Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:09, 19. 11. 2014.

| Politika

Dveri: Preispitati Bulatovićevu penziju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bulatovic---kosta.jpg
Bulatović iz invalidske penzije na javne funkcije, arhivska fotografija

Povereništvo Pokreta “Dveri” u Nišu uputilo je zahtev Ministarstvu rada kojim traži preispitivanje invalidske penzije direktora “Jugoistoka” Darka Bulatovića.

Kako stoji u saopštenju pokreta, od ministra rada Aleksandra Vulina zahteva se da se u sklopu akcije revizije invalidskih penzija sagleda i penzija Bulatovića kao i uslovi za njeno dobijanje.

Smatrajući da ovaj proces revizije invalidskih penzija ne sme biti selektivan, pozivamo ministra Vulina da ispita i slučaj Darka Bulatovića, koji javno nije naveo tačan razlog odlaska u invalidsku penziju, kao ni koji su razlozi povratka iz penzije i ponovnog započinjanja radnih odnosa - poručuju iz Pokreta "Dveri".

Dveri podsećaju da je Bulatović “nakon povratka iz invalidske penzije” bio predsednik Opštine Crveni Krst, zatim predsednik FK “Radnički”, a da je sada direktor “Jugoistoka”.

Ili je odlazak u invalidsku penziju bio sporan, ili je sporno sve ovo što je gospodin Darko Bulatović radio i još uvek radi nakon invalidske penzije. Na ovom slučaju će se najbolje pokazati kakve su namere ministra Vulina u vezi sa ovom akcijom tj. da li je u pitanju istinsko uređenje ove oblasti ili samo još jedan marketinški potez republičke vlasti - stoji u saopštenju.

Inače, Darko Bulatović je, kako je sam rekao, na Višoj vojnoj školi stekao čin potporučnika. Učesnik je ratova od 1991. do 1999. godine. Dva puta je ranjavan i zbog toga je, prema sopstvenom priznanju, 2004. godine proglašen nesposobnim za rad u vojsci i penzionisan i to sa mesta vršioca dužnosti upravnika Centralnog zatvora Vojske Srbije.

Detaljniju biografiju ovog funkcionera možete pogledati u rubrici - “Ko je ko”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlaja

    15:47 // 27. 11. 2014.

    Trebalo bi da penzioneri ako mnogo vole i dalje da rade, neka budu volonteri a ne da silom zauzimaju deci radna mesta.Tad bi se videlo koliko bi radilio.Pothitno da se ovo usvoji!!!

  • shaft

    19:14 // 21. 11. 2014.

    @neverovatno- sto bi rekao radovan III:"gledaj mali ekran tv prijemnika,da ti ja objasnjavam sta rade policajci!"

  • Milan

    15:35 // 21. 11. 2014.

    Bulatović će biti gradonačelnik niša

    • Зоран Васиљевић

      20:33 // 21. 11. 2014.

      Не дао бог да нам овај инвалидски пензионер буде градоначелник.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: