Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Dinamo Vranje

  • Dinamo

    PLS: Dubočica do pobede u poslednjem minutu, Radnički osvojio bod

    U derbiju juga Srbije Prve lige Srbije u fudbalu leskovačka Dubočica savladala je na gostovanju vranjski Dinamo sa 2:1, a do pobede je došla u nadoknadi vremena. Pirotski Radnički remizirao je na domaćem terenu sa Kolubarom (1:1).

    detaljnije
  • Petar Ćirković

    Radnički u osmini finala Kupa, Radnik gubio sa 3:0, pa pobedio

    Od očaja do sjaja išao je put surduličkog Radnika do osmine finala Kupa, u kome je obezbedio mesto uprkos tome što je gubio sa 3:0 od Kabela, jer je uspeo da preokrene i slavi rezultatom 4:3. I drugi superligaš sa juga - niški Radnički, obezbedio je plasman među najboljih 16, pošto je savladao Smederevo sa 2:1, dok su pirotski Radnički i vranjski Dinamo poraženi.

    (6) detaljnije
  • fudbalska lopta fudbal ilustracija

    Šesnaestina finala Kupa: Jug sa četiri predstavnika, samo Piroćanci domaćini

    U sredu, 21. oktobra, igraće se šesnaestina finala fudbalskog Kupa Srbije, u kome će jug imati četiri predstavnika, ali voljom žreba samo će Radnički iz Pirota biti domaćin i on će dočekati novosadski Proleter. Niški Radnički gostovaće Smederevu, surdulički Radnik Kabelu u Novom Sadu, a Dinamo Mladosti u Lučanima.

    (1) detaljnije
  • prva liga

    Svi "južnjaci" osvojili po bod na gostovanjima u Prvoj ligi Srbije

    Ukupno tri boda osvojile su ekipe sa juga Srbije u 11. kolu Prve lige Srbije, pa su se sa gostovanja Radnički, Dubočica i Dinamo vratili sa po jednim bodom. Piroćanci su remizirali sa Loznicom (1:1), Dubočica je odigrala bez golova u Pančevu, a najviše će za bodovima žaliti fudbaleri Dinama iz Vranja koji su u poslednjim minutima primili gol i remizirali sa Žarkovom (2:2).

    detaljnije
  • U narednom kolu derbi juga Srbije

    PLS: Nakon pobeda u prošlom kolu, južnjaci na gostovanjima traže nove bodove

    Utakmica Loznica - Radnički otvoriće u petak, 16. oktobra, 11. kolo Prve lige Srbije, a ostali predstavnici juga zemlje u ovom takmičenju svoje utakmice odigraće u subotu i nedelju. Dinamo iz Vranja gostuje beogradskom Žarkovu, dok leskovačka Dubočica igra u Pančevu protiv Železničara.

    detaljnije
  • prva liga

    Prva liga Srbije: Svi južnjaci pobedili

    Utakmicom Dubočice i Jagodine, u kojoj su domaćini došli do zaslužene pobede (3:1), kompletirano je 10. kolo Prve lige Srbije u fudbalu. Pobede u ovom kolu zabeležili su i ostali južnjaci - pirotski Radnički savladao je Zemun (2:1), dok je Dinamo iz Vranja sa 3:1 došao do pobede protiv Železničara .

    (1) detaljnije
  • prva liga

    Prva liga Srbije: Južnjaci na domaćem terenu traže bodove

    U donjem delu tabele dočekuju 10. kolo Prve lige Srbije u fudbalu ekipe sa juga Srbije, a na papiru najlakši zadatak ima i najuspešniji, Radnički iz Pirota, koji dočekuje ekipu Zemuna . Poslednjeplasirani Dinamo igra u Vranju sa Železničarem iz Pančeva, dok Dubočici u Leskovcu gostuje Jagodina .

    detaljnije
  • prva liga

    Dinamo, Radnički i Dubočica bez pobede i u 9. kolu Prve lige

    Poslednjih 12 godina jug Srbije nije imao više predstavnika u Prvoj ligi Srbije, ali ni jednom od njih ne ide najbolje - vranjski Dinamo je izgubio sa 2:0 od Radničkog u Kragujevcu, a pirotski Radnički sa 3:1 od Borca u Čačku. Leskovačka Dubočica zabeležila je novi remi - u Dobanovcu je bilo 1:1.

    (1) detaljnije
  • dinamo

    Prva liga Srbije: Južnjaci na gostovanjima traže nove bodove

    Utakmicama 9. kola nastavlja se prvenstvo Prve lige Srbije u fudbalu, a svi predstavnici juga zemlje svoje utakmice odigraće na gostovanjima. U subotu, 3. oktobra, ekipa Radničkog iz Pirota gostuje Borcu u Čačku, dok će njihovi imenjaci iz Kragujevca ugostiti fudbalere Dinama iz Vranja. Dan kasnije, ekipa Dubočice pokušaće da dođe do bodova na gostovanju u Dobanovcima ekipi Budućnosti .

    detaljnije
  • Radnički Nemanja Kojić

    Fudbalski Kup: Nišlije u Smederevu, Dinamo u Lučanima, Piroćanci i Surduličani protiv Novosađana

    U šesnaestini finala Kupa Srbije jug Srbije će imati četiri predstavnika, a žrebom je odlučeno da će niški Radnički gostovati Smederevu, njegov imenjak iz Pirota ugostiće novosadski Proleter, vranjski Dinamo će gostovati Mladosti u Lučanima, a surdulički Radnik Kabelu u Novom Sadu. Utakmice su na programu 21. oktobra.

    (1) detaljnije
  • radnički dinamo

    Prva prvoligaška pobeda za Dubočicu, slavili i Piroćanci

    U 8. kolu Prve lige leskovačka Dubočica je po prvi put pobedila, pošto je sa minimalnih 1:0 savladala Trajal iz Kruševca. Pirotski Radnički je kod kuće sa 2:1 pobedio Žarkovo, dok je vranjski Dinamo izgubio od Jagodine i tako se vratio na začelje tabele.

    detaljnije
  • prva liga

    Prva liga: Južnjaci traže pobede na domaćem terenu

    U prošlom, vanrednom kolu, svi južnjaci u Prvoj ligi Srbije vratili su se sa gostovanja bez bodova, a priliku da poprave utisak imaće u 8. kolu, kada svi utakmice igraju na domaćem terenu. Radnički iz Pirota, sa novim trenerom, dočekuje Žarkovo , vranjski Dinamo na domaćem terenu igra sa Jagodinom , dok Dubočica igra sa Trajalom .

    detaljnije
  • prva liga

    Svi južnjaci poraženi u 7. kolu Prve lige

    Tri gostovanja i tri poraza ekipa sa juga Srbije u 7. kolu Prve lige - pirotski Radnički poražen je u Kragujevcu od imenjaka rezultatom 2:1, identičnim rezultatom Dinamo iz Vranja izgubio je od lidera prvenstva novosadskog Kabela , dok je Dubočica iz Leskovca minimalnim rezultatom poražena na gostovanju od Kolubare .

    (1) detaljnije
  • Saša Mrkić

    Saša Mrkić novi trener FK Dubočica, vanredno kolo Prve lige u sredu

    Nekadašnji trener niškog Radničkog Saša Mrkić novi je strateg leskovačke Dubočice, potvrdili su na Fejsbuk stranici Kluba, a debitovaće već u sredu, 23. septembra, kada je na programu vanredno 7. kolo Prve lige. U ovom kolu sva tri predstavnika juga će gostovati - Leskovčani Kolubari u Lazarevcu, pirotski Radnički imenjaku iz Kragujevca, a vranjski Dinamo novosadskom Kabelu.

    (4) detaljnije
  • radnički dinamo

    Prva liga: Dinamo poveo, pa izgubio, remi Dubočice i poraz Radničkog

    U 6. kolu Prve lige južnjaci su ponovo zabeležili slabe rezultate, iako su svi igrali kod kuće - pirotski Radnički je sa minimalnih 1:0 izgubio od Kabela iz Novog Sada, a leskovačka Dubočica odigrala bez golova (0:0) sa Loznicom. Vranjski Dinamo vodio je na poluvremenu, ali ipak izgubio od Budućnosti iz Dobanovca, rezultatom 2:3.

    detaljnije
  • dinamo

    Prva liga: Južnjaci domaćini, bodovi imperativ

    Svi predstavnici juga Srbije u fudbalskoj Prvoj ligi svoje mečeve igraju na domaćem terenu, a najteži zadatak ima pirotski Radnički koji dočekuje lidera na tabeli, ekipu Kabela iz Novog Sada. Vranjanci na svom terenu dočekuju Budućnost iz Dobanovaca, dok će leskovačka Dubočica ugostiti Loznicu . Svi mečevi na programu su u subotu, 19. septembra od 16 sati.

    detaljnije
  • radnički dinamo

    Piroćanci pobedom nad vranjskim Dinamom ispratili trenera

    U derbiju "južne pruge" u 5. kolu Prve lige Srbije, domaći Radnički savladao je vranjski Dinamo sa 1:0 (0:0). Veoma borbenu utakmicu Piroćanci su rešili u svoju korist golom Milenkovića u 83. minutu, u utakmici koja je, ispostavilo se, bila poslednja za trenera Dejana Čelara koji više nije trener Radničkog.

    detaljnije
  • fudbal KOSTA

    Prva liga: Prva pobeda Dinama u sezoni, Dubočica remizirala

    Sa 3:1 savladao je Dinamo kruševački Trajal u Vranju, a ovo su mu bili prvi bodovi, ujedno i prva pobeda ove sezone. U 4. kolu Prve lige Dubočica je u Leskovcu remizirala sa čačanskim Borcem (1:1), dok je do sada najuspešniji predstavnik juga Radnički Pirot zabeležio i drugi poraz u nizu, ovog puta u Beogradu, od ekipe IMT.

    detaljnije
  • Pobeda i poraz južnjaka u 5. kolu

    Prva liga: Dubočica i Dinamo kod kuće igraju za beg sa dna tabele

    Nakon slabog učinka u prva tri kola Prve lige Srbije, Dinamo i Dubočica pokušaće da zabeleže prve trijumfe u sezoni ovog vikenda i to kod kuće - Vranjanci će u nedelju dočekati Trajal iz Kruševca, a Leskovčani dan ranije čačanski Borac. Pirotski Radnički če probati da se vrati na pobednički kolosek na gostovanju FK IMT.

    detaljnije
  • fudbal

    Prva liga: Svi južnjaci poraženi

    U 3. kolu Prve lige Srbije nijedan d predstavnika juga Srbije nije se pokazao, niti zabeležio iole pozitivan rezultat - vranjski Dinamo i pirotski Radnički izgubili su sa ubedljivih 3:0, a leskovačka Dubočica rezultatom 1:0.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: