Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:51, 9. 4. 2012.

DSS: izgradićemo "Niški Košutnjak"

medved Foto: John Ball Zoological Garden

Predsednik Gradskog odbora DSS u Nišu Milan Lapčević prezentovao je ideju da se prostor Spomen parka Bubanj dodatno uredi, a da jedan deo parka bude iskorišćen za izgradnju zoološkog vrta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Todor

    18:40 // 9. 4. 2012.

    Zoološki vrt nam je hitno potreban!
    Životinje će mo lako naći.

  • Gacik Ivica

    19:37 // 9. 4. 2012.

    Da,da. Sad ste se svi setili Bubnja i nas Bubanjaca, a 10 godina nijedna vlast ne može da postavi ni običnu slavinu na česmi u Bubanjskoj šumici, već vodu pijemo iz nekog improvizovanog creva.

  • Nislija

    20:43 // 9. 4. 2012.

    Mrzim politicare najvise na svetu najveci manipulatoi,ljigavci,gubitnici koji ce goreti u paklu nadam se.NE pada mi na pamet da glasam cak ne vidim sebe da cu ikada glasati.SVI SU ISTI VERUJTEMI,RAZLIKUJU SE PO TOME KO VISE A KO MANJE KRADE.

    • hm

      08:27 // 10. 4. 2012.

      Gramatika ti nije bas jaca strana ali si pogodio sustinu.

    • Todor

      23:49 // 8. 5. 2012.

      Skoro sve si nabrojao o tim ljigavcima ali si jedno pogrešio:
      Oni nikada nisu gubitnici već smo to mi.

  • marko

    21:17 // 9. 4. 2012.

    Najzad da neko govori o konkretnim problemima i predlaze realna resenja! Moja podrska DSS-u i Milanu Lapcevicu!

    • ;-)))

      22:23 // 9. 4. 2012.

      Jedna mala Jagodina iz republičkog budžeta povuče više za seoske vodovode od Niša, što Lapčević kao poslanik zna, a i Vi kao član. Ostali mogu na sajtu NIPa da provere koliko je mala Jagodina povukla u mandatu ove Vlade.
      Zološki vrt je skupa igračka, a akva park je priča kojom godinama gubite vreme nišlijama. Četiri godine nema Smiljka, predsednik opštine Niška Banja iz vaših je redova, pa pojasnite sada ko je kočničar. Akva park sigurno nije investicija za koju bi grad trebao da diže kredit, infrastruktura je posao grdskih vlasti. Da u Smiljkovo vreme nije opremljena radna zona Donje Međurovo imali bi ste samo ledine i ništa više, a sada imate kakve takve firme stacionirane tamo.

    • Ucena=kriminal

      07:48 // 10. 4. 2012.

      A kako je Palma dobio te pare iz G17 NiPa ucenom. Pa zar vi izG17 sto se stidite tog naziva pa je sada presvucen URSUS da je NIP vasa tatkovina. Dosta mi je vas i ceka vas corka... jos malo odbrojavanje je pocelo

  • Nikola

    22:49 // 9. 4. 2012.

    Samo prvo da pociste one silne prezervative po sumi. :))

    Bili ste na vlasti, zasto se tada niste setili Bubnja i ove ideje?

  • Nebojsa Ozimic

    23:50 // 9. 4. 2012.

    '' Kad može Jagodina, može i Niš'', to je najjači adut niškog DSS-a sa M.Lapčevićem na čelu.Neka neko objasni ovoj gospodi da je zoo-vrt skupa igračka i da nema baš svaki grad Palmu.Šta li je Lapčevića sprečavalo da kao načelnik Okruga potegne ovo pitanje?

    • Milo i Drago

      07:43 // 10. 4. 2012.

      Ovaj covek mrzi DSS i sto god nesto ovi kazu. Lepo ili pametno, dobro ili korisno, za sve On ima komentar protiv umesto da pohvali ideje od bilo koga. Opera, akva park, krst na viniku...
      Verovatno je promenio brdo stranaka pa mu je usput bio i DSS. Sramota.

    • Nebojsa Ozimic

      15:38 // 10. 4. 2012.

      @Milo I Drago nije problem da li ja volim ili ne, vec da li pricaju pametno - a retko i pricaju.Malo si me zamenio s nekim, prijatelju - nisam nista rekao lose ni protiv projekta na Viniku a ni Akva parka ali ziv ti bio pa se nagledao onoga sto volis

  • Nesa

    00:55 // 10. 4. 2012.

    Kakav smo narod, svakoj ideji znamo da se narugamo. Meni je ideja sasvim ok a mesto da li je pravo, koliko ce da kosta i sl.neka biju glavu oni koji su za to placeni. Nis to treba da ima.

  • Davor Todorović

    02:30 // 10. 4. 2012.

    I Animal Planet da dovedemo!

  • vesna p

    03:11 // 10. 4. 2012.

    ...a kad napravite taj Kosutnjak, vi posadite razlicak...
    Gdine Lapcevicu, ne zanosite se kojekakvim idejama u ovo sumorno vreme kad je kriza dosla do guse. Ozbiljan ste covek, mudar, pametan, energican i vecina vas, kao takvog u gradu uvazava. Ja vas zaista veoma cenim. Jedini problem je sto ste u pogresnoj stranci. Sigurna sam da i vi to znate, ali vam je dobro u poslanickoj klupi. Zasluzeno.

  • Ica Pantelija

    08:00 // 10. 4. 2012.

    Ma nama ne trebaju izbori. Za ovakav narod nije demokratija! Ovakvom narodu potrebna je tiranija sadasnje vlasti zauvek. Kakav narod takva i vlast. Narod je lenj i nece da rasmislja svojom glavom nego ceka raznorazne agencije i eksperte i TV-je da mu servira sta je dobro za njega i porodicu. A treba samo da vidi kako danas zivi(ako se ovo moze zvati zivotom u strahovladi)i kako je ziveo pre samo 4 godine.
    Podrska moje porodice ide Kostunici.

  • Branislav Petrović

    08:34 // 10. 4. 2012.

    Ideja o zoološkom vrtu je odlična.Ali ne bi trebalo da DSS-ovci preuzmu taj posao.Pošto su oni hronično ne infornisani i lenji verovatno bi zoo vrt bio u funkciji do kraja ovog veka.

  • hans ali srpski

    08:48 // 10. 4. 2012.

    I tako, Nisu treba ZOO vrt, Niskoj Banji Ada-Zeneva, verovatno Panteleju zicara do Kamenickog Visa, Medijani Stadion - Niska Marakana, Paliluli Niski Medison Skver Garden,celom Nisu jos jedno 9.856 kruznih tokova, sigurna kuca, a narodu i niskom i srpskom treba posao i sigurna plata da kako tako izvede ovu nasu jadnu decu na pravi put - sa punih 18 g. sto dalje od ovog nisko-srpskog zverinjaka!

  • Ivana Pavlovic

    16:14 // 11. 4. 2012.

    Zoo vrt je obicno zatvor za zivotinje, a ovi nasi sigurno ne planiraju da obezbede humane uslove...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: