Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:29, 13. 10. 2017.

Zbog dugovanja za struju, pojedine zgrade u Nišu bez grejanja

podstanica Podstanice isključene zbog duga za struju; foto: JV arhiva

Koliko zgrada u Nišu je trenutno bez grejanja zbog toga što nema struje u podstanicama koje radijatore napajaju toplotnom energijom zasada nije poznato. U Elektrodistribuciji kažu da nisu isključili nijednu, u Toplani su početkom nedelje registrovali 9, a u Udruženom pokretu slobodnih stanara kažu da nema univerzalnog rešenja za ovaj problem i da zavisi od slučaja do slučaja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • nisliski mohikanac

    18:07 // 13. 10. 2017.

    socijalni problem za ubedljivo najmanji racun,sumnjam.
    svi socijalni slucajevi dobijaju pomoc koja je sasvim dovoljna da se izmiri racun od 500din.Cena kuce u niskoj banji o selima da ne pricam je vise nego duplo manja od cene stana na bulevaru,tako da imaju alternativu plus bi imali mogucnost za voce i povrce.U Kopenhagenu najveci broj penzionera napusta grad po odlasku u penziju zato sto ne mogu

  • Bulat

    20:04 // 13. 10. 2017.

    Kako nas narod kaze ovde Lud zbunjenog j.

  • Ugroženi komšija

    22:18 // 13. 10. 2017.

    Zapravo, podstanica je u zgradi Vojvode Mišiča 36, a ne u Zorana Đinđica, pa možda zato nemaju podatke u distribuciji, ali je zgrada u Zorana Đinđića 2, tačnije ulaz 3 imao dug od oko 50.000 dinara, samo oni, plus nekoliko dugih ulaza i eto duga od 100.ooo . Naravno, u pravu su da dug nije samo od sada, nisu plaćali godinama u nazad, pa se to sada nagomilalo do krutučne svote za isključenje.

  • Kolumbo

    09:55 // 14. 10. 2017.

    Zajednicka struja treba da se naplacuje preko Objedinjene naplate ili kao posebna stavka na racunu EPS - a. Tako bi se znalo ko konkretno ima dug zajednicke struje, i ne bi se iskljucivala podstanica, lift, svetlo u zgradi, itd.
    To samo u Nisu ne moze. Naplata zajednicke struje u Beogradu se vrsi preko Infostana od 1978 godine. U Crnoj Gori, BiH naplata se vrsi kao posebna stavka na racunu.

  • Aperkat

    18:28 // 14. 10. 2017.

    Naplata zaj.troskova je prva stvar gde ce prof.predsednici pokleknuti i dici ruke!Zakupci ne zele da placaju a vlasnici misle da je to njihova obaveza i obratno.Ima i mnogo praznih stanova.Srpski rusvaj!

  • ***

    05:21 // 15. 10. 2017.

    Toplana ne sme da koristi zajednicku struju,vec je duzna da ima svoje brojilo u podstanici.

  • izivljavanje

    06:54 // 15. 10. 2017.

    U ovom gradu niko vise ne maltretira gradjane od Toplane.Redovno placam racune za grejanje i hocu da mi za moj novac isporuce ono sto kupujem.Gradska vlast cuti i tako ucestvuje u ovome.

  • stanar

    08:03 // 15. 10. 2017.

    U zgradi u Vozdovoj 53,vec godinama je iskljuceno zajednicko svetlo.Samo se pitam,kako cemo to platiti ,jer smo UTUZENI.Kad nam ispostave racun sa troskovima i kamatom-radice izvrsitelji.Sreca je samo sto gosti ne mogu da nam dodju po mraku.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: