Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:34, 21. 9. 2015.

| Društvo

Vranjski "OK Radio" obeležava 2 decenije rada

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
1442735547-okradio20godina.jpg
"OK Radio" postoji od 1995. godine; foto: okradio.rs

Dugo godina najslušaniji radio u Vranju obeležava 2 decenije postojanja i uspešnog rada. Na današnji dan, pre 20 godina, “OK radio” se prvi put zvaničnu čuo u etru i od tada je prešao put od male komercijalne radio stanice do medija sa velikim kredibilitetom u Srbiji.

Na portalu ovog radija navodi se da je grupa entuzijasta predvođena prvim vlasnikom Miroslavom Spasićem pokrenula davne 1995. godine „OK Radio“ sa namerom da napravi „pravi gradski, urbani medij kao pandan državnim propagandnim biroaima i opskurnim narodnjačkim ekipama“.

1999. godine radio dobija novog vlasnika, Gorana Vladkovića, koji odmah od ove stanice počinje da pravi respektabilan i visoko profesionalan medij.

Urednik programa postaje Saša Stojković čije su znanje i iskustvo na početku dovoljni da okupe prijatelje radija i podignu stalan informativni program, koji i danas živi.

Nekako u to vreme „OK Radio“ podiže i prvi dnevno infomativni portal koji je danas zaseban medij.

Pred „OK Radijom“ su veliki zadaci, novo vreme  borbe za demokratizaciju i evropeizaciju južnosrpskog društva, izazovi koje redakcija rado i agresivno prihvata. U novom rasporedu medijskih snaga „OK Radio“ kreće sa visoke pozicije sa koje pre svega sebi postavlja nove standarde, nove izazove i nove zahteve. Od svog prvog dana u 21. godini „OK Radio“ će promeniti ime, programsku šemu i pristup, menjajući se da bi suštinski ostao isti“ - navode iz redakcije.


Čestitka gradonačelnika povodom jubileja

Povodom 2 decenije postojanja i rada „OK Radija“ gradonačelnik Vranja Zoran Antić direktoru Goranu Vladkoviću i svim članovima redakcije uputio je čestitke.

Jubileji su prilika kada se obično sumiraju rezultati i oni se za tako dug vremenski period ne mogu ni pobrojati, jer svaki dan je uspeh. Pogled unazad znači mnogo entuzijazma, volje i ljubavi koji su ugrađeni u program, što je rezultiralo kvalitetnim emisijama i velikim brojem slušalaca i da danas Vranje ima respektabilnu radio stanicu koja je pomerila granice u informisanju građana. Na tom putu želim Vam puno uspeha jer OK je biti dobar - kaže se u čestitki gradonačelnika Antića.

Od ove jeseni vranjski „OK Radio“ postaje i deo velike radijske mreže u Srbiji “Naxi Nacional” gde se slušaocima širom zemlje, uz kvalitetan izbor domaće muzike, pružaju i tačne i precizne informacije iz cele Srbije. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: