Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:55, 30. 10. 2010.

Reformistička stranka protestovala u Nišu

Nekoliko stotina članova i simpatizera Reformističke stranke mirno protestovalo ispred Skupštine grada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pedja

    02:18 // 31. 10. 2010.

    Miki Mouse Partija ...

  • nebojsa

    13:54 // 31. 10. 2010.

    ''Višnjićica rod rodila''?Smešno. Počeli lekari da se ubacuju da su ono što nisu. Višnjiće j bolje ne komentarisati.

    Pogledajte momka koji nosi zastavu KAKO je nosi. To je vrlo česta scena u poslednjih dvadesetak godina - ide tip i mlatara zastavom. Nekada je to moralo da se zasluži...Najbolji su nosili barjake.

    Pa kad tako oni cene sebe...

  • nislija

    16:15 // 31. 10. 2010.

    ma sta neko licno mislio o njima cinjenica je da su oni jedina stranka koja ima centralu u Nisu (one otpadnke od nove srbije i veljine poslusnike, nisku regiju ne racunam).

    treba nam (nazalost) neko ko ce da ucenjuje beogradske dahije poput palme i verka iz kragujevca. Od ovih beogradskih slugu nema koristi bez obzira iz koje su partije.

  • Jelena

    18:51 // 31. 10. 2010.

    Teško nama ako nam oni kroje kapu...

  • Dare

    22:59 // 31. 10. 2010.

    Slazem se sa Nislijom , meni je neverovatno da jedina stranka iz Nisa nailazi na ovakve komentare (Jelena), pa zar da nam ovi iz Beograda kroje kapu zar oni bolje znaju sta je jugu Srbije potrebno kad oni ovamo navracaju samo kad im trebaju glasovi i nude prazna obecanja a narod sve to guta. DOKLE? Reformisti samo napred!

  • Johnnie

    00:28 // 1. 11. 2010.

    Ma treba sve da ide u beograd. Voli nas narod pobednike...iako ga taj pobednik tlaci i muci. Volimo da trpimo gladni. Sve nek ide u beograd. Beograd je Srbija.

  • Vladimir Stanković

    03:07 // 1. 11. 2010.

    Nebojša, ako je neko zasluzio da bude barjaktar, onda je to taj momak! A ti Jelena da li bi više volela da nam Beogradske " Dahije " i njihovi Niški " Vazali " kroje kape, ako tako misliš teško onda svima nama sa takvim kapama.

  • pera

    03:41 // 1. 11. 2010.

    Tata ti dahija !!

  • mirjana

    14:25 // 1. 11. 2010.

    Sve dok nam je zemlja centralizovana, nema nama pomaka. Ali ljudi toga nisu svesni (sto pokazuju i pojedini komentari ovde). Kada bi se svi borili za sebe i birali NASE predstavnike u vlasti, koji bi se borili za NAS, a ne za centralu stranke (citaj Beograd), i nama Nislijama bilo bolje. Ljudi, odite u bilo koju razvijenu zemlju i videcete da se podjednako dobro zivi i u glavnom gradu i u malim mestima! Sta vise, necete moci da procenite koji je glavni grad ni po izgledu grada! Prosetajte Vranjem i Beogradom... I glasajte onda za 'nase' iz Beograda...

  • Vesna

    15:13 // 1. 11. 2010.

    Ja sam lokalpatriota i podrzavam svaku ideju i trud koji potekne odavde a da zavredjuje paznju. Sramota je da jedan ovoliki grad nema svog predstavnika u politici. Reformistima hvala sto postojite :)

  • Ana

    17:01 // 1. 11. 2010.

    Bravo Reformisti, konacno neko da se seti da izadje na ulice i vikne dosta ovom rezimu, u Nisu nije dobro sto ce apsolutno svaki gradjanin da potvrdi, jos jednom svaka cast!!!

  • da se vidi ko je ko...!

    15:17 // 2. 11. 2010.

    Izgleda da je pala knjiga na dva slova!!! Jedino Reformisti i Nova Srbija su prava opozicija u ovom gradu i stvarno kritikuju !!!
    Ostali niska regija i dss su samo kvazi opozicija jer su postavljeni i drze ih u saci ovi iz G17.

  • Jelena

    18:22 // 3. 11. 2010.

    Pa to što su ovi iz Niša ne znači da ne nude prazna obećanja... Čudim se kako je lako potpaliti ljude jeftinom demagogijom...

  • MasterHaosis

    20:36 // 4. 11. 2010.

    Samo napred naši, ne daj te se!
    Tako je, decentralizacija! A ne da nam kroje sudbinu iz Beograda.
    Srbija radi, Beograd se gradi.
    I vi iz Južnih vesti, dobro je što ste i vi lokalne patriote, pa podržavate sve to u krupnom planu. Samo tako nastavite sa tim vestima, i nadamo se da ćete nam jednom donesti novost da smo konačno i mi svoji, Južna Srbija kao uatonomna pokraina, pa ko jebe sve ostalo. Svako neka gleda svoj okrug.

  • Nishlija

    00:28 // 6. 11. 2010.

    Nebojsa sedi 1,
    Jelena sedi 1,
    Razumem da ne razumete...ali potrudite se da za sledeci put malo naucite lekciju.

  • Prof.dr.Pera

    09:53 // 7. 11. 2010.

    Mali je ovo grad i DOBRO se zna ko je kakav.
    Volim svoj grad, i mislim da treba hvaliti kvalitetne stvari. A ne dizati u nebesa to sto Niš ima pa kakvo god da je.

  • Akcija Reakcija

    22:51 // 8. 11. 2010.

    @da se vidi ko je ko... Reformisticka stranka je sastavni deo Dinkicevog pokreta Ujedinjenih regiona Srbije!!! Tek toliko da se ZNA ko je ko...

  • nebojsa

    08:41 // 9. 11. 2010.

    Idemo iz početka.
    To što Reformistička stranka ima sedište u Nišu, savršeno ništa ne znači samim Nišlijama.Njihova predizborna obećanja na poslednjim izborima dokaz su da su željni vlasti, ne stvarnih promena jer se mehanizam ne menja spolja već iznutra.A, svidelo se to nekome ili ne, mehanizam je u Beogradu.
    @Nislija, pitaj Jagodinca ili Kragujevčanina šta misle o Verku ili Palmi pa će ti biti jasnije o kojim ljudima pričaš. Ujedno,pitaj Nišlije šta misle o Višnjićima (koji,kao,nisu nikada participirali u vlasti pa nisu imali vremena da se isprljaju).To će ti biti dosta,nadam se.

    @ Vladimir Stankovic, ostaje mi da ti verujem na reč iako se momak ponaša kao da je zalutao tu gde je.Ovo kažem bez ikakve želje da ikoga uvredim.

    @da se vidi ko je ko, nemoj molim te Novu Srbiju. još se od Smiljka nismo oporavili, kakva Nova Srbija, kakvi bakrači.Da su znali- vladali bi.

    Inače,da bi zaživelo ono što Reformistička stranka ima u svom planu, neophodno je da se promeni Ustav Srbije, pa vi sad vidite...

  • Stefan

    22:04 // 11. 11. 2010.

    Svidja mi se ovaj takozvani Nebojsa. Bezrazlozno mudar tip, svaka mu ko Njegoseva.
    Trebalo bi napisati novu Logiku po njemu i nazvati je Antilogika.
    I dati mu da on bude sam sebi recenzent.

  • nebojsa

    10:15 // 12. 11. 2010.

    @Stefane, neobicno bi me obradovalo ako bi objasnio osnovne postulate predložene Antillogike. Jer u tvojoj crtici je mozda osnov te i takve ANTILOGIKE posto pises:

    1. ''Trebalo bi napisati novu Logiku po njemu i nazvati je Antilogika''. Sledstveno tome, NEKO DRUGI BI TREBALO DA NAPIŠE ANTILOGIKU.

    2. '' I dati mu da on bude sam sebi recenzent. '' NEMOGUĆE JE SAM SEBI JER JE DRUGI PISAO.

    I, naravno, povodom tvoje opaske '' Bezrazlozno mudar tip, svaka mu ko Njegoseva'' treba znati da logika nema veze sa mudrošću.

    Za kraj, logično, sve najbolje ti želim.

  • Stefan

    02:43 // 13. 11. 2010.

    Samo za Nebojsu:
    Reformista sam, i to je moje pravo.
    I boricu se "za vlast", kako ti kazes, "zeljni smo je". To je stoga sto nismo NGO, nego partija. Ucestvujemo na izborima.
    Za revoluciju smo, ali ne na ulici (hocemo promenu drasticnu naseg politickog sistema), vec u institucijama i u nacinu zivota (zivotarenja) nasih ljudi.
    Hocemo da na izborima (a to je valjda ovo tvoje "od spolja" se ne menja vlast, "nego iznutra") - pobedimo druge. Svojim programom, svojim zeljama za zivotom koji ima smisla, svojom snagom i umecem da napravimo novi matrix za Srbe. Pobednicki!
    A iznutra se samo mogu izroditi iznutrice. Pogledaj Tadica, princa the glupog!
    Zato tvoja logika nema smisla, ona je van aksioma, a predlozena nam jeste od vladara sveta.
    Ali mi je necemo prihvatiti.
    Niko nema nista protiv BG-a. Samo da ne jeduci i sebe ne pojede i celu Srbiju.
    Zato kazemo - Nis mora da bude nas novi glavni grad.

  • Sanjica

    12:17 // 14. 11. 2010.

    Postovana gospodo, ako cete da pljujete, znate gde su vam usta, pa navalite.
    Reformisti su uspeli da podignu svest nasim sugradjanima i apsolutno ih podrzavam u svemu sto rade.
    Mislim da cemo tek videti kolika je velika njihova snaga i koliko ima onih koji su njihovi istomisljenici.
    Krajnje je vreme da se neso menja, ali stvarno.
    NAPRED REFORMISTI!!!

  • Dragan

    00:56 // 15. 11. 2010.

    Nemoguce da u ovom gradu (Nisu) nema niko pametniji od ovih?

  • Stefan

    20:13 // 21. 11. 2010.

    Dragan i Nebojsa su najpametniji. Pametniji su cak i od Logike. A mudriji i od Antologije.
    Neka Dragan pise Nebojsi da je jesen stigla, a ovaj neka uradi recenziju da se jos ne ozeni.

  • nebojsa

    22:45 // 25. 11. 2010.

    @Stefan, tvoj komentar očigledno nije vezan za tekst koji je objavljen ima- tome -poprilično. Dakle,želiš da se baviš nečim što nije sam tekst i ne sluteći da takav poriv govori i o tebi.Svako ko bude čitao tvoj komentar imaće prilike da se uveri u PRAZNINU onoga što si napisao a ja se nadam da Peđa neće obrisati nijedan od ovde napisanih komentara. Jer, da nije ove prepiske po čemu bi se pamtila šetnja stranke koja se naziva reformističkom?

  • nišlija

    10:22 // 26. 11. 2010.

    @nebojša

    sine nebojša,

    što se tiče verka i palme, rekao sam "na žalost" - i to je zaista , na žalost, situacija u srbiji sada, da se beogradski zulum se može sprečiti samo ucenama. Bilo bi lepo da ova zemlja drugačije funkconiše ali....

    I , jeste, nisu ni reformisti čisti k'o rosa i sva je verovatnoća da će se i oni ako se dočepaju vlasti ponašati kao i ostali. Međutim, trenutno su jedina stranka koja se, barem na rečima, bori protiv beogradskih dahija i njihovih niških slugu (BTW, beogradske sluge još i razumem ali ovi koji su čačanske sluge velje selje iz nove srbije i tzv. niške regije nikako).

    A ustav srbije o kome pričaš se nikada neće promeniti ako se beogradski robovlasnici na to ne nateraju . Tako da u ovoj i ovakvoj situaciji refomistima treba da ti podršku makar zbog dizanja svesti među nišlijama.

  • Dragan Petkovic

    12:06 // 27. 11. 2010.

    Iskreno mislim da Reformisticka stranka ne zasluzuje ovaj 25ti komentar, ali ok..
    Daleko od toga da nam te treba jedna jaka politicka struja koja moze da zastupa interese ovog kraja, a goreimenovana grupa ljudi nije ni blizu toga. Ne znam koliko ste pratili pricu ali je o Visnjicu napravljena emisija o tome kako je otkrio fenomenalan nacin da mazne lovu koja se svim partijama koje se prijave za izbore dodeljuje iz budgeta. Naravno , na izborima uvek ima daleko manji broj glasova nego sto je skupio potpisa za listu. Po novom zakonu, toga vise nece biti, stoga ova prica je proslost...
    Vecina ljudi koja se iole poznaje situaciju na terenu, dobro zna koji ljudi finansijki pomazu reformiste...
    Sto se mene tice, daleko im lepa kuca...

  • catch me

    14:19 // 28. 11. 2010.

    a ja pre jedno 2, 3 godine u nama divnom i dragom bEOGRADU, i ispred zgrade vlade u odelu ulazi u neki besan auto isti taj visnjic!!!
    pomislih, gde bas tebe da vidim u ovolkom gradu!!!!
    tolko o tome da i njemu neko ne kroji kapu iz bg-a!!!!
    jadnici!!!

  • Đoka4U

    12:07 // 29. 11. 2010.

    Šta je bilo Radikali..? Krenuli Reformisti u protest pa frka...? Smešni ste ko cirkus. A ovaj niški DS pa to nije normalno... Guska za gradonačelnika!!!! :))))))))

  • Aleksandar Visnjic

    02:15 // 5. 12. 2010.

    Imam tezak zadatak. Da napravim Frankfurt od Nisha. I Srbiju da moze da parira Nemackoj.
    To mogu samo uz podrsku sebi slicnih.
    Znam da imam hiljadu mana. Nije sporno. Ako ima boljih ideja i boljih ostvarioca, izvolite.
    Ne drzim nikakvu vlast u ovoj svojoj zemlji, i necu je ni drzati ako treba da me mrzite jos pre nego sam i rodjen.
    Sta drugo da vam kazem?
    Okretace se Zemlja, jos malo, sa nama ili bez nas, samo nemojte da me hvalite toliko...
    Pozovite mi predsednike i premijere svih zemalja sveta, pa da se suocimo.
    Ako hocemo da zivimo ZIVOT dostojan LJUDIMA!

  • NIKOLA ZIKIC

    17:51 // 6. 1. 2012.

    JA NIKOLA ZIKIC KAZEM DA JE REFORMISTICKA VSTRANKA NAJ JACA U CELOJ SRBIJI.SVE DRUGE STRANKE NE POMAZU NIKOM ALIK ZA TO JE SMESTENA REFORMISTICKA STRA-NKA I DA JE ONA NAJBOLJA.........

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: