Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:53, 5. 8. 2015.

Miting DS-a 12. septembra u Nišu

Demokratska stranka Protesti kreću sa juga; Foto: FB stranica Demokratske stranke

Nakon što su pre 14 godina iz Niša krenuli masovni građanski protesti, prvi posle kojih je režim Slobodana Miloševića priznao izborni poraz, vrh Demokratske stranke planira da simbolično veliki protest organizuje u tom gradu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • DRAGICA (u borbi za DS od 1996.g.)

    12:42 // 5. 8. 2015.

    DS je potrošila svoj kredit u Nišu !

  • Milan

    12:46 // 5. 8. 2015.

    Podsetio bih gospodu demokrate, da su upravo oni, svojim delovanjem najvise doprineli da ovi skakavci danas dodju na vlast ostavivsi preko pola glasackog tela(vecinom onog koje cesce pere zube) bez opcije za koga da glasa. Jedva cekam da vidim tu bruku od mitinga.

    • Dost je bilo

      13:42 // 5. 8. 2015.

      Pa vi ne znate sta hocete!Kukate kako vam ne valja vlada,stalno pricate o nekim kukama i motikama,pricate kako nema opozicije, pricate kako cete videti ledja SNSu.A evo sada, kada se organizuje miting svi pljuju po opoziciji.Idem na miting, da cujem njihovo misljenje, ali cu verovatno za Radulovica da glasam. Doduse DS je mnogo bolje vodio grad od SNSa. Ali ipak treba dati sansu drugoj stranci

    • A STO NIKO NE KAZE ZA SPS?

      14:14 // 5. 8. 2015.

      Nisam ni za koga, ali zasto niko ne spominje ONE koji se umivaju gotovo u svaku vlast, ONE zbog kojih smo 90-ih platili zivotima, ONE koje smo rusili 5. oktobra, ONE koji su nam unistili zdravstvo i prosvetu, ONE za koje glasaju samo penzioneri!!!!!!?????? NIKO IH NE SPOMINJE, A NAJZASLUZNIJI SU ZA TRENUTNU SITUACIJU U ZEMLJI. I STO JE NAJGORE OPET CE DA GLASAJU ZA NJIH!!!

  • Фантом Слободе

    12:52 // 5. 8. 2015.

    Ако су већ хтели симболику са демонстрацијама 1996-те, онда су требали да изаберу 17. новембар.

    Није чак ни касно под претпоставком да ће избори бити 20. децембра, а вероватно ће бити касније.


    ПОШТЕНО.

  • Peron

    13:03 // 5. 8. 2015.

    Sve su to stari i "istrošeni" kadrovi. Ako stvarno žele da nešto promene treba prvo da počiste u svojim redovima i ubace neke nove, koji nisu politički iskompromitovani, ako takvih danas uopšte ima.

  • Милосав

    13:08 // 5. 8. 2015.

    Биће лудо и незаборавно. Још ако позову у госте СНС, СПС и Банета са осталим носиоцима више партијских књижица, могли би да доделимо колективну диплому "заслужни грађани Ниша".

  • xyz

    13:08 // 5. 8. 2015.

    Dan kad je sjahao Kurta, a uzjahao Murta..
    Sta smo dobili od protesta, neko batine, neko prehladu i to je sve..

  • malena

    13:20 // 5. 8. 2015.

    Demokrate, vreme je da pokažemo da Niš postoji i da je Niš simbol promena. Dosta nam je više bahatosti i očajne gradske vlasti. Niš želi i zaslužuje promene! Samo napred DS!

  • laza

    13:25 // 5. 8. 2015.

    A o cemu bi da mitinguju? O sebi ili opet o sebi i uvek o sebi?

  • Mirko Pesic

    14:02 // 5. 8. 2015.

    Situacija je jako ozbiljna. Ovde se svakoga dana vidi urušavanje i propadanje. Ovo postaje elementarna nepogoda. Hitno treba da se spašava ovaj grad i narod od hajdučke družine i dobro je da izbori budu do kraja godine.

  • Sasa Prokic

    14:41 // 5. 8. 2015.

    Tako je demokrate, vratite nasem Gradu sjaj, dolazim na miting!

  • Janko

    17:30 // 5. 8. 2015.

    Da, bilo je propusta u DS-u ali je bar nesto uradjeno! Nisu udarali po penzionerima i smanjivali plate, javna preduzeca su ok funkcionisala! E narodu je bilo malo pa su izglasali nazadnjake koji su ovaj grad i drzavu doveli do propasti!!! Ko imalo ima svesti izacice na miting, to ne znaci da direktno podrzava ds vec zeli promene!

  • Vlada

    22:22 // 5. 8. 2015.

    Vidimo se 12-og septembra demokrate! Vreme je da se skida ova štetočinska vlast!

  • Da nesto je uradjeno ali uglavnom sminka

    02:14 // 6. 8. 2015.

    sta je sa velikim sistemima koje ste pustili niz vodu Gradjevinar Jastrebac Ei itd...Nis ste zaboravili cim ste se dokopali Bg-a a ti radnici su bili pokrenuli te proteste opet ste dosli po sirotinjske glasove

  • CVETKO prvi

    14:46 // 6. 8. 2015.

    Ima dosta "negativno brojanja" , na svim komentarima , koji negativno tretiraju tj. komentarišu akcije DS !
    Ne bih te ljude da nazovem BOTOVIMA , jer mislim da je KONAČNO došlo do budjenja GRADA Niša i gradjanske svesti!Što,opet,ne znači da svi negativni komentari i ljudi,koji su ih napisali nisu u pravu.
    Svi,koji su nekada vodili DS,"uspeli" su da prodadu svoje /bivše/ glasače i simpatizere...

    • zoka

      16:54 // 6. 8. 2015.

      Botove je izmislio DS a doveo do savršenstva SNS. Znam jer sam bila član i jedne i druge partije, u potrazi za poslom, rintala po kampanjama, šta sam dobila ništa. Zapošvali ljude koje niko nikad nije video, svoje prijatelje koji ne cepaju patike u kampanji, nego dođu kad treba da se slikaju. Zato je propao DS, a tako će da prođe i SNS.

  • lepa

    14:54 // 6. 8. 2015.

    Jel će biti sendviča? Nemam nameru da glasam dok se ne promeni izborni sistem u većinski. Da se glasa za ličnost a ne za montirane partijske liste, gde se ne vidi kome se daje glas, pa posle postavljaju njihove pajtaše anonimuse koje niko nikad ne bi glasao.

    • CVETKO prvi

      13:53 // 7. 8. 2015.

      @lepa:Ako čekamo da se izmeni izborni
      sistem , teško da će neko izaći da glasa ! Izadjimo i izaberimo nekoga, po kome ćemo moći da pljujemo!Boljih ima,ali oni su pametni i ne žele da učestvuju u prljavim rabotama...sa gorima od sebe.A najgorima je učestvovanje u izborima jedini izlaz,da sebi obezbede egzistenciju.Prvoborci tj. jurišnici.
      To je moje mišljenje,što ne mora da znači da sam u pravu!

  • Boynick

    18:17 // 6. 8. 2015.

    Већински систем је опаснији.Кад те странка изневери казниш је на наредним изборима, а кад те појединац изневери не можеш му ништа. Мандати да припадају странкама, а не да појединци тргују и шпекулишу мандатима.

    • lepa

      17:42 // 7. 8. 2015.

      Što da pripadaju strankama? Pa da onaj glavni za stranku bolje trguje i sklapa koalicije s najvećim neprijateljima (pre izbora). I većinski sistem ima svoje nedostatke, ali ga primanjuju najrazvijenije zemlje sveta. Što ne uvede amerika proporcionalni, koji je kod nas, pa da dođe neki Dačić s posle izbornim ponudama i ucenama???

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: