Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:25, 1. 7. 2023.

Nakon 7 godina “Yu Grupa” ponovo nastupila u Nišu i raznežila Letnju pozornicu

Yu grupa (5) Na bini dobili nagradu za životno delo; foto: JV / Tamara Todorović

Svirajući neke od najpopularnih hitova, jedan od najdugovečnijih bendova "Yu Grupa", predstavila se niškoj publici na Letnjoj pozornici, na poslednjoj večeri "Evergreen festivala". Bend je dobio nagradu za životno delo i najavio novi album, prvi posle 2016. godine."

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bund pro orijente

    10:20 // 1. 7. 2023.

    YU - grupa je bila rok grupa sa Rašom I Batom i Dragoljubom ,

    sad su " Srebrna Krila" bez Vlade Kalembera ...

    • Auttrikter

      07:32 // 2. 7. 2023.

      Bio sam i na pretposlednjem koncertu u Banovini ! Tad su jos zvucali rokerski ! Dolaskom ovog najmladjeg, sad je to neka bljutava varijanta ,nit smrdi,nit mirise!
      Takodje,nije mi jasna izjava- zbog obaveza nismo stigli da se usviramo ! Jel pare ovih ljudi manje vrede, od tih tamo "obaveza" ? Svr u svemu, provincija zeljna dogadjaja, ocena 3-- .

  • radivoje milenković

    13:28 // 2. 7. 2023.

    Za neobaveštene i onima kojima sve smeta, Yu grupa postoji 53 godine!!! i iza nje stoji mnogo unikatinih, prepoznatljivijih i večnih hitova. Sastav koji je prvi spojio rok i tradicio- nalnu muziku-"Kosovski božuri", "Nona". Ne treba omalovažavati one koji već dugo traju i koji su svirali u Londonu, u "Marki klubu". Poredjenja sa "Srebrnim krilima" su nuemesna. Spomenuti su izradili svoje karijere.

    • Autteikter

      19:04 // 2. 7. 2023.

      Mozda sam prozvan a mozda i ne !
      Veliki sam fanYU grupe, posedujem kompletnu diskografiju,ali otkako je dosao ovaj junosa, mnogo su se komercijalizovali ! Nis je uporiste Yu grupe, stoga koncerti, retki ili ne,zbog godina brace Jelic, moraju biti tip-top! Makar,slicni onim u Beogradu ! Ovako,tuzan osecaj tezge ! Ideja dobra, smandrljana na brzinu !

  • B. R.

    15:38 // 2. 7. 2023.

    Uz svo poštovanje, koncert je bio ispod očekivanog. Koncerti rok benda sa simfonijskim orkestrom zahtevaju dugotrajnu pripremu, izmenu aranžmana... Ovaj koncert je bio klasična svirka YU Grupe - svakako, jako dobra - na koju je samo nalepljen zvuk orkestra, od koga se sem gudača i, povremeno, duvača slabo šta čulo. Sem toga, bend sa 53 godina karijere ne bi trebalo da svira 3 pesme po 2 puta.

  • Aca

    08:27 // 3. 7. 2023.

    Svaka čast YU Grupi i orkestru Impresiji. Kritičarima samo da kažem da su u pravu, ali šta očekujete više kada Beograd gleda na Niš kao na provinciju, što mi i jesmo. Kada mi samo budemo bili bolji, biće nam bolje, ali mi nikako da se menjamo. Pogledajte na šta liči grad. Ne možemo travu da pokosimo i očistimo grad, a očekujemo da nam sviraju kao da su u Londonu. Budite zadovoljni i ovim.

    • Kuma Vilotije

      10:34 // 3. 7. 2023.

      Zemljače, i Beograd je kao okolina Svrljiga, samo što mečke nema...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: