Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 22. 7. 2011.

DS: nekorektno ponašanje SPS

ds vranje

Vranjski odbor DS oštro kritikovao odluku svog lokalnog koalicionog partnera da sa DSS i NS potpiše "Memorandum o saradnji".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragoljub stamenkovic

    07:44 // 23. 7. 2011.

    E, doslo zadnje vreme ! zuti se pozivaju na korektnost i pricaju o nekorektnosti. pa, nije li neko njihov rekao da kome je do postenja ide u crkvu ?! E, al mi je milo da se zute i crvene komunjare i internacionalisti svadjaju !

  • Južnomoravac

    18:15 // 23. 7. 2011.

    RAVNOPRAVNOST SVIH GRAĐANA SRBIJE.
    Spas za sve građane Srbije će biti kada većina Južnomoravaca (iz svih stranaka) shvate da moraju formirati svoju POKRAJINU JUŽNOMORAVSKU, normalno koja neće imati elemente državne autonomnosti (to isto tražiti i od Vojvođana i ostalih pokrajina).
    Najveću ulogu će imati baš Vranjanci i Leskovčani, da podrže Nišlije u formiranju administrativnog centra Južnomoravske.

    • Nema kadrova-pametni se sklanjaju iz bare da nebi smrdeli

      10:05 // 25. 7. 2011.

      Nema hrabrosti i nema lidera koji bi u Nisu pokrenuo tako nesto ,NAZALOST!!! Ovi sto nazovi glume regione(g17) i rane niske regije (i sta ja znam sta sve nece sto se na tu pricu poziva da ispliva do izbora) , e to su sve Beogradski poltroncici koji nesmeju da zucnu kad im tata odozgo nesto naredi. Ili su sitni lokalni vacarosi koji nikada sami nece preci cenzus pa se kriju pod raznim firmama kao sto je Dinkiceva trenutno a posle kad uzmu mandate ucenjuju do besvesti!!! Ucenjuju sve i svoje i one druge koji su bili politicki protivnici a sve zarad licnog interesa i koristi kao sto je npr.otvaranje novih preduzeca na gradskom budzetu,gde naravno oni postavljaju svoje direktore i odbornike koji su do juce radili manuelne poslove ciscenja podova!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: