Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 28. 4. 2011.

| Sport

Sinđelić dočekuje BASK

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ - Fudbaleri Sinđelića ugostiće prvoplasiranu ekipu na tabeli Prve lige BASK u subotu, 30. aprila od 17h na stadionu na Delijskom Visu.

Iako su fudbaleri Sinđelića prošle nedelje najavljivali štajk ako im se ne isplate dugovanja, oni to nisu uradili. I dalje im Uprava duguje pola februarske, martovsku i uskoro aprilsku platu, kao i premije i neke rate, ali su niški igrači odlučili da ne prekidaju program rada.

- Najavljivali smo da ćemo štrajkovati, ali smo razgovarali sa predsednikom Branislavom Jovanovićem i potpredsednikom Draganom Đorđevićem i oni su nam garantovali da ćemo u najkraćem roku dobiti novac. Nismo trenirali samo u četvrtak posle utakmice sa Radničkim 1923. U petak smo došli na trening, tražili od trenera Mrkića da pozove Upravu i dogovorili smo se da ispoštujemo klub i radimo kao i do sada. A do danas ništa nismo dobili od para. Ostavićemo probleme sa strane, pa ćemo u utakmicu sa BASK-om odigrati maksimalno spremno - rekao je Saša Markov, igrač Sinđelića.

Sinđelić je u prošlom kolu izgubio od Bežanije rezultatom 2:0, a trenutno se nalazi na 6. mestu Prve lige sa 37 bodova. BASK je prvi i ima 6 bodova više od drugoplasiranog Radničkog 1923.

- Protiv Bežanije smo bili nedovoljno pripremljeni jer smo imali teške utakmice, a putovali smo na dan duela. BASK je kvalitetna ekipa, od starta je na vrhu tabele. Imaju odličnog stratega i sve uslove za rad. Pokušaćemo da pružimo maksimum i da pokušamo da pobedimo - rekao je Velimir Zdravković, golman Sinđelića.

Svi igrači su spremni za ovaj meč, osim povređenog Milana Stankovića.

Utakmica se igra u subotu, 30. aprila od 17h na stadionu Mašinca na Delijskom Visu.

Ostali parovi:

30.04. u 17h Mladi radnik - Novi Pazar
30.04. u 17h Big bul Radnički - Radnički (S)
30.04. u 17h Teleoptik - Radnički 1923
30.04. u 17h Napredak - Zemun
30.04. u 17h Banat - Srem
01.05. u 17h Proleter (NS) - Bežanija
01.05. u 17h Dinamo - Novi Sad
01.05. u 17h Kolubara - Mladost (L)

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milutin Milanovic

    15:12 // 28. 4. 2011.

    Dosadni ste vise
    .Mesec dana strajkujete,necete da igrate,onda utakmica,pa opet najava strajka-ILI STRAJKUJTE ILI CUTITE-SMORISTE SVE SA TOM PRICOM....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: