Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 22. 11. 2012.

| Sport

Fudbaleri Radničkog spremni za Javor

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
pedja-stamenkovic,-radnicki.jpg
Kapiten Predrag Stamenković; foto: Mihajlo Lazarević

U subotu, 24. novembra od 13h fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju ekipi Javora u Ivanjici u okviru 14. kolu Superlige. Ekipa očekuje prekid loše serije.

Dva kola pre kraja jesenjeg dela šampionata Radnički putuje u Ivanjicu gde ga očekuje neugodno gostovanje Javoru. Porazi od OFK Beograda, Partizana i Vojvodine su iza niškog tima.

- Očekuje nas bitno gostovanje. Nedostaje nam dobar rezultat koji bi prekinuo lošu seriju. Javor je kvalitetna ekipa, bolje su plasirani na tabeli od nas. Pokušaćemo da ofanzivnom i organizacionom igrom da dođemo do povoljnog rezultata - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Posle poraza od Vojvodine i 6 mečeva bez pobede, Radnički ima priliku da zaustavi seriju u Ivanjici. Ekipa se sremala cele nedelje, a atmosfera u ekipi je pozitivna,

- Ozbiljno se spremamo za ovu utakmicu. Cilj nam je da osvojimo što više bodova i mirno privedemo jesenji deo kraju - kaže Predrag Stamenković, kapiten Radničkog.

Javor se pobedom nad Borcem plasirao u polufinale Kupa, a na prethodna 3 meča ne zna za poraz.

- Javor je kvalitetna ekipa, dobar domaćin. Iznad nas su na tabeli i potvrdili su to plasmanom u polufinale Kupa. Naš motiv je da skupimo "zimnicu" i odemo mirnije na odmor - istakao je Miloš Živković, igrač Radničkog.

U Ivanjicu neće otići Bratislav Pejčić, Vladan Binić i Zoran Pešić zbog povreda. Ostali su spremni i motivisani za put.

- Moramo da napravimo prelaz i da dobrim rezultatom presečemo neuspehe. Dosta kvalitetno smo radili na razvoju igre. Nadam se da će to pokazati protiv Javora. Moramo da pokažemo sve što smo postigli kroz rezultate - dodaje Aleksandar Ilić.

Ovo je 9. susret Radničkog i Javora od 2002. godine. U sezoni 2002/2003. obe ekipe su ispale iz najelitnijeg takmičenja. Tada je u oba susreta Javor slavio sa 2:0.

U sezoni 2004/2005. u Prvoj ligi svaki tim je slavio na svom terenu rezultatom 1:0. Opet su susreli u sezoni 2006/2007. u Prvoj ligi Nišlije su sa 3:0 slavile na Čairu, a Javor u Ivanjici sa 1:0.

U sezoni 2007/2008. Javor je pobedio u oba meča, u Ivanjici sa 3:0 i u Nišu sa 1:0.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Real Sa Nisave

    16:05 // 23. 11. 2012.

    Pravo pitanje je da li ovaj grad sa ovakvim komentarima ljudi koji zive u njemu zasluzuje da ima jak klub...
    Kakva ste vi sorta ljudi.

    • Real Sa Gabrovacke

      17:36 // 23. 11. 2012.

      http://www.youtube.com/watch?v=a1_0-Akt_6Y&feature=related

  • napred real

    16:02 // 23. 11. 2012.

    Napred Radnicki,mi smo tebi odani!!! Ajmo bre da uzmemo 3 boda u Ivanjici,ako ne i bod je dobar,pa da napunimo stadion protiv Rada i da tu pobedimo,pa da imamo mirniju zimu!

  • vuki

    14:04 // 23. 11. 2012.

    ovaj bi da dovede igrace iz crne gore...kad takve cujem muka mi je..oni imaju svoju ligu i neka ih tamo...pravimo igrace iz c.gore umesto da nasu decu afirmisemo

    • Nik Nolti

      15:16 // 23. 11. 2012.

      Fudbal je postao najveći biznis na svetu, tako da nije bitno ko je odakle i koje je nacionalnosti i vere, već da li dobro igra ili ne! Ako NPR. u Crnoj Gori postoji slobodan igrač koji može da postigne po tri gola na utakmici i pomogne Radničkom da osvoji 3 boda protiv Ofk, Sevojna, Vovodine, Javora... - onda nije bitno i da li je Kinez iz kineske prodavnice! Bitno je da igra i daje golove- to im je jedini posao!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: