Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:05, 21. 7. 2023.

Dimitrije iz Niša kaže da je pod nadzorom službi bezbednosti, a iz Predsedništva ga ignorišu

Dimitrije Dimić Kaže da su pištaljke jače od pendreka; foto: JV / Jelena Mišić

Student iz Niša Dimitrije Dimić, koji od 17. jula štrajkuje glađu ispred Predsedništva u Beogradu, kaže da je siguran da je pod nadzorom službi bezbednosti, ali poručuje da je “pištaljka jača od pendreka”. Sinoć mu je pozlilo, pa je intervenisala hitna pomoć. Iz Predsedništva ga i dalje ignorišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Demijan

    13:29 // 21. 7. 2023.

    Prizor utrkivanja političkih diletanata u ulagivanju ovom ne sasvim uravnoteženom dečaku izaziva mučninu. Uskoro, kada protesti utihnu, svi koji ga sada tapšu po ramenu obilaziće ga u širokom luku: em će ih kompromitovati, em će podsećati javnost na ko zna koji po redu krug neispunjenih obećanja temeljno nesposobne i neodgovorne opozicije!

  • DRŽ' SE MITO

    13:48 // 21. 7. 2023.

    Samo hrabro bez kolebanja.

  • Bulevarac

    16:51 // 21. 7. 2023.

    Idi brate zavrsavaj faks

  • Joca Cvetković

    17:28 // 21. 7. 2023.

    Nisi izabrao pravi način borbe protiv trule vlasti, shvatićeš to kad se razboliš. A zdravlje je najveće bogatstvo to i vrapci znaju. To što radiš je vid samoubistva, a popovi takvima ne služe parastos. Mani se te igre i uzmi knjigu u šake umesto zastave.

  • Nislijche

    18:04 // 21. 7. 2023.

    I mi Gretu za trku imamo!!! Ha ha ha...Cuj njega prate! Decko pukao si ko sajla! Ajde mali obrisi nos i idi zavrni rukave u nekom malinjaku. Budi na taj nacin uzor srpskij omladini a ne ovo glupiranje. Nikoga nije briga...Paljba be, ne brukaj Nis!

    • DDP

      20:43 // 21. 7. 2023.

      Niš mogu da obrukaju oni koji ne znaju da u gramatici srpskog jezika postoji više od jednog padeža...

  • Iks faktor

    18:17 // 21. 7. 2023.

    Unistavas sebi zovot jer si resio da ubijas demokratiju!
    Novi poredak se uvodi ovakvim budalastinama, nikada nije i nece manjina da odlucuje. Ti se bori da promenis vlast niko ti ne brani, al ne mozes je menjati dokle god ne budes imao vecinu! A i to sto zelis da je menjas ne znaci da si ispravan u svom stavu a daleko od toga i da si ostecen ako ne uspes da je promenis...

  • Iks faktor

    18:24 // 21. 7. 2023.

    I da nastavim Dimicu, pravo je svake politicke opcije da se bori za vlast jer politicke partije zbog toga i postoje da bi vlast osvajale. Ali ne osvajaju je strajkovanjem gladju vec programom kojim pridobijaju narodnu podrsku i vecinu! Nikedno tvoje ljudsko pravo nije ugrozeno imas prava da se kao svaki gradjanin ove zemlje bavis politikom, ali ti si izabrao da rusis demokratiju i uvodis anarhiju!

  • Peca

    23:21 // 21. 7. 2023.

    Nišliju ne treba da pregleda hitna pomoć, već neka druga medicinska struka.

  • Mike

    00:48 // 22. 7. 2023.

    Jos nisi ni zakoracio i zivot a ono ispade akademski gradjanin izmanipulisan od zivota i raznoraznih elemenata. A ustvari po necijem nagovoru ti bi dete da pravis picvajz u drzavi, e pa teraj tako pa da vidis dokle ces stici

  • Milan frizer

    08:38 // 22. 7. 2023.

    Podrška za hrabrog mladog nišliju koji prenosi sve šta mi svi mislimo o predsedniku i trenutnoj vlasti.Apsolutno smo svi uz tebe mladiću! Samo što smo mnogo sakriveni ispod svojih ličnih problema i malo možda uplašeni.Puno fabrikovanih komentara ovde, potiču od zaposlenih u javnom sektoru koji imaju zadatak da zbune i kontrolišu javno mjenje po instrukcijama od INTERNET TIMA sns-a.Bedno i žalosno.

  • Dragan Petrovic

    11:16 // 22. 7. 2023.

    Hrabro Dimitrije,kolo srece se okrece,oni koji su dole isplivace gore...ne obaziri se na komentare ovih "niskih" prigradskih polutana...zivot u nakaradnoj drzavi koju vodi nazalost tvoj kolega koji dnevno 100 puta krsi Ustav nije zivot.Oni misle da skreces paznju na sebe iz politikantskih razloga,Shvatam da je tvoj ideal drzava sa institucijama i zakonom jednakim za sve.u Grckoj 7y00e za crveno...

  • rene

    13:13 // 22. 7. 2023.

    auuuuuu ...njega prate službe bezbednosti....Izgleda jak faktor

    • Slaven

      15:20 // 22. 7. 2023.

      Botuješ srami se....

  • Miki

    16:38 // 22. 7. 2023.

    E ljudi to je fasting....posle 30 fastinga obnavlja se celo telo, bravo decko!

  • Mixa

    19:39 // 22. 7. 2023.

    Bravo, samo tako i DO KRAJA, nema PREDAJE!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: