Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 24. 1. 2024.

Roditelji se žale da im deca treniraju u hladnoj vodi, a iz SC "Čair" kažu da je temperatura 27 stepeni

bazen foto aleksandar kostic Roditelji upozoravaju da deca do četrvrtka treniraju u hladnoj vodi; Ilustracija; foto: A.K.

Da srednji, rekreacioni bazen poslednjih meseci ispušta i gubi toplu vodu, upozoravaju roditelji dece koja treniraju plivanje u niškom Sportskom centra “Čair” i ističu da deca ponekad drhte od hladnoće nakon treninga. Dok tvrde da su o problemu upozoravali upravu, iz SC “Čaira” kažu da takve primedbe nisu dobijali, te da je temperatura vode 27,2 stepena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marija

    10:06 // 24. 1. 2024.

    Ja idem svaki dan na bazen, meni je voda ok i na bazenu je toplo, možda je deci subjektivan osecaj da je hladnije, jer je napolju bio debeo minus. Neki put treba i pohvaliti naš bazen Čair a ne samo negativno o uslovima i njihovom radu, jer na kraju zbog toga ima i da ga zatvore. Ostaćemo bez nečeg što je vredno i potrebno!

    • radnik SC.Cair

      10:49 // 24. 1. 2024.

      Reko jednom...Cair gori a gradonacelnica se ceslja i svi problemi u Cair idu iz grad takoj da si znate

  • Sale

    10:06 // 24. 1. 2024.

    A kad izadju iz vode plavi ko Štrumpfovi!

  • Бата Рака из Ниш

    10:07 // 24. 1. 2024.

    Они мере по Келвиновој скали.

  • predrag B

    10:21 // 24. 1. 2024.

    Dovodim dete na treninge svaki dan i ne male se na temperaturu vode, sigurno je prilagodjena uslovima za treninge plivača i vaterpolista i ostalih kupača, u manjim bazenima je pretoplo..Ne možemo ocekivati da je ovo SPA centar i da je voda preko 30 C.

  • Boško

    10:23 // 24. 1. 2024.

    Ako rukovodstvo kaže da je temperatura vode precizno 27,2 stepeni,onda nema greške u decimali.Sutra mogu da kažu i da je termalna voda iz Niške banje sprovedena do bazene,a da ne otiče više u Nišavu.Ne trebamo više verovati
    sebi,nego samo onom što kaže rukovodstvo Čaira:Ako kažu da imamo najlepšu
    halu u jugoistEvropi,verujemo opet samo njima.Živimo u društvu gde je više
    puta izgovorena laž istina

  • paunovi' sasa

    10:49 // 24. 1. 2024.

    Dovodim dete svaki dan na treninge plivanja na bazenu, voda je topla i uslovi za trening pliva;a i vaterpolista su odli;ni, pretpostavljam da voda odgovara i drugim korisnicima. U manjim bazenima je toplija voda. Ne mozemo o;ekivati da temperatura bude kao u SPA centrima preko 30 C.

  • vlada

    11:02 // 24. 1. 2024.

    Citam text o bazenu Cair i moram da napisem da nije bas tako, bio sam za vikend na bazen i voda je bila topla kao i sam kompleks zatvorenih bazena. Voda na tusevima je vrela i sve ostalo je bilo cisto i ispravno. Pozdrav Vlada

  • Lidija Stevic

    11:19 // 24. 1. 2024.

    Tako je kako ste opisali! Ja plivam godinama na Cairu. Voda u olimpijskom bezenu je super, kapa dole. Temperatura vode u srednjem bazenu pocetkom nedelje je daleko ispod normale, hladna je voda. Od cetvrtka i vikendom bude super. Ova objava nije laz, sve ste lepo objasnili! Bravo "Južne vesti"!

  • Milica Stojanović

    11:55 // 24. 1. 2024.

    Vodila sam dete prošle nedelje na bazen voda je bila prijatna,toplo u kompleksu bazena.Sve pohvale za Čair i rukovodstvo

  • Dušan

    12:42 // 24. 1. 2024.

    Mi smo 93' trenirali u sred zime u vodi temperature ispod 20 stepeni, hladnih hodnika i tuševa.
    Hladno ti ceo trening i nakon njega,ali nismo bili razmaženi, kao i naši roditelji.

  • Milan

    13:51 // 24. 1. 2024.

    paunovi' sasa i predrag B, tebra vec si napisao komentar pod jednim imenom. Ne moras da ponavljas, sacekaj pa ce urednici da ga odobre i prikazu. I ne moras da menjas ime, ako si vec nestrpljiv, komentarisi pod istim imenom da ne bude sumnjivo da je narucen komentar.

  • dr Jakov Zlatar

    13:56 // 24. 1. 2024.

    Dakle, nikada bazen nije bio u gorem stanju.U 16,00 zatvori se bazen, na pola, jednu polovinu dobiju škole plivanja a rekreativci se bukvalno sudaraju u 4 staze.bazen radi do 17,45, ali u 17,30 već počinju da ga prazne, tako da mi, koji radimo, pre pola pet-petnaest do pet ne možemo da dođemo i gubimo dan, a i kada dođemo nema mesta za plivanje.I usrednjem je gužva.

  • S.z

    14:34 // 24. 1. 2024.

    Temperatura vode je odgovarajuća i to je možda najbolji deo u funkcionisanju zatvorenog bazena ali zato svlačionice, inventar u njima kao i kompletna higijena na bazenu daleko su od zadovoljavajuće. Popravka ili zamena vrata i klupa, čiviluka, kao i generalno čišćenje (ribanje) pločica bi znatno popravili utisak o ovom objektu.

  • Sofra

    18:11 // 24. 1. 2024.

    Sramota je da zaposleni u gradu od 250 000 stanovnika u bazenu koji je gradjen od samodoprinosa mogu da plivaju u manje od 4 trake jer i u njih klubovi ubaciju za individualne treninge i to dok dodju s posla od 17:30 jedan preko drugog uz, sudaranje, konflikte i tenzije. Zato mnogi odustaju a klubovi se šire i zaradjuju. Taj termin od 16 - 18 treba da bude ceo bazen za ljude koji rade do 16 h.

  • gari

    19:58 // 24. 1. 2024.

    Temperatura vode za rekreativno plivanje, vaterpolo, sportsko plivanje, ide od 26-29C. Tako da je 27,2C u opsegu "preporučenog".
    Pitanje: na kojim mestima u bazenu se merila temperatura vode? Svi znamo (iz iskustva), da cirkulacija i ulaz vode u bazen, znaju da budu topliji ili hladniji u zavisnosti od sezone i traženih uslova u bazenu. Znajući kako se meri, ne samo temperatura, nego i hlor ...

  • Miloš

    00:37 // 25. 1. 2024.

    Ima li Štrumpfova među decom još?

  • Nislija

    07:34 // 25. 1. 2024.

    Svaki dan idem na bazen i nine mi jasno cije dete izlazi sa modrim usnama kada je zaista voda bas kako treba .
    Ovakvi tekstovi su potpuna dezinformacija proverite pa onda izbacite tekst.Nije vam prvi put!!!

  • Sanja

    07:39 // 25. 1. 2024.

    NIJE TAČNO DA JE VODA HLADNA!!!Idem na bazen dugo, 3 puta nedeljno i voda je apsolutno onako kako treba da bude. Prestanite da blatite.

  • Torpedo

    20:11 // 25. 1. 2024.

    Evo nama povratka botova,najgore vrste ! Ovde se javljaju oni,koji na bazen nikada nisu ni usli a kamoli se okupali,bili rekreativci ili decu dovodili ! To su oni, iz hale, telefonisti, moraju da vrate uslugu za pare sto dobijase !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: