Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

ugostitelji

  • smece3-centar-foto-citalac

    Kante i drveće okruženi smećem

    Da li zbog toga što se ne kažnjavaju dovoljno, nerazvijene ekološke svesti ili nedostatka kontejnera, pojedini ugostitelji u centru Niša skoro svake noći kese sa otpadom ostavljaju kraj malih kanti, kao i drveta, i tako stvaraju mini-deponije.

    (17) detaljnije
  • kopitareva

    Kazandžijsko zbog kafića ostaje bez dela kaldrme

    Da bi bašte kafića u Kopitarevoj ulici u centru Niša, poznatijoj kao Kazandžijsko sokače, stajale na ravnoj površini, kako kaže gradski većnik Miloš Milošević, sa obe strane ove turističke ulice biće uklonjene kocke, a umesto njih će biti postavljene velike granitne ploče. Stručnjaci ocenjuju da je ovakav potez loš i da narušava staroniški šarm.

    (57) detaljnije
  • staza za slepe

    Planirali da letnje bašte u Nišu postave preko staze za slepe

    Prostor predviđen za letnje bašte kafića u Obrenovićevoj ulici, niški Zavod za urbanizam obeležio je tako da obuhvata i taktilnu stazu za slepe i slabovide. Dok gradski većnik za privredu navodi kako je to greška Zavoda, direktor ovog preduzeća tvrdi da se već radi na otklanjanju tog problema.

    (13) detaljnije
  • tende

    Medijana se dogovorila sa ugostiteljima, predlažu Gradu rešenje za bašte

    Niški ugostitelji, pobunjeni zbog toga što je gradska vlast pre Nove godine iz Obrenovićeve uklonila tende i bašte kafića i restorana, angažujući, kako kažu, "nestručne radnike koji su upropastili skupe konstrukcije", sada su sa predsednikom Opštine Medijana sastavili predlog o daljem demontiranju ovakvih objekata, koji će da dostavi Gradskom veću.

    (20) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: