Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:42, 18. 4. 2023.

Osuđena trojica muškaraca koji su mačetom teško povredili Leskovčanina

Osnovni sud Leskovac 46-godišnjak i 47-godišnjak osuđeni na godinu i 9 meseci, dok će 25-godišnjak u zatvoru provesti 9 meseci; Ilustracija; foto; M. M.

Zbog toga što su u jednoj kafani u Leskovcu marta prošle godine mačetom 30-godišnjem muškarcu naneli teške povrede, na godinu i 9 meseci zatvora osuđeni su 46-godišnjak i 47-godišnjak iz Bojnika, dok je 25-godišnjak koji je takođe učestvovao u tuči osuđen na 9 meseci zatvora, saopštavaju iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nišlija

    17:35 // 18. 4. 2023.

    Sram "vas" bilo!!! Bolje onda da ste ih pustili! Čovek će doživotno da ostane invalid, a ovi divljaci, posle izlaska, ima da nastave po starom. Što bi reko legendarni Bata Stojković: Ja bi "ove" na doživotnu!

  • JUZN1

    17:48 // 18. 4. 2023.

    Auuu, uzmes macetu i nekog ispanglas, a zatim odes na odmor o trosku drzave na par meseci. Sram vas bilo sudije.To je pokusaj ubistva, ejj bre...

  • Petar SNS

    18:09 // 18. 4. 2023.

    Ima i ona šala A KAKVO JE TO MAČE KAD JE POVREDILO ČOVEKA ? Nije mesto za šalu . Malo je to . Treba strože više . Bukagije na 20 godina . Sudije su blage .

  • coa

    10:40 // 19. 4. 2023.

    Pa za "travicu" se vise zatvora dobija, ('aj da ne pominjem Jovanjicu, mislim na nas "normalne"). Na veeeliku zalost, jos 1 pokazatelj koliko se ovde "ceni" napad na coveka i nanete povrede, i to macetom...EEEEJ BRE!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: