Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:22, 16. 8. 2012.

| Sport

Radnički menja sastav za Kulu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zoran-pesic,-radnicki-nis.jpg
Zoran Pešić; foto: Slađan Alempijević

U drugom kolu Superlige fudbaleri Radničkog gostuju Hajduku u Kuli. Trener Aleksandar Ilić pravi promene u odnosu na prvi meč u sezoni. Povreda Milana Pavličića.

Novi Pazar i poraz od 3:0 su iza niških fudbalera, sada je sve okrenuto ka Kuli i duel sa Hajdukom koji je na startu poražen od Jagodine sa 1:0.

- Dobra su ekipa, organizovana, stabilna. Imaju jake i prodorne igrače i visoku ekipu. Njihovo najjače oružje su prekidi. Videćemo koliko smo fudbalski stabilni - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Igrači su upoznati sa prednostima i manama protivnika, a veruju da mogu u Kuli da obezbede i prve bodove u Superligi.

- Njihov kvalitet su prekidi i imaju par dobrih pojedinaca. Možemo da im pariramo. Očekujem tvrdu i neizvesno utakmicu. Pružićemo maksimum i mislimda imamo kvalitet za pozitivan rezultat - kazao je Zoran Pešić, igrač odbrane Radničkog.

U odnosu na duel sa Novim Pazarom, u timu neće biti sigurno Marka Ranđelovića zbog crvenog kartona, a Ilić je najavio neke promene. Iako je uigravao pojačanje Milana Pavličića za konkurenciju u timu, hrvatski fudbaler neće igrati jer se povredio na poslednjem treningu. U timu neće biti ni Milana Jovanovića i Miloša Živkovića jer još nemaju potrebne papire za registraciju.

Kako nezvanično saznajemo, prema poslednjim treninzima, sastav Radničkog u Kuli bi mogao da izgleda ovako: Zoran Vasković na golu, ispred njega Zoran Pešić, Miloš Petrović, Branislav Vukomanović (umesto Bojana Đorđevića)i Predrag Stamenković. U veznom redu bi se našli Dušan Ivanov (na mestu Aleksandra Jovanovića), Bratislav Pejčić i najverovatnije Strahinja Petrović i Ivan Milenković. U špicu, umesto Jovana Jovanvića, došao bi Vladan Binić i Stevan Stefanović.

Ekipa na put kreće sutra u 15h, posle treninga. Utakmica u Kuli je u subotu, 18. avgusta od 17:30h.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Steva89

    01:06 // 17. 8. 2012.

    СВИ У КУЛУ!!
    Субота, 18. август 2012
    Полазак у 10:30 са ЗАПАДНЕ ТРИБИНЕ !
    Улаз у бус је 250 динара.

    • Damir

      13:22 // 17. 8. 2012.

      Stevo jel sigurno ovo, nema jos nigde zvanicna informacija?

    • Steva89

      22:57 // 17. 8. 2012.

      Сигурно је,само број места је ограничен,пријавите се на званичној фејсбук страници Мераклије Југ,и обезбедите себи место,или у крајњем случају дођите сутра 15-20 мин раније па видите да ли има слободних места.

  • budala

    21:18 // 16. 8. 2012.

    pa naravno da cemo ICI

    • Dario

      22:13 // 16. 8. 2012.

      Sto vredjas decka, lepo pita. Pozz

  • sss

    19:05 // 16. 8. 2012.

    o bozee binić u spicu ... ljudi stavljajte 1 na kladzu nema vajde od ovi lepo je biti nerealan i strastven navijac... ali ovo nije u redu totalno pa ceo tim iz prve lige srbije igra protiv kul3samo fale najbolji iz prosle sezone ..SAMO... i tu je saka jada nekolicine

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: