Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 1. 4. 2011.

| Sport

Sinđelić igra u Lučanima

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ - U nedelju, 3. aprila fudbaleri Sinđelića gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u 21. kolu Prve lige.

U prolećnom delu sezone fudbaleri Sinđelića zabeležili su dva remija kod kuće i jedan poraz na strani. Trenutno su na šestom mestu na tabeli, a u nedelju igraju sa desetoplasiranom Mladosti iz Lučana.

- Gostujemo ekipi koja igra disciplinovano i čvrsto. Jesenas smo imali problema sa njima, ali smo ih pobedili. ovo je prilika da pokažemo svima da imamo tim koji može da se bori za Superligu. Atmosfera u ekipi je sjajna, iako nismo krenuli kako smo očekivali. Problemi koje ima klub ne utiču na igrače i motivaciju - rekao je Dušan Kolarević, fudbaler Sinđelića.

Posle pauze zbog parnih kartona, u tim se vraća Miroljub Kostić, dok će Aleksandar Jovanović možda pauzirati zbog parnih kartona. Milan Stanković neće igrati zbog povrede.

Ipak, to nisu jedini problemi sa kojima se Sinđelić suočava poslednjih dana.

- Poslednjih mesec dana Sinđelić je imao dosta problema. Prvo su nam isključili struju, pa su nas iselili iz prostorija koje su vlasništvo grada. Mi smo uložili napore da vratimo to, ali to je trebalo da urade ljudi iz rukovodtsva grada. takođe, imali smo problema i sa sudijama. Prvo su nas oštetili protiv Teleoptika, pa onda i sudili nepostojeći penal protiv Mladog radnika. Časno se borimo, ne znamo sudije i ne možemo da utičemo na njih - rekao je Branislav Jovanović, predsednik Skupštine Sinđelića.

Ekipa će u subotu, 2. aprila otići u Guču gde će se pripremati za meč protiv Mladosti.


Ulaganje u stadion FK Železničara

Nakon sudskog rešenja, 16. marta policija i sudski izvršitelji iselili sve stvari FK Sinđelića iz prostorija na stadionu u Durlanu. Problem prostorija još nije rešen, a fudbaleri Sinđelića treniraju na stadionu FK Železničara u Čairu.

- Poslali smo dopis ispred kluba, potpisao sam i ja kao narodni poslanik, Železnicama Srbije gde tražimo da možemo da ulažemo u taj stadion. U gradu postoje sponzori koji su spremni da daju 500.000 dinara i da popravimo krov i svlačionice. Niko ne koristi taj stadion, nema ni vode, ni struje. Tragično je gde jedan prvoligaš trenira. Spremni smo da uložimo, ali ne možemo dok ne dobijemo dozvolu. Tu gde su pomoćni tereni Željinog stadiona predviđeno je da bude jezero. Želimod a izmenimo to i da se naprave pomoćni tereni za sportski sadržaj - rekao je Branislav Jovanović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: