Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 7. 8. 2022.

Nišlije žele lepo mesto za fudbal - peticija na sajtu "Kreni-promeni"

stadion cair, mart 2022, foto vanja keser 1 Nišlije žele lepo mesto za fudbal!; foto: JV / Vanja Keser

"Molimo vas, pomozite nama Nišlijama da dobijemo malo bolji stadion ili da rekonstrukcija napokon krene. Nišu je potrebno mesto za fudbal i druge sportove!", piše u peticiji koju potpisuje Miloš Janković, a koja se nalazi na sajtu tima Kreni-promeni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Za ideale ginu budale

    11:38 // 7. 8. 2022.

    Ja nislija, zelim da se uradi privatizacija klubova pa novi vlasnik neka radi sa klubom i stadionom sta god hoce. Ja nislija, ne zelim da se jedan dinar koj placam porez ovom gradu daje za ovaj raspali klub koj igra na ovom raspalom stadionu. Privatizacija klubova je jedini spas za srpski fudbal i ligu.

    • Nišlija

      12:38 // 7. 8. 2022.

      Ja kao Nišlija želim da ima što više stadiona koji će biti dostupni i onima koji nemaju para i koji nisu ekstra talentovani za fudbal, ali žele da ga igraju makar i rekreativno i tako čuvaju zdravlje... Čair treba da bude narodni a privatnici nek prave za zabavu nove. Sport je za zdravlje a ne za dodatnu zaradu raznih...

    • Nislija

      17:08 // 7. 8. 2022.

      Ti kao nislija si totalno van ove materije i zato ne treba ni da pises o onome sto ne znas. “Ogroman je red i guzva onih koji hoce da kupe Radnicki”. Fudbal u Srbiji nije profitabilna delatnost kao u mnogim zemljama na zapadu i to ne zeli bas niko da kupi. Svi klubovi u Srbiji narocito Zvezda i Partizan rade sa milionskim gubitcima.Da je neko to hteo da kupi javio bi se i dao ponudu odavno.

  • Milos

    10:25 // 7. 8. 2022.

    Bilo bi pametno gledati 20-30 godina unapred, pa razmisliti o izmestanju stadiona iz grada. Mozda je bolje da tamo gde je sada stadion nikne park i drvece sa terenima za male sportove i atletiku, a da se fudbalski stadion smesti van centra grada. Moze to da bude kompleks sa šoping molom, restoranima, bioskopima, itd..

    • Sale

      11:06 // 7. 8. 2022.

      Naravno onolika kasarna stoji prazna preko puta auto pijace ima sve uslove za stadion a ovo u Čairu treba srušiti i onako ne zadovoljava nikakve uslove bacati pare na rekonstrukciju!

    • Ivan

      11:44 // 7. 8. 2022.

      A koliko bi tek zgrada tu moglo da se napravi....kakvi parkovi i zelenilo?,kome to još treba,na tim stvarima se ne zaradjuju ozbiljne svote novca!?

    • Gradsko ali nije

      12:37 // 7. 8. 2022.

      E moj Sale, to zemljište jeste gradsko i u ono vreme je lako prepušteno vojsci a sad su to tantalove muke da se povrati! Zahtevi vojske su nerealni!

  • Filozof

    10:41 // 7. 8. 2022.

    Jel' to bese onaj Gradski stadion Cair u Nisu kojeg kasise grafiti devedesetih "Zvezda je Srbija" i "Zvezda voli Slobu"?
    Stadion je jedinstven u galaksiji, potrebno je samo ovaj objekat uvrstiti kao turisticku atrakciju Srbije i nezobilaznu destinaciju pod sloganom "To sto ima ga ovde, da nema ga nigde nema" ...

  • To što malo fali...

    12:33 // 7. 8. 2022.

    Stiče se pogrešan utisak da je u gradu i okolini sve "pod konac", i da nam samo taj stadion fali, pa da kažemo: "E, ovako se mož' živi..."

  • Niško

    14:15 // 7. 8. 2022.

    Da, fudbalsku lepoticu treba premestiti na rub grada, a ceo Čair izbetonirati u jedan veliki parking samo napredno sa idejama.

  • Dragan Miljkovic

    08:08 // 8. 8. 2022.

    Radnički je bio u KUPU UEFA sa stadionom koji je bio nebitan. Ali je imao fudbalere......

    • Prike

      11:03 // 8. 8. 2022.

      I 20.000 navijaca.

  • gari

    16:00 // 8. 8. 2022.

    Ruši bre to, proširujte Čairski park!!!!!!! Kakav stadion, fudbal zabraniti zakonom!!!!!

  • Sone V

    13:26 // 7. 8. 2022.

    Stadiona Cair treba osposobiti za atletske sportove a novi stadion za fudbal napraviti na nekoj lokaciji na obodu grada
    Treba razmisljati unapred

  • Velja

    09:30 // 8. 8. 2022.

    Sada je u gradu veća gužva više automobila i realno je da stadionu tu nije mesto nego na široj lokaciji izvan grada, kada budu dolazili navijači da vam ne mokre pod prozorom švrljaju fasade i grebu automobile eto zato treba ukloniti stari stadion.

  • nislija s merak

    13:00 // 7. 8. 2022.

    Podrzavam!

  • Mirjana

    20:33 // 20. 12. 2022.

    Ma kakav stadion kad nesmes decu da vodiš srušiti to

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: