Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Jadranska A2 liga

  • Nais vaterpolo Tihomir Živić

    Niški vaterpolisti se u početku mučili, ali onda savladali tim iz Makarske

    Iako su u ovaj duel ušli samouvereno, vaterpolisti Naisa morali su da se pomuče na svom “Čairu”, pošto je Galeb iz Makarske pružio dostojan otpor. Ipak, drugo poluvreme su Nišije odradile rutinski, slavile sa 13:9 i time se nakon 6 kola izdvojile na 4. poziciji Regionalne A2 lige.

    (2) detaljnije
  • vaterpolo Nais

    “Poljud” napunio samopouzdanjem vaterpoliste Naisa pred Galeb

    Poslednji u nizu mečeva protiv hrvatskih timova Nais će odigrati na svom “Čairu” u subotu, 19. oktobra, kada dočekuje Galeb iz Makarske. Dve ekipe imaju isti učinak u Regionalnoj A2 ligi, ali niški vaterpolisti “pucaju” od samopouzdanja nakon trijumfa na splitskom bazenu “Poljud” u prošlom kolu.

    (2) detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Niški vaterpolisti u Splitu savladali bivšeg prvoligaša POŠK

    U prošlom kolu je Nais loš početak meča koštao pobede, a u ovom ga je upravo dobar start duela doveo do izuzetno važnog trijumfa. Niški vaterpolisti su rezultatom 14:12 u Splitu savladali ekipu POŠK, koja je prošle sezone ispala iz najjačeg prvenstva na Jadranu, a do sada je u Regionalnoj A2 ligi samo jednom izgubila.

    (3) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Niški vaterpolisti gostuju u Splitu

    Tim koji je prošle sezone ispao iz najjačeg regionalnog takmičenja POŠK, ugostiće Nais u Splitu u subotu, 12. oktobra, u 5. kolu Regionalne A2 lige. Niški vaterpolisti imaju 3 boda manje od rivala, ali su u prethodnim mečevima imali dosta teže protivnike od Splićana.

    (1) detaljnije
  • Uroš Vasić Nais vaterpolo

    Vaterpolisti Naisa stali na korak od preokreta protiv Solarisa

    Loš početak meča koštao je Nais makar boda u duelu sa jednim od glavnih favorita za osvajanje Regionalne A2 lige Solarisom. Niški vaterpolisti su na "Čairu" priredili publici lepu sportsku predstavu, bili požrtvovani i nisu se predavali do poslednje sekunde, ali je kvalitet tima iz Šibenika došao do izražaja, pa je slavio sa 16:14 (3:8, 3:3, 5:2, 3:3).

    (3) detaljnije
  • Uroš Vasić Nais vaterpolo

    Nais bi da napuni "Čair" i ponovi podvig iz prošle sezone

    Glavni pretendent na prvu poziciju u Regionalnoj A2 ligi Solaris iz Šibenika gostovaće Naisu u vanrednom 4. kolu drugog po jačini takmičenja na Jadranu. Iako su svesni jačine rivala, niški vaterpolisti se nadaju punim tribinama "Čaira", uz čiju pomoć veruju u trijumf nad ekipom koju su prošle godine ostavili bez plasmana u prvi rang regionalnog takmičenja.

    (1) detaljnije
  • Nais Partizan 2019 Igor Lazić

    Vaterpolisti Naisa deklasirali zagrebački Medveščak sa +9

    Potpuno sigurno, bez većih oscilacija u igri i veoma efikasno odigrali su niški vaterpolisti duel 3. kola Regionalne A2 lige, u kome su na bazenu "Čair" savladali zagebačku ekipu Medveščak sa 17:8. Naisu su ovo bili prvi bodovi ove sezone osvojeni kod kuće.

    (1) detaljnije
  • Nais vaterpolo Jovan Serafimović

    Nais dočekuje Zagrepčane: Da podarimo publici 3 boda

    U poteru za prvim bodovima na svom bazenu "Čair" u novoj sezoni vaterpolisti Naisa krenuće u subotu, 5. oktobra, kada će dočekati hrvatski tim Medveščak. I dok trener Jovan Serafimović upozorava na zamku potcenjivanja Zagrepčana, prvotimci čvrsto veruju u trijumf.

    (2) detaljnije
  • vk nais

    Vaterpolisti Naisa slavili u Zadru

    Prvi trijumf u Jadranskoj A2 ligi vaterpolisti niškog Naisa ostvarili su u drugom kolu na gostovanju u Hrvatskoj pošto su rezultatom 17:13 (4:3, 7:5, 3:3, 3:2) pobedili ekipu Zadra. Nakon pobede i poraza Nišlije su trenutno na četvrtom mestu na tabeli regionalne lige.

    (2) detaljnije
  • vaterpolo klub nais

    Vaterpolisti niškog Naisa sa visokim ambicijama igraju u Zadru

    Nakon poraza od Primorja iz Rijeke na startu Regionalne A2 lige, vaterpolisti Naisa igraće protiv još jedne hrvatske ekipe pošto ih u subotu, 28. septembra očekuje duel sa Zadrom u istoimenom mestu. Trener niške ekipe Jovan Serafimović nada se lepim vestima i bodovima iz Zadra.

    detaljnije
  • igor lazic, vk nais, nis, 21 septembar 2019, foto jv vanja keser

    Porazom od Primorja vaterpolisti Naisa počeli sezonu

    Iako su vodili sa 3:2 polovinom druge četvrtine, vaterpolisti niškog Naisa nisu uspeli da osvoje bodove na svom bazenu u duelu prvog kola Regionalne A2 lige pošto su poraženi od Primorja iz Rijeke rezultatom 10:8 (2:2, 3:1, 4:2, 1:3).

    (2) detaljnije
  • Nais-Partizan-vaterpolo-maj-2019-14-foto-Juzne-vesti-Vanja-Keser.

    Nais protiv Primorja otvara na "Čairu" novu regionalnu sezonu

    Utakmicom protiv Primorja iz Rijeke na bazenu "Čair", vaterpolisti niškog Naisa počinju novu sezonu u kojoj će, osim regionalnog takmičenja, igrati i Kup Srbije i domaću Superligu. Trener domaćeg tima Jovan Serafimović je optimista pred početak nove sezone.

    (2) detaljnije
  • Nais Partizan 2019 Igor Lazić

    Niški vaterpolisti počeli pripreme u bitno izmenjenom sastavu

    Šestorica prvotimaca iz prošle sezone naustila su Nais, ali su zato na “Čair” pristigla četvorica vaterpolista - dva povratnika i dva mlada reprezentativca Srbije. Vaterpolisti su ove nedelje otpočeli pripreme za novu sezonu, a prvi izazov očekuje ih sredinom septembra, kada počinje Regionalna A2 liga.

    (2) detaljnije
  • Nais Budva

    Nais porazom završio takmičenje u regionalnom šampionatu

    Loše su ušli niški vaterpolisti u meč poslednjeg kola Regionalne A2 lige i zbog toga ovo takmičenje završili porazom od Budve, rezultatom 12:6. Ovaj meč umnogome je uticao i na epilog čitavog takmičenja, jer je pobeda Crnogorce odvela u Regionalnu A1 ligu, a najverovatnije Partizanu u baražu "namestila" Solaris iz Šibenika.

    (1) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    U Nišu se odlučuje ko će biti šampion Regionalne A2 lige

    Iako su sami izgubili šanse za direktan plasman ili baraž za popunu Regionalne A1 lige, vaterpolisti Naisa odlućivaće o tome ko će biti šampion ovog takmičenja. Trenutno prvoplasiranoj Budvi potreban je trijumf za ostanak na ovom mestu, ali za to će morati da slavi na “Čairu” u subotu, 9. marta, protiv tima koji ga je već savladao ove sezone.

    (1) detaljnije
  • Igor Lazić vaterpolo Nais

    Nais savladao drugoplasirani tim Regionalne A2 lige

    U pretposlednjem kolu Regionalne A2 lige vaterpolisti Naisa rezultatom 7:4 savladali su na “Čairu” hrvatski Solaris, tim koji je veći deo sezone proveo na liderskoj poziciji, ali je u poslednjem kolu pao na drugo mesto, usled poraza od kragujevačkog Radničkog.

    (3) detaljnije
  • Nais Valjevo

    Primorje ubedljivo protiv Naisa

    Samo jednom tokom meča u Rijeci uspeli su da izjednače niški vaterpolisti, što bi dovoljno reklo o ubedljivoj partiji Primorja. Domaćini su u 3. kolu plej-ofa slavili rezultatom 13:6 i tako se na tabeli Regionalne A2 lige odlepili od Naisa.

    detaljnije
  • Nais

    Vaterpolistima Naisa utakmica u Rijeci kao priprema za domaći šampionat

    U trećem kolu plej-ofa regionalne A2 lige vaterpolisti niškog Naisa gostuju Primorju u Rijeci, a pošto rezultat nema takmičarski značaja, niški igrači su okrenuti duelu protiv Valjeva koji je početkom marta i koji odlučuje o plasmanu u domaću Superligu. Nais je prvi sprski klub koji gostuje u Hrvatskoj nakon incidenta u Splitu gde su vaterpoliste Crvene zvezde napali huligani, a trener niškog tima Jovan Serafimović kaže da ne očekuje nikakve probleme.

    detaljnije
  • Mitrović Nais vaterpolo

    Prva pobeda Naisa u plej-ofu regionalne A2 lige

    Prvi trijumf u borbi za plasman od prvog do šestog mesta, ali i prvi nad nekom srpskom ekipom ostvarili su vaterpolisti niškog Naisa koji su na svom bazenu "Čair" savladali novosadsku Vojvodinu rezultatom 9:7 (2:1, 1:1, 4:3, 2:2).

    (1) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Nais protiv Vojvodine želi do prve pobede nad srpskim ekipama u Jadranskoj ligi

    U drugom kolu plej-ofa Jadranske A2 lige u subotu, 16. februara vaterpolisti niškog Naisa ugostiće ekipu novosadske Vojvodine, a trener niškog tima Jovan Serafimović se nada da njegova ekipa "upiše" prvu pobedu nad nekom ekipom iz Srbije.

    (2) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: