Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 24. 10. 2016.

| Sport

Srpska liga: Sinđelić slavio, novi kiks Car Konstantina

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Srpska-liga---Vanja-Keser.jpg
Sinđelić i dalje neporažen na svom terenu; foto: Vanja Keser

U 11. kolu Srpske lige Istok fudbaleri niškog Sinđelića drugi meč zaredom trijumfovali su sa 1:0, ovog puta nad Ozrenom iz Sokobanje, dok je Car Konstantin, nakon poraza u Bošnjacima od Jedinstva (0:3), izgubio na svom terenu od Dunava iz Prahova 2:1.

Peta utakmica ove jeseni u kojoj je igrao srpskoligaš iz Durlana završena je rezultatom 1:0. Posle 2 trijumfa i 2 poraza, treći put su niški “orlići” slavili minimalcem, a gol odluke protiv neugodnih Sokobanjaca postigao je Stoicev u 22. minutu. Isti fudbaler doneo je Sinđeliću 3 boda i u prethodnom kolu na derbiju u Mrštanu protiv Moravca.

Iako smo pokazali da smo u mnogim elementima igre bolji od Ozrena, ne mogu biti zadovoljan igrom, jer je utakmica bila otvorena do poslednjeg minuta. Pristup pojedinih igrača nije na maksimumu, što se primećuje, a ako želimo da u kontinuitetu beležimo dobre rezultate ne smemo da prilazimo nekim mečevima sa rezervom - istakao je trener Sinđelića Zoran Dimitrijević.

Dok Durlanci ponovo pronalaze dobru formu, na drugom kraju Niša na Bubnju, Car Konstantin je u blagoj krizi igre i rezultata. Skalp “carićima” na svom terenu uzeo je prahovski tim i zadao im ozbiljne glavobolje pred nastavak prvenstva pošto u narednom kolu gostuju jedinoj neporaženoj ekipi u ligi i lideru na tabeli Temniću u Varvarinu.

Golove za Dunav postigli su Petrović u 28. i Anđelković u 63. minutu utakmice, dok je utešni gol za domaće delo Stojkovića iz penala u 65. minutu.

Platili smo danak nedovoljnoj fizičkoj spremi. Pojedini igrači ne treniraju redovno, neki su povređeni, a nemamo dovoljno dugu klupu da to nadomestimo. Dunav je odigrao jako agresivno, sve vreme je bila prisutna želja za nadigravanjem, a mi takvom stilu nismo mogli adekvatno da odgovorimo i da nije bilo golmana Perića mogao je poraz da bude i ubedljiviji - realan je strateg “carića” Dobrivoje Đurđević.

Sinđelić je iskoristio kiks Tabana u 11. kolu i sada je na 3. mestu sa 20 bodova, 2 manje od drugoplasiranog Moravca i 9 od lidera Temnića. Car Konstantin je doživeo novi pad, sada je 12. sa 13 bodova.

U narednom kolu “carići” gostuju Temniću, a Sinđelić putuje u Bošnjace na megdan Jedinstvu

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Toma

    16:04 // 24. 10. 2016.

    bata PINE je KRALJ.Napravio je taktiku do kraja.Ulazimou veci rang.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: