Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 15. 11. 2022.

Tužna Radnička jesen: Tri trenera, 17 novih igrača, ispadanje iz Evrope, 13. mesto u Superligi

fudbal, fk radnicki, nis, foto aleksndar kostic Sledi pauza; foto: Aleksandar Kostić

Prošle sezone četvrta ekipa na kraju šampionata i učesnik kvalifikacija za Ligu Konferencije, ove je Radnički tim koji je u letnjem prelznom roku doveo 17 igrača, planira veliki rez na zimu, promenio tri trenera, osvojio samo 17 bodova posle 19 kola, na prvom koraku ispao iz evropskog takmičenja, kome sledi velika borba za plej-of, ali i ekipa koja je u četvrtfinalu Kupa Srbije. Treći trener ove sezone Nenad Lalatović rekao je da će pripreme za drugi deo sezone početi 18. decembra, a pripreme će biti u Turskoj.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Miljan

    09:51 // 15. 11. 2022.

    Lalatovicu,nemoj te alibi price...u velikom si padu kao trener i nisi trener za Radnički to je istina!!!kao ni ova uprava koja polako treba da se pakuje i povuče...

    • Sofija Popić

      21:37 // 15. 11. 2022.

      E svaka vam ka u Njegoša. Ima li neki Nišlija da vodi Radnički, da uprava ne bude stranačka i da je iz Niša. Da ne odlaze Niški talenti za fudbal u druge klubove. Dotakli su dno dna... Ko će da plati 6.000.00 miliona dinara za izbornu skupštinu, koja je se održala u Tajmi. Svadba se pravi za manje para.

  • Milan

    09:54 // 15. 11. 2022.

    Mora da ispadne da dobije želju za boljitak

  • Trecepozivac

    14:50 // 15. 11. 2022.

    Naravno samo Toncev nije kriv. U klubu se nista ne desava bez njegovog znanja,on je dovodio trenere igrace.on je razjurio navijace,On je kriv. Pa je jedino resenje da ode. Uprava napolje!

  • Nislija

    17:09 // 15. 11. 2022.

    Kada smo bili po prvi put u istoriji kluba vicesampioni sa Lalatovicem tada je bio dobar a sada preko noci nije za Radnicki. Kada je Uprava za pet godina tri puta izvodila Radnicki u Evropu (posle 32 godine) tada je bila dobra sada ta ista uprava ne valja. Objektivno za poslednjih pet godina klub belezi najvece uspehe u poslednjih 30 godina a komentare pisu oni koji i ne gledaju utakmice.

    • Miljan

      22:44 // 15. 11. 2022.

      Dobro znamo kako smo bili vicesampioni, vise nefudbalskim nego fudbalskim faktorima nije ovaj narod lud..zato i nema publike na Cair!!!

  • Razbibriga

    17:40 // 15. 11. 2022.

    Za pocetak, jadan je ovaj sal,ko ga sve nije razvlacio ! Saldo= katastrofa !
    Na moze se biti filijala Crvene zvezde i ocekivati da ce oni da nam osiguraju da budemo drugi! Njih interesuje da muzu ovaj klub, uzimaju najbolje !
    Sta imamo ovde, navijace C.zvezde, koji vole Lalata,kao bivseg igraca, koje Radnicki ne interesuje, pa mu botuju i ne daju da se kritikuje !
    Uprava i Lalat- napolje !

  • Simonida

    19:21 // 15. 11. 2022.

    Da se niste malo zavozali? zašto je tužna jesen? oprano na milione evrova, letuje se u Turskoj(kasne pripreme), prodaju se igrači, kupuju se igrači, šta oćete? svima dobro. Ako već terate Tončeva, dovedite Kokezu, bar će očistiti i gradsku kasu bez pardona.

  • PaVuN

    07:41 // 16. 11. 2022.

    Jedina brojka koja građane treba da zanima koliko para iz gradske kase su pojeli skakavci..

  • Dušić Mijajlo

    08:50 // 16. 11. 2022.

    Ne razumem, Radnički ima velike izglede da se dokopa Prve lige. Kakvo bi to slavlje bilo. Sećam se, nekad je ceo grad je slavio ulazak u Prvu ligu. Ako Radnički nastavi i dalje ovako, eto njega opet kao prvoligaša. Malo li je?!

  • Djorgo

    22:31 // 23. 11. 2022.

    Gledam Radnički od 1974. godine. Lalatović jeste problematična ličnost, i bilo je pomoći sudija te godine kada smo bili vicešampioni i zamalo u finala Kupa, ali te godine smo igrali ozbiljan fudbal i Lalatović je uneo strast i veru medju igrače da mogu. Kako će sada biti videćemo. A fudbal nam je kriminalizovan - to znamo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: