Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:00, 15. 12. 2014.

| Sport

Stojanović i Mrdaković želje Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-sasa-stojanovic-radnicki.jpg
Saša Stojanović možda opet obuče dres Radničkog; foto: Saša Đorđević

Saša Stojanović, Miljan Mrdaković i Kamerunac Tijeri Makon N’Loga su u pregovorima sa rukovodstvom Fudbalskog kluba iz Niša, kaže sportski direktor Marko Jovanović. Pored potrage za pojačanjima, Radnički je u razgovorima i sa potencijalnim trenerima.

Najbolji igrač iz prošle sezone u Radničkom Saša Stojanović mogao bi da se vrati u svoj matični klub iz Univerzitatee iz Kluža.

U pregovorima smo sa Stojanovićem i on nam je prioritet. Mnogo bi doprineo timu i bio bi pun pogodak. Takav igrač bi nam baš značio - ističe Marko Jovanović.

Donedavna želja Crvene zvezde Miljan Mrdaković bi mogao posle dužeg vremena da se vrati na Čair.

Pričao sam sa Miljanom Mrdakovićem, on je rekao da će se vratiti u Niš, ako ne nađe angažman u inostranstvu. On je proveren igrač, a on i Stojanović se odlično poznaju na terenu i time bismo značajno pojačali tim - dodaje Jovanović.

kamerunac Kamerunac Tijeri Makon N'Loga; foto: facebook.com

Još jedno ime koje se nameće da dođe u Radnički je Kamerunac Tijeri Makon N’Loga, koji je nastupao za klubove iz Kameruna Aigle Rojal Menoua, Kaiman Douala, Nju star de Douala, splitski Hajduk i Esperans Sportiv iz Tunisa.

Nudi nam se mladi reprezentativac Kameruna, koji je ove godine pozvan i u A sekeciju te zemlje. On je 1993. godište i igra zadnjeg veznog, a može da bude i u liniji ispred. Levonog, krasi ga brzina i jak je u duelu - kazao je Marko Jovanović.

Jesenji deo šampionata ekipa Radničkog završila je na pretposlednjem mestu sa 12 bodova, a pored finansijskih problema, klub je u finišu polusezone ostao i bez trenera.

Najvažnije nam je da pronađemo trenera, najboljeg u ovom trenutku za Radnički. Trener mora da ima dovoljno vremena da sve spremi, upozna se sa igračkim kadrom i situacijom da bismo spremni dočekali naredni deo sezone - priča sportski direktor Radničkog.

On dodaje da su u toku razgovori sa igračima koji su činili tim ove polusezone, ali da se ništa neće raditi dok se ne imenuje novi trener što bi trebalo da se desi ove nedelje.

Jovanović ističe da Radnički mora da ulaže u Omladinsku školu iz koje će kasnije prvi tim tražiti “kostur tima”.

Moramo da promovišemo našu decu, da ih priključimo prvom timu. Ima dosta mladih igrača koji nisu iskorišćeni, moraju da dobijaju šansu. Pričao sam sa roditeljima omladinaca i oni žele da odvedu decu. Ne smemo to da dozvolimo, treba da im damo dobre uslove - jasan je Jovanović.

Radnički u svojim redovima ima kadetskog reprezentativca Nikolu Mitrovića koji ove polusezone nije dobijao šansu, zatim tu su mladi talenti Marko Mrkić, Marko Tomić, Miodrag Todorović i drugi na koje niški tim može i mora da računa. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ko ce biti novi trener ?

    23:15 // 17. 12. 2014.

    Sta se prica ,ko ce biti noví trener ?
    Ko su kandidati ?
    Ne smemo da omanemo
    opstanak nam najvise zavisi od trenera!
    Zato pamet u glavu ! 33puta meri 1 seci

  • SaleSale

    13:36 // 17. 12. 2014.

    Zavrsite stadion kako je planirano bre. Ovo je bruka i sramota! Gdje su reklame na stadionu? Sta radi marketing?

    • Cassius

      14:19 // 18. 12. 2014.

      Sale, stadion nije u vlasnistvu Radnickog vec grada Nisa. Radnicki ga samo koristi a grad Nis je investitor i on je jedini krivac za ovakvo stanje samog stadiona.

  • Aca

    07:53 // 17. 12. 2014.

    Prvo otklonite sporne stvari oko tribina sa Perišićem da ne bi igrali utakmice na Deliski a ko će da dodje ili ode od igrača ili koliko klub duguje to nije naša briga!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: