Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:03, 24. 6. 2013.

| Kultura

Niški "Dok 7" na kragujevačkom "Arsenalu"

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Dok7.jpg
Nastup na akfiteatru na keju; foto: FB strana benda Dok7

Niški pank rok bend "Dok 7" sviraće 27. juna na 3. trodnevnom kragujevačkom "Arsenal festu" gde će na 4 bine nastupiti najpoznatiji bendovi i di-džejevi iz zemlje i regiona. 

"Babe", "Smak", "Bajaga i instruktori", "Hladno pivo", "Ritam nereda", "Pero deformero", "Goblini", "KBO!", "Partibrejkers", "KKN", "Eva Braun", "Popečitelji" neki su od najavljenih bendova koji će publiku zabavljati na Kneževom arsenalu.

Nišlije će se melodičnim pank-rok rifovima sa primesama hardkora kragujevačkoj publici predstaviti prve festivalske večeri u 20:45 na "Garden stage-u".

- Drago nam je što nam je pozivom na "Arsenal" ukazano poverenje. Nije mala stvar za bend da svira sa tako poznatim imenima. Obećavamo publici da ćemo dati sve od sebe - kaže Milutin Popović, frontmen i gitarista benda.

Osim njega, pesme svog dobro uvežbanog reperotara, sviraće basista i pevač Ivan Matejić, gitarista i prateći vokal Aleksandar Jović i bubnjar Bratislav Stanković. Ovi momci su pre dve godine na zaječarskoj "Gitarijadi" bili proglašeni pobednicima publike. 

Komplet ulaznica za "Arsenal fest" košta 1.800 dinara, dok je pojedinačna ulaznica za prvo veče 1.000, a za drugo i treće po 800 dinara. Za posetioce je organizova i kamp u kome trodnevni boravak košta 500 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima "Eventima", a u Nišu je to prodavnica "Music house" pored Simfonijskog orkestra.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: