Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:33, 11. 9. 2014.

| Društvo

Četiri kandidata za direktora Direkcije za javni prevoz

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
direkcioja-za-javni-prevoz-*nadji.info*.jpg
Direkcija još u v.d. stanju, foto: nadji.info

Na konkurs za direktora niške Direkcije za javni prevoz stigle su 4 prijave, ali imena kandidata nisu poznata, jer Komisija za izbor direktora još nije zasedala.

Ni posle skoro mesec dana od završetka konkursa za direktore Direkcije za javni prevoz još se ne znaju imena kandidata. 

Kako kaže predsednica Komisije za izbor direktora Sanja Milijić, zasedanja ovog tela nije bilo zbog bolovanja članova Komisije, ali čim svi budu na okupu, otvoriće se pristigle prijave.

- Bila sam na bolovanju, pa je jedna kolegenica uzela bolovanje i čekam da prvu sednicu Komisije sazovem kada budemo u punom mandatu - pojašnjava Milijić.

Predsednica kaže da su stigle 4 prijave, ali da se imena kandidata još ne znaju i da će mediji o tome biti obavešteni nakon sednice.

- Sazvaću Komisiju i tada ćemo videti ko su, obavestiti medije, a onda ćemo da proverimo da li je dokumentacija uredna i ispratićemo dalju proceduru - kaže Milijić.

Ona naglašava da razloga za žurbu nema, jer je aktuelni v.d. direktor Saša Petronijević imenovan u julu ove godine, a v.d. stanje mu traje 6 meseci.

Petronijević je u v.d. stanju i sproveo javnu nabavku vrednu 6,5 milijardi dinara, a potpisao je i ugovore sa novoizabranim autobuskim prevoznicima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Snezana Paralidis

    14:31 // 15. 9. 2014.

    GUSKE SU SPASILE RIM :)

  • Ivan Milovanovic

    21:58 // 11. 9. 2014.

    Bice izabran SNS-ovac van struke i sa najmanje obrazovanja, eventualno neki privatni fax, ali verovatnije srednja ili visa.. A ionako nece svojom glavom razmisljati i odlucivati po svojim procenama.

  • Tina

    21:02 // 11. 9. 2014.

    Guskina žena i predsednica komisije su Milijić. Guska ništa ne prepušta slučaju. Razradio je sve varijante. Nišlije plačite.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: