Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:25, 17. 3. 2018.

Trener Radničkog ponudio ostavku

Radnicki Niš Na potezu je Uprava; foto: Vanja Keser

Kao moralni čin i da bi razdrmao ekipu, kako je naveo, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički Boban Dmitrović ponudio je ostavku Upravnom odboru. Iz kluba saopštavaju da će u ponedeljak 19. marta odlučiti da li će ostavku prihvatiti ili odbiti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ZVEZDARA

    19:26 // 17. 3. 2018.

    Aman bre,daj neka I sp.direktor podnese ostavku jer je vreme da I on malo bude kriv.Pa nije on nezamenljiv.Moj predlog da se pod hitno pozovu braca Stamenkovic,jedan da bude sp.direktor,drugi sef.st.staba.Momci odlicno rade,deca su kluba,nasi sugradjani,posteni,casni I skolovani treneri.Dosta je vise trenera sa strane.Pa jel vidite da njihovom zaslugom Sindjelic igra fenomenalno.

    • Petlovo brdo

      01:28 // 18. 3. 2018.

      Ako se većina slaže da se vrate Predrag i Nenad i ja sam za tu opciju.Treba poslati delegaciju kod Tonceva i da momci odmah krenu sa poslom.Samo zato da ih već neko ne angažuje za inostranstvo.Pedja je rodjen da bude sp.direktor a Neša voli posao trenera.
      Verujem da njihovim radom izlazimo u Evropu garant.

    • Franko

      01:35 // 18. 3. 2018.

      Sindjelic je oduvek igrao dobro i to je zasluga Zorana Dimitrijevića,Ice,Rumeta,Deska i nikog više.Blizanci su treneri za veći klub od Radničkog i nemojte da ih gurate u uzburkano more na Čairu.

    • Aperkat

      07:15 // 18. 3. 2018.

      Ma,dosadan si vise s tom bracom,ako su ti toliko dragi,zovi ih na slavu ili odi u sns pa tamo kukaj,da im nadju ppsao!

    • KOMREN

      08:37 // 18. 3. 2018.

      I treba da podnese.Oko trenera se pita g.Toncev I sada da se spominju razna imena je bezveze.Nama treba jako iskusan I namazan trener.Ovaj sto je podneo ostavku a I ovu dvojicu koja se spominju su treneri bez iskustva.

    • Meraklija

      08:40 // 18. 3. 2018.

      Radnički je počeo da diše njihovim odlaskom. Ako ste kratkog pamćenja, po pravilu smo bili u donjem domu i često čak i u borbi za opstanak. To im je i limit, nisu oni za Superligu, korisniji su u drugim niškim klubovima i tamo neka i ostanu.

    • LEPOTAN

      12:59 // 18. 3. 2018.

      Zvezdaro u pravu si ,,,,HITNO blizance dovesti,samo sa njima mozemo u Evropu.Neka se uspostavi veza sa Toncev Ivicom odmah I nemoj da se ceka njegov dolazak iz inostranstva.Prica se da imaju poziv Javor Ivanjica I Radnik Surdulica.Nemoj da ih ovi mangupi angazuju pre nas.Vajda neko ima broj od g.Tonceva ,,,uvek zakasnimo za svasta nesto.

    • RESTORAN

      13:19 // 18. 3. 2018.

      Nisam za takve promene,moze sp.dir.malo u skolu fudbala zato sto je iskusan I ima oko za talente.Ovo oko brace Stamenkovic je neozbiljno I nema komentarisanja.

    • ZAPAD loza 5

      13:59 // 18. 3. 2018.

      A sta ste misleli sto je Grozdic stigao u Nis.Pravi trener ,I sve se to znalo samo se cekao trenutak.IDEMOOOOOOO Grozdo majstore.

    • DUSKO BRKA

      15:21 // 19. 3. 2018.

      Zvezdaro jako si dobro informisan ,,,,ko pali blizance da su blizu preuzimanja funkcija u st.stabu.Dobri su momci,vole da rade I ja bih voleo da se vrate,ali mislim da je to sada nemoguce.Treba klub da im pomogne u pronalazenju kluba gde bi malo iskustva nakupili,ili ih poslati u neki evropski klub da provedu neko vreme na staziranju ali to o trosku kluba I posle kada se vrate ,odmah prvi tim.

  • Predrag

    19:44 // 17. 3. 2018.

    Vratite Miladinovića i Simunovića tamo odakle su i došli. Njih dvojica nemaju kvalitet za superligaški fudbal, ali verovatno da imaju jake menadžere. Primljeni pogodak je zagarantovan kada oni igraju, osim ako utakmica nije zatvorena.

  • roki

    21:33 // 17. 3. 2018.

    Dijega Simeonea za trenera!!!!!!!

    • Navijac vatreni

      12:52 // 18. 3. 2018.

      Roki da se ne zezamo,imamo problem.Ipak nama treba ozbiljan trener.Ovaj Zvezdara lepo napisao da mora I sp.dir.da ima odgovornost.E,sada to oko dolaska Stamenkovica neznam sta napisati.Kruzi prica po kaficima da ih Toncev obozava I da verovatno oni preuzimaju struku.Neka probaju momci pa mozda I izbore Evropu.Samo treba Toncev hitro da reaguje jer se šuška da imaju dosta poziva iz bg/klubova.

    • Dzo

      23:16 // 18. 3. 2018.

      Ja sam više za Lorana Blana forsira ofanzivniji fudbal od Čola a i slodoban je pa ne moramo da plaćamo obeštećenje. Samo molim upravu da nikako ne razmišlja od Manćiniju čovek je težak retar i upropastio je svaku ekipu. Toliko još nismo valjda spali. :)

  • Aperkat

    07:16 // 18. 3. 2018.

    Koliko je ova vest vazna i retka u nasem propalom gradu,cele noci nisam oka sklopio!

    • Aca

      13:20 // 19. 3. 2018.

      Vrati se u selo kad ti nevalja grad!

  • Andrej

    12:53 // 18. 3. 2018.

    Radnicki zeli Evropu. Za to su potrebni rezultati... ispravna odluka uprave. Bobanu sve najbolje, a Radnickom zelim Evropu.

  • KARABURMA

    10:03 // 19. 3. 2018.

    I opet trener koji nije iz Nisa.Anticu mora se placati stan,a blizanci imaju reseno stambeno pitanje I nisu veliki trosak za klub.Zasto im niste dali sansu.Nema boljih u Nisu od njih trenutno.Jeste Recko vece ime,iskusan,obojen svim bojama pa na kraju I lakiran,ali bre ovi su nasa deca.Gresite ali hajde ako je tako,cestitam dolazak Anticu I nadam se da taj Grozdic bude sp.direktor.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: