Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 8. 3. 2021.

Ministar potvrdio da ugovor sa "Vansijem" ograničava broj putnika niškog aerodroma

aerodrom Momirović rekao šta piše u ugovoru; foto: Aerodrom "Konstantin Veliki"

Prema ugovoru sa Vansijem ovde možemo da prometujemo do milion putnika, rekao je u Nišu ministar saobraćaja Tomislav Momirović i time potvrdio ono što se dugo spekulisalo - ugovor sa francuskim koncesionarom beogradskog aerodroma ograničio je razvoj manjih aerodroma u Srbiji. Ministar je dodao da niški aerodrom jeste strateški cilj i da će se u budućnosti razvijati, ali nije konkretno rekao da li će ugovor sa Vansijem ikada biti objavljen.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jana

    20:35 // 8. 3. 2021.

    Pametno

  • Калча

    18:32 // 8. 3. 2021.

    Ствари око аеродрома ништа чудно и ништа посебно. Напуштање места директора такође. Ако се не слажем са оним што се од мене тражим да радим нећу то да радим. Тако је и Јакшић напустио Пошту Србије али је остао легенда Србске Поште и Телекома. Слично важи и за Ђурђановића. Много важније и поквареније је начин како није успостављена линија између Ниша и Москве (Калуга) а све је било готово!

  • Sojic

    16:26 // 8. 3. 2021.

    Bivsi direktor Djurdjanovic je taman doveo u red aerodrom i osposobioga doveo nove avio kompanije a sa njima i strane turiste u NIS grad taman poceo dase razvija ali SNSovskoj sekti iz beograda se to nije dopalo direktora poslali u penziju oduzeli aerodrom od nislija i epilog svega se vidi sada uskoro cega i zatvoriti jer je to vucic potpisao sa francuzima jer toje dobro samo beogracku decu

    • Sloba

      20:14 // 8. 3. 2021.

      Taj direktor je i potpisao predaju aerodroma i bio sa njima u istoj družini. Kad je došlo vreme predaje aerodroma nije se baš oglašavao protiv

  • Dragan,Niš

    20:21 // 8. 3. 2021.

    Od kako su ovi "napredni" na vlasti sve što je vezano za pare je državna tajna.
    Državna tajna je ko je srušio Sava Malu,ko je izvozio oružje iz Krušika,koja je tetka dala i kako je Vulin uneo lovu za stan,ko je dozvolio bakljade u vreme policijskog časa u vanrednoj situaciji a čije aktere sada hapse,a Jovanica,koliko je kupljeno aspiratora i po kojoj ceni,koliko je kupljeno vakcina i po kojoj cen

  • Kimi

    23:40 // 8. 3. 2021.

    Ok na protestima je bilo do maksimalno 1000 ljudi. Ja kao neko ko nije rođen u Nišu sam išao. Drugima izgleda nije bilo prioritetno.

  • gari

    19:47 // 8. 3. 2021.

    Bravo "kolumbo", otkrio si nam ameriku!! BANDA NA VLASTI,NEĆE JOŠ DUGO, A ONDA DA VAM NISAM U KOŽI...

  • Ivan

    21:51 // 8. 3. 2021.

    Ma briga vas,bitno da ima gde da slećete sa vašim privatnim avionima i predsednik i Vulin hilihopterima,a narod?
    Ma narod će u čeze ako treba,ionako bolje nismo ni zaslužili kad vas takve,kakvi ste trpimo da nas jašete.....

  • Pera

    16:08 // 8. 3. 2021.

    Mene zanima ko je odgovoran za ovo stanje na niškom aerodromu?. Ime i prezime odgovornog lica i da li će da se pokrene neki sudski postupak protiv njega?. Kolika je kazna za takvo delo obmane i prevare naroda i koliko će biti osuđen godina teške robije?. To mene zanima!

  • Penzioner

    16:27 // 8. 3. 2021.

    Debeogradizacija i podela na samoodrzive samostalne regione jedini je put u bolju buducnost cele Srbije. Tada beogradski metro i aerodrom nece biti od zivotnog interesa za Nis ili Vranje vec niski aerodrom ili vranjska industrija. Maske polako padaju i lazovi isplivavaju na povrsinu!

  • Goran

    16:43 // 8. 3. 2021.

    Prvo sudski goniti i osuditi sve iz lokalne vlasti i skupštine koji su glasali i saglasili se da o našem aerodromu odlučuje Beograd. Spisak odbornika je poznat, sastav izvršne vlasti takodje.. Poltroni i ulizice, klimoglavci koji su se prodali za sitne ili krupne lične interese. Aerodrom svakako ima budućnost, ali ne ako o njemu odlučuju sa strane i u zavisnosti od interesa stranaca-koncesionara

    • Gorce..

      08:41 // 10. 3. 2021.

      Inenjace sve sto si rekao potpisujrm..

  • zlatno doba

    17:16 // 8. 3. 2021.

    A kada je to govorila opozija, e onda su to bile laži.

  • Mika

    18:56 // 8. 3. 2021.

    Nije moralo da se spekulise. Znalo se od samog pocetka. Nislije kojima funkcionisu vise od dve mozdane celije shvatili su to odmah. Srbistan.

  • Robin Hud

    19:04 // 8. 3. 2021.

    Zasto se pominje u tekstu "spekulisalo se o broju putnika", kada je poznato da se prvorodjeni izlanuo, mozda i namerno, da je ugovorom sa francuzima ograniceno da broj putnike nesme da predje 1mil

  • Laki

    20:03 // 8. 3. 2021.

    Pitanje je koje će avio kompanije leteti iz Niša. KLM, AIR FRANSE, LUFTHANSA, sigurno neće i ove niskobudžetne su oterali.

  • Markoni

    21:33 // 8. 3. 2021.

    bravo za ove sto su poklonili niski aerodrom i zelim im da njihova deca i najblizi sa istog odu i da se nikad ne vrate ovde da zive jer su obrukali porodice i siru familiju za naredne 3-4 generacije ili 100 ak godina..

    a neka se pogledaju u ogledalo da li je tako ili ja gresim mozda.

    naravno i partija da se ne zaboravi koja je tada bila na vlasti i taj Darko vec propao u zemlju ne vidjam ga

    • Dejan Nejic

      08:08 // 9. 3. 2021.

      Ne vidjas ga jer je nevidljiv,kao i svi oni drugi koji imaju platu vecu od 200000 dinara a iz "bivse: su vlasti....da se nije Darko sakrio u EPS?

  • Ivan

    21:49 // 8. 3. 2021.

    A ja se baš pitam danas čiji avion kruži iznad Niša?,kad ono Mona penal došo!

  • Blejograd teroriše ostatak Srbije!

    16:45 // 8. 3. 2021.

    Najpre reče veliki bos pa zatim će i ostali ponavljati kao papagaji ono što se oduvek znalo. Kad se laže to se slabo pamti, zato se gazda izleteo..

  • dejan stojanovic

    16:52 // 8. 3. 2021.

    Pa ako trazite odgovorne onda 40 posto kojih su glasali sns a znali su to jer je javno receno a posle ide gradonacelnik,prec vucic,ministarka svi koj

  • slavko

    17:16 // 8. 3. 2021.

    Lici li vam ovo na ministra?

    • salex

      09:07 // 9. 3. 2021.

      Komentar godine :D

  • Q00

    17:49 // 8. 3. 2021.

    Kako im idu brojke, ko zna sta je mislio a sta je rekao...

  • Filozof

    18:19 // 8. 3. 2021.

    Mona Liza i doliza do ministra.

  • David Štrbac

    20:59 // 8. 3. 2021.

    Mona izbrblja ono što smo pretpostavljali da kriminalci iz SNS a rasprodaju državne resurse i pri tome se nesebično bogate. Narode glupi.

  • dica

    10:54 // 29. 10. 2021.

    Ono što najviše iritira je nedostatak odgovornosti... hoće li neko odgovarati za laži koje je izrekao, kada su nas gradske vlasti ubeđivale da nije tačno da postoje ograničenja na milion putnika godišnje. Hoće li se neko pozvati na odgovornost za izrečene laži ? E, dokle god tako praštamo političarima i zaboravljamo njihove laži, dotle nećemo biti građansko društvo i jahaće nas razni

  • Treba biti fleksibilan

    12:31 // 20. 3. 2021.

    Znalo se ovo. Mali aerodromi treba da se reorganizuju i osposobe za druge usluge, kao na primer prijem transportnih aviona, malih privatnih aviona, (mogu da se udruže za brokerima koji organizuju provatne letove, Eagleexpress, Royal Charter Service, Charter A i drugi), da prihvataju helihoptere, Low Cost kompanije što se već radi, sportsku avijaciju i sl. U americi mali aerodromi od toga žive.

  • Razbibriga

    21:34 // 9. 3. 2021.

    Begaj ,be !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: