Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:14, 15. 4. 2020.

Toplana Niš: Grejanje do kraja aprila kad to vremenski uslovi zahtevaju

Toplana Produžava se grejna sezona; ilustracija; foto: JV-Lj. Jocić

Iako grejna sezona traje do 15. aprila Gradskoj toplani Niš gradski Štab za vanredne situacije naložio je da nastavi da greje do kraja aprila ukoliko spoljašnje temperature to zahtevaju. Iz Toplane navode da svaka stambena zajednica može zatražiti da u ovom periodu prekinu da im isporučuju toplotnu energiju, ako za to postoje tehnički uslovi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • homo sapiens

    19:11 // 15. 4. 2020.

    Kakva nebulozna pravila je uvela toplana u vreme vanrednog stanja,zimus u bilo koje doba ako padne temp.ispod 12 stepeni gase kotlove,a sada uveče zagreju u stanu na 27stepeni,ne može da se spava zbog njih.Ne bi me čudilo da nam aprilski računi budu duplo veći od januarskih!

  • Vozdova 2

    19:16 // 15. 4. 2020.

    Zahvaljujući Koroni toplona se iživljava nad gradjanima greju nas do ludila,pumpaju li pumpaju račune,ko ratni profiteri su koriste svaku katastrofu i pandemiju da narodu izbiju i poslednji dinar iz džepa!

    • niski76

      00:12 // 16. 4. 2020.

      Sinoc kod mene 27 stepeni, nisu normalni!

  • Zatočeni penzioner

    19:25 // 15. 4. 2020.

    Bojim se da onih 100€, što će Vodja da nam da,neće podmiriti ni 20%,od ukupne potrošnje koje je toplana nagruvala kako bi im sve to plaćali u letnjim mesecima,zaključno za avgustom.Ovakvim svojim bahaćenjem svakom od nas izbiće u proseku bar još 400€ više za celu ovu grejnu sezonu,a zima nikad toplija!

  • Toplotni udar

    19:36 // 15. 4. 2020.

    Molim boga svakoga dana da se ukine vanredno stanje,u protivnom toplana će od juna da pusta u sistem ledenu vodu i naplaćuje nam hladjenje.Toliko se brinu za svoje gradjane da će ih sve kolektivno orobiti.Od njihovih računa ili se smrzneš ili budeš poparen ko vrelom vodom!

  • Lozač

    19:41 // 15. 4. 2020.

    Jedno pitanje za bata Đošu ili ti direktora za ovu firmu što naplaćuje mlaku vodu,da li ste vi normalni da uveče grejete do 23:00, a zimus do 21:00.Pritom mi je zimus temperatura u stanu bila jedva 20 stepeni a sada čitavih 26.

  • Samosvesna građanka

    19:46 // 15. 4. 2020.

    Rad toplane treba debelo pretresti i ispitati u najmanju ruku direktor toplane napravio je propust kao i direktor gerontološkog doma,sve to treba procesuirati,gradjane obeštetiti a štetočine u aps,ah da sve bi to moglo da se uradi u pravnoj državi ali na žalost mi odavno to nismo!

    • Predrag Milačić

      21:31 // 15. 4. 2020.

      Samosvesna građanko,
      Koji sam to propust napravio? Da li možete konkretno da odgovorite?
      Šta u ovoj vesti nije jasno? Ovo je naredba gradskog štaba, a ne odluka toplane. Inače, naredba je na osnovu brojnih poziva korisnika da se nastavi sa grejanjem, jer ljudi danima ne izlaze iz stanova. A omogućeno je da oni koji ne žele grejanje, budu isključeni do kraja sezone.
      Predrag, direktor toplane

  • Nishlija

    21:09 // 15. 4. 2020.

    Sada je nafta mnogo jeftinija pa hoce da potrose skupo gorivo a kupe jeftino. Nasi racuni podrazumevano ostaju kao da je skupo

  • Covek

    21:59 // 15. 4. 2020.

    Oni su unapred isplanirali koliko će nam prodati grejanja, spoljašnja temperatura ih ne zanima

  • Dzamutka

    09:41 // 17. 4. 2020.

    Direktor pominje nekakav Stab??? Mogu se sloziti da nije odluka Toplane da greje na 20°, al se pitam ko je iz staba nalozio ovakvu glupost? Strucnjak sigurno nije, vec neki apartcik, koji nema pojma da se u Nisu placa po utrosku a da bi se nekom dodvorio ! Ili su mu prihodi veliki pa ovo rasipanje moze da placa ! Ako je nenarodni gradonacelnik, kome se drma fotelja, nista nije cudno !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: