Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Jadranska A2 liga

  • Nais vaterpolo Tihomir Živić

    Nais bio na korak od preokreta, ipak novi poraz od Kragujevčana

    Baš kao i u prošlom duelu Radničkog i Naisa igrala se čvrsta odbrana sa obe strane, iz koje je proisteklo i neobično malo golova, a slavili su vaterpolisti iz Kragujevca, koji su kod kuće, u 1. kolu plej-ofa Regionalne A2 lige, savladali Nišlije rezultatom 7:5. Vaterpolisti sa "Čaira" bili su na korak od preokreta, ali ni iz trećeg pokušaja ove sezone nisu uspeli da izvuku makar bod protiv Kragujevčana.

    (2) detaljnije
  • Mitrović Nais vaterpolo

    Nais u Kragujevcu otpočinje plej-of Regionalne lige

    Da će biti “treća sreća” nadaju se vaterpolisti Naisa pred 1. kolo plej-ofa Regionalne lige, pošto će se po treći put ove sezone sastati sa Radničkim. Meč će se igrati u subotu, 9. februara u Kragujevcu.

    (1) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Nais silovit u Kotoru, u plej-of ide sa 4. pozicije

    U poslednjem kolu prvog dela Regionalne A2 lige Nais je u Kotoru savladao Kataro sa velikih 13:5, a o dobroj partiji i konstantnosti niških vaterpolista dovoljno govori činjenica da su svaku od deonica dobili sa po 2 gola razlike. Samim tim, obezbedili su sebi 4. poziciju pred doigravanje koje sledi.

    (2) detaljnije
  • Nais

    Nais završava prvi deo prvenstva u Kotoru

    Ne bi trebalo da veliki problem Naisu predstavlja Kataro, tim koji je ove sezone uspeo samo jednom da slavi i izvuče jedan remi. Dve vaterpolo ekipe sastaće se u subotu, 26. januara u Kotoru, u okviru poslednjeg kola prvog dela Regionalne A2 lige.

    detaljnije
  • Nais Valjevo

    Valjevci spasili bod na "Čairu" u meču punom tenzija

    Preokretima i tenzijama obilovao je meč na "Čairu" u kome su se nadmetala dva domaća predstavnika u Jadranskoj A2 ligi Valjevo i Nais. U poslednjim minutima meča gostujući vaterpolisti su sustigli rivale, pa im je pripao "slađi" bod, jer je krajnji rezultat ostao 9:9, a po izlasku iz bazena igrači dva tima su se i sukobili.

    detaljnije
  • Mitrović Nais vaterpolo

    Niški vaterpolisti večeras dočekuju Valjevo

    U pretposlednjem kolu prvog dela Jadranske A2 lige Nais će dočekati Valjevo i pokušati da dođe do prvih bodova protiv nekog od domaćih timova. Po dosadašnjim rezultatima, u meču koji se igra u subotu 19. januara na bazenu "Čair" niški vaterpolisti trebalo bi da su favoriti, ali njihov trener Jovan Serafimović kaže da su oba tima podjednako kvalitetna.

    detaljnije
  • Vaterpolo Nais Živić

    Nais ubedljivo poražen u Šibeniku

    Nije uspeo Nais da parira jednom od najboljih timova u ligi Solarisu, te je u Šibeniku izgubio ubedljivo, sa 14:6. Svaku od deonica, u meču 9. kola Regionalne A2 lige, dobili su hrvatski vaterpolisti, dok su Nišlije samo jednom izborile izjednačenje.

    detaljnije
  • Šilj Milošević bazen Čair Nais

    Nais bi makar bod u Šibeniku

    Jedan od najboljih timova u Regionalnoj A2 ligi svakako je Solaris, koji je samo jednom izgubio ove sezone u ligi, a upravo ovom timu u Šibeniku gostovaće vaterpolisti Naisa u subotu, 12. januara od 17:30. Domaćin je apsolutni favorit, kažu Nišlije, ali oni nemaju šta da izgube, pa se nadaju makar bodu.

    (1) detaljnije
  • Šilj Milošević bazen Čair Nais

    Nais preokretom do pobede nad gostima iz Zagreba

    Iako je bio favorit, Nais se dobro pomučio da pobedi Medveščak iz Zagreba. Vodili su Hrvati sa 7:4 na poluvremenu, ali je drugi deo igre potpuno pripao niškim vaterpolistima koji su preokrenuli i slavili na "Čairu" sa 10:8, u 7. kolu Regionalna A2 lige.

    (2) detaljnije
  • Nemanja Šilj Nais vaterpolo

    Nais igra poslednji meč na "Čairu" u 2018. godini protiv Zagrepčana

    Sudeći po dosadašnjim rezultatima i stanju na tabeli, ne bi trebalo da previše težak posao ima Nais u 8. kolu Regionalne A2 lige, pošto dočekuje osmoplasirani Medveščak iz Zagreba. Ipak, niški vaterpolisti upozoravaju da u subotu 15. decembra moraju da budu veoma oprezni, kako bi pobedom završili ligaško takmičenje u 2018. godini.

    (1) detaljnije
  • Mitrović Nais vaterpolo

    Peta pobeda Naisa u Regionalnoj ligi, Nišlije ubedljive protiv Slovenaca

    Vaterpolisti niškog Naisa bili su ubedljivi u sedmom kolu Regionalne A2 lige i na svom bazenu savladali slovenački Koper rezultatom 12:5 (0:1, 5:1, 3:1, 4:2). Ovo je peti trijumf niškog tima koji sada zauzima četvrtu poziciju na tabeli lige.

    (1) detaljnije
  • Vaterpolo Nais Živić

    Naisu veći problem bolesti i povrede od rivala iz Slovenije

    Po prvi put u Jadranskoj ligi našao se slovenački tim Koper i u svojoj premijernoj sezoni nema mnogo uspeha. Zato, pred meč na svom "Čairu" zakazan za subotu, 1. decembar, veća briga od rivala za niške vaterpoliste su brojne povrede i bolesti koje su ih zadesile poslednje dve nedelje.

    (1) detaljnije
  • Aleksandar Mitrović Nais vaterpolo

    Novi dupli poraz Naisa - niški vaterpolisti izgubili od Vojvodine

    Nešto bolja bila je Vojvodina u Novom Sadu, u meču 6. kola Regionalne A2 lige i savladala niške vaterpoliste sa 12:9. Ovo je bio drugi poraz Naisa u Regionalnoj A2 ligi, a kako je reč o duelu dva srpska tima ovaj rezultat će se računati i u Superligi, te će Nišlije sa “minusom” otpočeti domaće takmičenje.

    detaljnije
  • Mitrović Nais vaterpolo

    Nais pred gostovanje podmlađenoj Vojvodini: U Novom Sadu uvek teško

    Velika kriza kroz koju je Vojvodina prošla letos ostavila je traga na igru vaterpolo kluba iz Novog Sada, pa je tim koji je prošlu sezonu završio na 3. poziciji Jadranske A2 lige sada tek na 8. mestu. Ovakvu situaciju u novosadskoj ekipi pokušaće da iskoristi niški Nais, u nedelju, 25. novembra, na bazenu "Slana bara".

    (1) detaljnije
  • Živić Nais vaterpolo

    Vaterpolisti Naisa pobedili još jednog favorita

    U petom kolu regionalne A2 lige na bazenu "Čair" vaterpolisti niškog Naisa savladali su rezultatom 15:11 riječko Primorje, koje je pre sezone važilo za jednog od dva favoita za vrh tabele. Nais je tako vezao drugu pobedu u nizu.

    (1) detaljnije
  • Nais Zadar vaterpolo

    Posle pobede u Budvi, vaterpolisti Naisa dočekuju Primorje

    Vaterpolisti Naisa, koji su u prošlom kolu napravili svojevrsno iznenađenje i pobedili Budvu u gostima, u subotu, 17. novembra na svom bazenu "Čair" dočekuju Primorje iz Rijeke u 5. kolu regionalne A2 lige.

    (2) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Nais izdržao u Budvi i zabeležio značajnu pobedu

    Neizvesna borba do poslednje sekunde, preokreti i na kraju velika i tesna pobeda Naisa u Budvi, rezultatom 11:10. Crnogorski tim važio je za apsolutnog favorita u ovom meču, ali su se desetkovani niški vaterpolisti borili do poslednjeg trenutka i na kraju slavili u 4. kolu Jadanske lige.

    detaljnije
  • Aleksandar Mitrović Nais vaterpolo

    Prinudno podmlađivanje Naisa na gostovanju Budvi

    S obzirom na to da će trener Jovan Serafimović u predstojećem okršaju njegovog Naisa i Budve biti lišen doprinosa trojice standardnih prvotimaca, niški vaterpolisti će u podmlađenom sastavu otputovati u Crnu Goru. Meč 4. kola Jadranske A2 lige dva tima igraće u subotu, 10. novembra.

    (1) detaljnije
  • Živić Nais vaterpolo

    Prvi poraz Naisa u regionalnoj ligi, Radnički bolji na "Čairu"

    Posle dve pobede u Jadranskoj A2 ligi vaterpolisti niškog Naisa poraženi su na svom bazenu od kragujevačkog Radničkog rezultatom 12:10 (5:2, 1:3, 4:2, 2:3) u trećem kolu regionalnog nadmetanja, a ovaj poraz se računa i kada na proleće počne domaća Superliga.

    detaljnije
  • vaterpolo klub nais, foto jv vanja keser

    Vaterpolisti Naisa dočekuju kragujevački Radnički

    Dve ekipe iz Srbije koje su u prva dva kola Jadranske A2 lige zabeležile oba trijumfa niški Nais i kragujevački Radnički igraju u subotu, 27. oktobra na bazenu "Čair" meč 3. kola regionalne lige. Trener Naisa Jovan Serafimović prepušta gostima ulogu favorita, ali kaže da njegov tim ide na pobedu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: