Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 14. 2. 2024.

Umesto parkinga - Nišu obećano novo porodilište "za 22. vek", ali ne i rok

IMG_20240214_121920 Novo porodilište umesto parkinga; foto: Ljubica Jocić

Na mestu sadašnjeg parkinga, iza Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, trebalo bi da bude sagrađena nova Ginekološko-akušerska klinika po principima 21. i 22. veka, najavila je ministarka zdravlja Danica Grujičić koja je obišla prostor i razgovarala sa predstavnicima UKC-a u Nišu. Ona nije želela da priča o detaljima jer ne želi da daje obećanja i da ih ne ispuni, a dodaje da Vlada Srbije treba da odluči da li će radove finansirati Ministarstvo zdravlja ili Ministarstvo za javna ulaganja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bruno

    14:57 // 14. 2. 2024.

    Znači porodilište najranije 2101.

  • MilosNis

    15:01 // 14. 2. 2024.

    Znaci ne moze da se napravi jedno da se ne unisti drugo.
    Ako pravite na mestu parkingagde cete parking? Gde cete parking u vreme izgradnje? Zar ne moze drugacije resenje da se nadje? Zar nema nekog ko zna kako i gde se projektuje ili ministarka sa "sestrama" crta projekat za 22 vek?

  • Гага

    15:07 // 14. 2. 2024.

    Реорганизацијом прим.здравства добили би 5 мањих Д.здравља,по градским општинама,а,од овог гломазног,централног,градску болницу...са све породилиштем?

    • Pacijent na pauzi, dok se ne završi smotra u Tvrđavi

      15:50 // 14. 2. 2024.

      Prestanite gospođo da lupetate o 5 domova zdravlja, o tome ne odlučuje niko iz Niša, to će sveznajći da odredi šta je nama i kada potrebno!

    • Bruno

      18:16 // 14. 2. 2024.

      DZ je projektovan za tu namenu, a ne za bolnicu. Trebalo bi da znaš da postoji razlika između takvih objekata, a ne samo lupetati.

  • Milorad

    15:22 // 14. 2. 2024.

    Knez selo, ste smestili u centar grada. Imate li i malo pameti. Vratite ga. Mudrujete, žulja vas Niš, pa ne znate šta ćete. Iskoristite racionalnije prostor.

  • Deds

    15:39 // 14. 2. 2024.

    Eeeeee, a moj deda je na Drini 1914. zaustavio njegovog dedu i Tita, nisu prošli, a kamoli došli do Niša.

  • Varene ovčije glave

    15:55 // 14. 2. 2024.

    Alooooo, gde ćete parking? Gde čovek da ostavi auto da bi došao u KC, da se parkira u Berbatovo pa da siđe čas do bolnice? Jel vidite vi da su svi parkinzi u KC prepuniiii? Mućnite lejkom malo!!!

  • Mirko

    16:28 // 14. 2. 2024.

    Zabranite parkiranje u bolnickom krugu onda.. A ne puna bolnica automobila, ne moze da se prodje.. Jel treba pacijenti da disu olovo i sumpor da ih dosredite?

  • Knez Selo

    17:38 // 14. 2. 2024.

    Pre ce u Bg nacionalni stadion expo Bg na vodi nego letnjikovac u Nis da se napravi. Dokle god smo u istu drzavu s tim gradom bice nam samk gore..

  • Tajanstveni Alan

    19:00 // 14. 2. 2024.

    Sve je,kad se lazno obecava, po sistemu radikalsko- preletackom, trebalo bi ! Dok se vraca za Beograd, vec kod Jagodine, zaboravi se sta se pricalo,planiralo i obecalo ! A, narod sa pilecim pamcenjem i tako u krug,od mesta do mesta,iz godine u godinu...

  • Marina

    21:19 // 14. 2. 2024.

    Ako sam dobro razumela nova GAK bila bi iza hitne pomoći?.Ja sam tako razumela.?To bi bilo ok nemojte da je stavljate na izlazu iz starog dela KC gde je mrtvačnica i patologija to zdrav razum ne može da prihvati i nije etički.Na tom izlazu se pokojnici odvoze.Porodilište do kapele strašno.Hvala na pročitanom komentaru!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: