Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:30, 23. 2. 2017.

Četvorodnevni protesti niških stanara

Stanari ponovo na ulicama, obilaziće javna preduzeća u Nišu; foto: JV Stanari ponovo na ulicama, obilaziće javna preduzeća u Nišu; foto: JV

Okupljanjem na platou ispred Narodnog pozorišta, Udruženi pokret slobodnih stanara u petak 24. februara u 17 sati počinje sa protestnim šetnjama. Kako najavljuju, ići će ka Skupštini Grada i do “Objedinjene naplate”. Sa njima će biti Vojni, Policijski i Sindikat "Sloga". 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milena

    18:21 // 23. 2. 2017.

    Gradska vlast ne postuje zakon.Zaposleni u gradskoj upravi koji rade sa osnovnom skolom,primaju zaradu koja je ispod minimalca.Ni jedno gradsko javno preduzece ne postuje zakon o radu.Ne isplacuje se prekovremeni rad,regres,topli obrok.Tako su i Pcelici ukinuli jubilarne nagrade,pa su posle radnici tuzili Pcelicu a ustvari gresku je napravio grad.Posle je Pcelica placala ogromne kamate radnicima

  • Blackburn

    18:26 // 23. 2. 2017.

    Koja je svrha protesta na prazne zgrade?Manadzment je odavno kuci,tu je poneki radnik,dezuran,koji ne utice na odluke...

    • Marija

      19:38 // 23. 2. 2017.

      Poenta je da vide nezadovoljne ljude na ulicama! Kao sto su ih npr. gledali u Rumuniji sve dok nisu povukli sporni zakon! Izlazak gradjana na ulice je jedina vrsta pritiska koju gradjani mogu da izvrse na preko svake mere bezobrazne, bahate i korumirane politicare i ine!

  • Pamet u glavu

    19:00 // 23. 2. 2017.

    Ma ne idite na proteste idite da glasate za opoziciju,bilo koju pa ako bude isto opet da ih menjamo.U tome je spas,druge nam nema.

    • pamet?

      21:00 // 23. 2. 2017.

      Da,da svima je jasno,a onda glasaju opet za iste na vlasti koji ih i
      odrali! Takva nam je "logika" razmisljanja! Na zalost.

  • bidza

    19:39 // 23. 2. 2017.

    Svi na protest

  • Милош

    01:04 // 24. 2. 2017.

    Видимо се на протесту, боримо се за себе и нашу децу!

  • Jordan Marinkovic

    10:09 // 24. 2. 2017.

    Ako i pobedi opozicija,odmah ce se u njihove redove ,menjajuci stranku,doleteti clanovi SNS-a.To je sistem u Srbiji.Selidba partijskih kadrova iz stranke u stranku ,zarad cuvanja radnog mesta,pa onda nemate jasnu predstavu,ko je zaista pozicija,a ko opozicija!

  • Cujte Srbi

    13:31 // 24. 2. 2017.

    Bravo nislije.Nemojte pokleknuti,vas protest se poklapa sa obelezavanje 100 godina od pocetka Toplickog ustanka.U nedelju 26.02.u Prokuplju obelezavamo taj svetli trenutak nase istorije.Dodjite. .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: