Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 13. 10. 2016.

| Sport

Kalča u dobrom raspoloženju putuje u Gornji Milanovac

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Kalca-2016-17-Vanja-Keser.jpg
Pobeda u Gornjem Milanovcu bila bi sjajna uvertira pred derbi sa Ekonomcem narednog vikenda u Čairu; foto: Vanja Keser

Nakon tesne pobede protiv Nove Pazove i sa 9 osvojenih bodova futsaleri niškog Kalče u petak putuju u Gornji Milanovac na gostovanje ekipi Metalac Kolorado. Meč u hali Breza igra se u petak u 14. oktobra u 19:30.

Dve pobede na domaćem parketu protiv Kopernikus SAS-a i Nove Pazove su arhivirane, a sada je pred izabranicima Vladana Miladinovića gostovanje povratniku u elitni rang klupskog futsala, koji se poslednji put u Prvoj futsal ligi Srbije takmičio u sezoni 2008/2009.

Sastav iz Gornjeg Milanovca u dosadašnjem toku šampionata ima skor od 1 pobede i 3 poraza, pa trenutno zauzima 10. mesto na tabeli.

U lepom raspoloženju krećemo na dalek put u Gornji Milanovac na megdan ekipi koja igra agresivan futsal na granici grubosti. Dobro treniramo, poznajem protivnika i predočiću svojim igračima šta nas očekuje, a još uvek je neizvestan nastup Đorđevića i Krstića - istakao je trener Kalče Miladinović.

Đorđević i Krstić nisu bili u sastavu Kalče u meču protiv Nove Pazove, jer su se na poslednjem treningu pred tu utakmicu pokoškali na treningu i time prekršili klupsku disciplinu, pa će posle treninga u četvrtak uveče biti poznato da li će putovati sa ekipom u Gornji Milanovac.

Posle meča sa Metalcem, Kalča u narednom kolu na svom parketu dočekuje aktuelnog šampiona Ekonomac iz Kragujevca u derbiju dosadašnjeg prvenstva

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Lahor

    06:07 // 14. 10. 2016.

    Samo hrabro

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: