Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:30, 6. 10. 2023.

Opozicija traži hitnu reakciju vlasti zbog ubistva 13-godišnjaka u Niškoj Banji, Sotirovski poziva na jedinstvo

hitna Opozicija kaže da sistem ipak jeste zakazao; ilustracija; foto: A. K.

“Samo jedinstveni i nepodeljeni možemo pobediti brutalnost, nasilje i mržnju” - poruka je uz koju je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski uputila saučešće porodici dečaka stradalog u Niškoj Banji. Sa druge strane, niška opozicija uz saučešće traži hitnu reakciju Vlade Srbije i poručuje da se tragedije nastavljaju jer režim tvrdi da “sistem nije zakazao” u slučaju masakra u “Ribnikaru”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jonca

    13:51 // 6. 10. 2023.

    Znaci Sotirovski poziva na bratstvo i jedinstvo,braca smo dakle i sa siptarima.Pa nije mnogo pogresila,idu izbori,trebace siptari,a i njihovi autobusi.Kada se pri tome dodaju gradjani Bosne i Crne Gore,eto nama bratstva i jedinstva,ali samo dok traju izbori

  • Milica

    15:40 // 6. 10. 2023.

    Tacno, na ulicama, Beograda gledamo rijaliti, maltretiranje gradjana, koriste trase kojima ometaju funkcionisanje grada.
    Kako je kod vas.?

    • Kulbir

      17:07 // 6. 10. 2023.

      Isto...Kao brinu se o Nisu i gradjanima a koriste decu i tragedije da se uhlebe u skupstini. Bili su vec jednom i sve su se pokazali. Neka hvala. Na zalost ovoga je bilo i za vreme komunjarske diktature ali onda nisu setali. Deca im zive u inostranstvu gde se ovo redovno desava pa ih nesto ne vidim da ih vracaju za Srbiju da pomognu svom narodu. Naravno sad ce botovi da nude sendvic. Jadni su!

  • Rade

    19:43 // 6. 10. 2023.

    Ne možemo očekivati od režima koji je uveo i konstantno nameće sistem naopakih vrednosti da to sad promeni. To moraju uraditi neki drugi ljudi , drugačijih shvatanja..

    • AnikaM

      09:18 // 7. 10. 2023.

      A pod prethodnoj demo-diktaturi smo zivele bez nasilja?I ako sad ovi zeleni dodju ima da bezbrizni lebdimo iznad zemlje, samo se smeskamo, delimo cvece i caj i svi ima da se preobraze u nesebicne, kulturne i pazljive Nislije? Ma kako da ne. Kad vidim kako ovan predvodnik nema osnovnu kulturu da ne unistava skupstinske fotelje i sad je on kao protiv nasilja? E to mi je bas primer pitomog coveka!

  • King

    08:38 // 7. 10. 2023.

    Jedina dobra stvar koju je sotirovska uradila je ta sto je ujedinila gradjane, svi su protiv nje, a ona se uhvatila za fotelju pa ne pusta...

    • Berija

      06:23 // 8. 10. 2023.

      ... da ne padne.

  • Dragan

    15:10 // 12. 10. 2023.

    Operacija "defoteljizacije" kod Sotirovske ce biti veoma komplikovana i dugotrajna...pacijent je tvrd orah i obraz...i jos ako je ujedinjen sa raznim elementima...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: