Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Sinđelić

  • Sinđelić Radnički Durlan

    "Prijatelji kluba" sakupili novac za dug Sinđelića, Bojzi nije više predsednik

    Svota od 30.000 evra, koliko je Fudbalski klub Sinđelić bio dužan bivšem igraču Aleksandru Komadini, prikupljena je zahvaljujući “prijateljima kluba” koji su, kako kaže novi predsednik Zoran Anđeković, sakupili novac za isplatu duga. Anđelković je na mestu čelnika srpskoligaša zamenio Bojana Marinkovića Bojzija koji je 4 meseca od imenovanja, prema rečima novog predsednika, podneo ostavku na tu funkciju.

    (23) detaljnije
  • 2 kola pre kraja prvenstva Piroćanci i dalje na čelu tabele

    Piroćancima za plasman u viši rang potrebna još jedna pobeda

    Pobedom od 5:0 nad ekipom Jedinstva iz Bošnjaca, fudbaleri pirotskog Radničkog došli su na korak od plasmana u Prvu ligu Srbije. Do kraja prvenstva ostalo je još 2 kola, a Piroćanci imaju 4 boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Temnić. Niške ekipe Sinđelić i Car Konstantin zabeležile su poraze.

    (1) detaljnije
  • Do kraja Srpske lige Istok ostalo još 3 kola

    Nišlije pomogle Piroćanicima u pohodu na Prvu Ligu

    Pobedom nad imenjakom na gostovanju u Svilajncu (2:4), ali i nerešenim rezultatom konkurentskog Temnića , fudbaleri Radničkog iz Pirota 3 kola pre kraja prvenstva ostali su na čelu tabele, sada sa 4 boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. U narednom kolu Piroćanci dočekuju Jedinstvo iz Bošnjaca.

    (1) detaljnije
  • Nišlije usporile Radnički u borbi za Prvu ligu Srbije

    Nišlije prekinule pobednički niz lidera Srpske lige

    Pobedom od 3:1 na gostovanju u Pirotu, Car Konstantin naneo je prvi prolećni poraz Radničkom iz Pirota, ali su Piroćanci ostali i dalje na čelu tabele sa 2 boda viška od ekipe Temnića koja je savladala Radan iz Lebana (2:1). Nakon 30. kola Radnički sada ima samo 2 boda prednosti od ekipe iz Varvarina, a do kraja je ostalo još 4 kola u kojem će se nastaviti trka u dvoje za plasman u Prvu ligu Srbije.

    detaljnije
  • U sledećem kolu Piroćanci dočekuju Car Konstantin

    Piroćanci novom pobedom “jure” ka višem rangu

    Dvanaestom pobedom u nizu na gostovanju Zaplanjcu u Gadžinom Hanu (0:4), fudbaleri Radničkog iz Pirota nastavili su svoj put ka povratku u Prvu ligu, a nakon nepotpunog 29. kola imaju 8 bodova više od Temnića koji ima utakmicu manje. Pobede su zabeležile i niške ekipe, Sinđelić i Car Konstantin koji u sledećem kolu gostuje upravo Piroćancima.

    detaljnije
  • Još 6 kola do kraja

    Piroćanci i dalje lideri Srpske lige Istok

    Ubedljivom pobedom (5:0) nad ekipom Dubočice iz Leskovca, fudbaleri pirotskog Radničkog nakon 28. kola Srpske lige Istok i dalje imaju 5 bodova prednosti u odnosu ekipu Temnića koja im je direktan konkurent za ulazak u viši rang. Visokim rezultatom pobede su ostvarili i Budućnost iz Popovca i Moravac iz Mrštana, a i Sinđelić i Car Konstantin pobedili su na gostovanjima.

    detaljnije
  • Piroćanci sačuvali lidersku poziciju, Car Konstantin treći

    Piroćanci usamljeni na čelu Srpske lige Istok

    Desetom pobedom u nizu fudbaleri pirotskog Radničkog ostali su na čelu Srpske lige Istok, a nakon 25. kola imaju 3 boda viška u odnosu na ekipu Temnića . Dubočica je pobedom od 1:0 pomogla Piroćancima, ali i osvojila važne bodove u borbi za opstanak. Car Konstantin je zabeležio novu pobedu i zadržao 3. poziciju, dok je poraz pretrpeo Sinđelić .

    detaljnije
  • pirot, radnicki pirot

    Piroćanci devetom pobedom u nizu čuvaju lidersku poziciju Srpske lige Istok

    Trijumfom (3:0) nad ekipom SFS Borac iz Paraćina, fudbaleri pirotskog Radničkog zadržali su prvu poziciju na tabeli Srpske lige Istok. Pobede su od južnjaka ostvarili i niški timovi Sinđelić i Car Konstantin, kao i Radan iz Lebana.

    detaljnije
  • Sinđelić Car Konstantin

    Srpska liga istok: Niški derbi bez golova, slavili Popovčani i Piroćanci

    Pobednički niz očuvali su fudbaleri pirotskog Radničkog, pošto su minimalcem (1:0) savladali Moravac iz Mrštana, a bitnu pobedu zabeležila je i Budućnost iz Popovca, nad Dunavom iz Prahova. Trijumf je doneo ovom timu i 3. mesto na tabeli Srpske lige istok, gde je smenio niškog Cara Konstantina, pošto je gradski derbi završen bez golova.

    (2) detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Niški gradski fudbalski derbi na Bubnju

    Vanredno, 23. kolo Srpske lige istok koje se igra u sredu, 10. aprila od 16 sati doneće derbi za niške fudbalske “sladokusce”, pošto će na Bubnju igrati Car Konstantin i Sinđelić. Zanimljivo bi trebalo da bude i u Pirotu, gde će lider Radnički ugostiti Moravac iz Mrštana.

    detaljnije
  • Nastavlja se trka u dvoje

    Srpska liga Istok: Nova pobeda Piroćanaca, remi Cara Konstantina

    U 22. kolu Srpske lige Istok Radnički iz Pirota je novom pobedom zadržao prvo mesto na tabeli i do kraja prvenstva očekuje ga teška borba sa ekipom Temnića za ulazak u viši rang. Od ekipa sa juga Srbije pobedu zabeležio jedino niški Sinđelić .

    detaljnije
  • Smena na vrhu tabele

    Srpska liga: Piroćanci preuzeli čelo tabele

    U 21. kolu Srpske lige - Istok došlo je do smene u vrhu, nakon što je pobedom protiv Temnića iz Varvarina, direktnog konkurenta, Radnički iz Pirota preuzeo prvo mesto. Pobede su zabeležili i niški Car Konstantin i Budućnost iz Popovca.

    (1) detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić fudbal Srpska liga istok

    Srpska liga: Sinđelić i Budućnost ubedljivi, Piroćanci upisali peti trijumf u nizu

    U 20. kolu Srpske lige istok od južnjaka pobede su zabeležili niški Sinđelić, Budućnost iz Popovca, pirotski Radnički i Radan iz Lebana. Niški Car Konstantin poražen sa 3:1 u Svilajncu, a poraze su pretpreli i Moravac iz Mrštana, Pukovac i leskovačka Dubočica. Bodove su podelili Jedinstvo iz Bošnjaca i Zaplanjac iz Gadžinog Hana.

    detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Srpska liga istok: Piroćanci i Popovčani dominantni, Nišlije izgubile od Paraćinaca

    Sa 4, odnosno 5 golova razlike deklasirali su pirotski Radnički i popovačka Budućnost svoje rivale u 19. kolu Srpske lige istok. Ubedljivu pobedu zabeležio je i Zaplanjac iz Gadžinog Hana, dok su oba niška kluba izgubila od predstavnika Paraćina.

    (1) detaljnije
  • Sinđelić Car Konstantin

    Gotova pauza za srpskoligaše, pobede Sinđelića i Cara Konstantina

    Kako je završio jesenji, tako je Radan iz Lebana otpočeo i prolećni deo sezone, pošto je trijumfovao i prepustio poslednju poziciju Pukovcu. Gradski derbi u uvodnom kolu prolećnog dela sezone u Srpskoj ligi istok, završen je pobedom Sinđelića koji je bio bolji od Budućnosti, a Car Konstantin savladao je Zaplanjac iz Gadžinog Hana.

    detaljnije
  • Sinđelić Skupština

    Sinđelić nastavlja sa radom, novi predsednik Bojan Marinković Bojzi

    Iako se još ne zna kako će konkretno Radnički pomoći Sinđeliću da se izbori sa dugom od preko 30.000 evra, zbog najavljene pomoći superligaša poništena je prošlonedeljna odluka da klub iz Durlana istupi iz Srpske lige istok. Još jedna novina u OFK Sinđeliću je da je novi predsednik kluba odbornik Srpske napredne stranke u niškoj Skupštini Bojan Marinković Bojzi.

    (34) detaljnije
  • Sinđelić Radnički Durlan

    Obrt u Sinđeliću - Radnički i Tončev “priskaču” u pomoć

    U fudbalskom klubu Sinđelić gde su proslavili stogodišnjicu, pa saopštili da zbog duga istupaju iz Srpske lige istok i nastavljaju samo sa omladinskom školom fudbala, sada najavljuju preokret. "Filmski rasplet" u najstarijem niškom klubu mogao bi da se dogodi pošto su Radnički i njegov predsednik sa “zamrznutom” funkcijom Ivica Tončev rešili da pomognu.

    (19) detaljnije
  • Skupština OFK Sinđelić

    Od najstarijeg niškog kluba ostala samo omladinska škola

    Zbog duga i blokade računa od preko 30.000 evra, svega 3 meseca nakon proslave stotog rođendana, Skupština Sinđelića, najstarijeg niškog fudbalskog kluba, odlučila je da seniorski tim istupi iz Srpske lige Istok, samim tim se i ugasi. Nastaviće da radi samo omladinska škola.

    (16) detaljnije
  • Sinđelić

    Niški OFK Sinđelić nakon veka postojanja pred gašenjem zbog duga prema bivšem igraču

    Da li će niški Omladinski fudbalski klub Sinđelić istupiti iz Srpske lige istok i nakon 100 godina postojanja biti ugašen, biće odlučeno na Skupštini ovog kluba 12. januara. Na ovako drastične postupke, kažu u niškom "stogodišnjaku", prinuđeni su jer treba da prema sudskoj presudi isplate bivšem igraču Aleksandru Komadini više od 30.000 evra.

    (14) detaljnije
  • Sinđelić Car Konstantin

    Srpska liga istok: Piroćanci slavili i u Durlanu za kraj polusezone

    Poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi istok donelo je neočekivano ubedljivu pobedu Cara Konstantina nad leskovačkom Dubočicom, kikseve popovačke Budućnosti i Moravca iz Mrštan, debakl Pukovca, te još jednu pobedu pirotskog Radničkog u Nišu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: