Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:59, 9. 12. 2018.

Lalatović: Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu

Lalatović Čair Hoće li završiti započeto ili podići jedra?; foto: Vanja Keser

Iako kaže da još nije doneo konačnu odluku o tome hoće nastaviti saradnju sa Radničkim, trener niškog kluba Nenad Lalatović rekao je da postoji mogućnost da mu je meč protiv Spartaka bio poslednji na “Čairu” u ulozi trenera.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Roki

    17:30 // 9. 12. 2018.

    Tolko bese!!!

  • STARE MERAKLIJE

    17:33 // 9. 12. 2018.

    Nenade sine,ostani molimo te mi najverniji i najstariji navijači.Dogovori se sa g.Ivicom jer ti i on -USPEH.Dovedi sine igrače i to one prave.Sve što si predložio i doveo bio je pogodak.Niko drugi vam ne treba u pr.roku da se meša oko transfera.Kad te vidimo da sediš sa "nekima"koji kao glume jake menadžere i velike direktore baš nam nije pravo jer mi ih jako dobro poznajemo.Gubiš vreme sa njima.

    • Nenade sine zbog ovog i treba da ostaneš:)

      23:49 // 9. 12. 2018.

      Koj si be ti star meraklija!?Ovde ni oni u 50 neznaju na telefon da se jave kamoli da barataju sa internet!Nego ti Nenade sine kako te odmila vikaju i pokušavaju da te prevare da ostaneš,jer ovo ti je takva zemlja,zbog ovog pobednika odozgo zaslužuje da ostaneš!Zaslužio,ej pa još se potpisao sa velika slova STARE MERAKLIJE hahahaha...

  • vocka cudnova

    19:31 // 9. 12. 2018.

    Putuj igumane i ne brini za manastir! Sve je jasno kako se dolazi u Srbiji do bodova.Dok se ne dese korenite promene u sportu, necemo moci disati a da nam to blizanci ili ovi iz vrha vlasti ne kazu kako. Tad ce Real pokazati pravu jacinu i nece se plasiti nikoga!!!

  • boki

    21:33 // 9. 12. 2018.

    Vrhunski trener, motivator koji daje celog sebe za tim koji vodi i nije slucajno da su ga navijaci zavoleli a da ga igraci obozavaju. Lalatovic je preporodio tim, forsirao napadacki fudbal i zajedno sa igracima postigao najveci uspeh u polusezoni. Naravno da je zelja navijaca da ostane na Cairu a ako ode od srca mu zelim sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri a tim treba sacuvati po svaku cenu.

  • Mara

    06:31 // 10. 12. 2018.

    Svako ide čim nađe bolje .Niko nizakoga ne mari

  • Jugoslav

    13:43 // 10. 12. 2018.

    Nenade sine ostani.Ivica Toncev je dobar covek I zbog njega I tebe dolazim na Cair.Naravno I igraci imaju velike zasluge.Navijaci su odusevljeni igrom.Samo NENAD I IVICA,,.ovaj sto ga je vratio Ivica mislim da ce opet nastaviti rad oko svojih procenata.Koristi dobrotu Ivice,,pitam se dali bi mogao tako da se ponasa u nekom drugom klubu.Nema tu ljubavi njega I kluba.Hajde da vidimo dokle.

  • drax

    07:25 // 11. 12. 2018.

    Ostani Nenade voli te Nis

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: