Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 3. 8. 2016.

| Sport

Bivši trener Želje pronašao prvi inostrani angažman

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Vladimir-Stanojević-Piki---balkan-handball.com.jpg
Turska prva inostrana destinacija u trenerskoj karijeri; foto: balkan-handball.com

Nekadašnji šef stručnog štaba i legenda Rukometnog kluba Železničar Vladimir Stanojević Piki trenersku karijeru nastaviće u turskoj Tašovi, gde dolazi na preporuku bivšeg igrača i saigrača Vladimira Đurića, koji je kapiten tima.

Stanojević je istakao da je ova ponuda stigla kada je bio na prekretnici karijere.

U Srbiji za moje ambicije i to što želim u rukometu očigledno nema prilike. Godinu dana pokušavam da dođem do nekog angažmana, sve je teži pronaći ga u inostranstvu, jer srpski stručnjaci nisu više toliko popularni kao što je ranije bio slučaj - rekao je on.

Popularni Piki nije još stigao da se upozna sa novim timom, infrastrukturom i stanjem stvari u turskom klupskom rukometu, zasada se o tome informiše samo preko Đurića i interneta.

U poslednje vreme svi turski timovi dovode sve veći broj stranaca, rukomet je u ekspanziji, a prvak države Bešiktaš je učesnik Lige Šampiona. Nemaju poverenje u inostrane trenere, naredne sezone biću jedini trener koji nije Turčin, tako da mi se posrećilo, ali mislim da ću se dobro snaći tamo - podvukao je Stanojević.

Tašova je prošle sezone završila na trećem mestu u turskom šampionatu, a naredne sezone nastupaće u Evropi, u Čelendž kupu, pa će debitantska inostrana sezona za Nišliju biti puna izazova.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Chief

    09:33 // 4. 8. 2016.

    Srecno treneru,ovo je pocetak nadam se uspesne inostrane karijere!Mashala!!!

    • LEVO KRILO

      12:24 // 4. 8. 2016.

      Hajde bre idi,filozofiras celo vreme.Na miru cu ispijati makijato u perionicu,imacu vise novina na raspolaganju,jer kada ti udjes pokupis sve novine i mi vecina cekamo da ih ti prelistas.COBI je faca i uspece da PODIGNE klub.Bice tesko ali ce uspeti.Ima trenera jos,,pa nisi samo ti trener.Hajde srecno ti bilo i ako BOG DA ostani vise godina tamo.Nacuo sam da nam dolazi trener povratnik i puno vece ime u rukometu.

    • levo smetalo

      15:31 // 8. 8. 2016.

      @LEVO KRILO
      ne kaze se celo vreme nego SVE vreme,to je pod jedan,a pod dva nije u perionicu,nego u Perionici....kad budes dosao na red od Dokmana,Selektora Tute i ostalih "doktora" rukometa za novine,malo se informisi i o pravopisu.

  • shaft

    20:13 // 3. 8. 2016.

    Sto se tice industrije,izgleda da si imao kosmarne snove !

  • Zeljin navijac

    14:19 // 3. 8. 2016.

    Steta sto takav trenerski talenat napusta klub.Piki ostani pokusaj jos jednom. Mozda Cobi nadje dobre sponzore, evo pocinje i industrija da se razvija u Nisu. Samo treba biti uporan, u trazenju sponzora.

    • pera

      09:27 // 4. 8. 2016.

      Sta ti pricas,gde ti zivis...
      Srecan put i puno uspeha

    • Dusko

      23:40 // 4. 8. 2016.

      Sta je ovo toliko vazno,ljudi bre nemaju sta da jedu,pola grada je u kreditima,nemamo para deci da kupimo knjige ,a lokalni trener Piki dobio posao u Tursku.E,bas me briga,gledam kako da kupim drva za zimu ako moze u vise rata.Cudan smo narod!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: