da ce ovo sve da se uradi u roku i kvalitetno,,

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: