Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:50, 30. 10. 2015.

Državni revizori proveravaju niški "Parking servis"

parking Revizori predali "Parking servisu" prvi izveštaj

Najviši organ revizije javnih sredstava u zemlji Državna revizorska institucija (DRI) proverava finansijske izveštaje i poslovanje niškog JKP "Parking servis", a konačan izveštaj biće završen polovinom decembra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Laza Paču

    12:04 // 30. 10. 2015.

    Kad već spominjete DRI i njenu aktivnost u Nišu čudi me da ni jednom rečju niste spomenuli da su radili reviziju finansijskih izveštaja i poslovanja Grada Niša u 2014 godini.
    To će tek biti interesantno za videti jer će biti ogledalo nesposbnosti, nekompetentnosti i gramzivosti ove vlasti.

  • Doktor Zli

    12:36 // 30. 10. 2015.

    Jedva cekam da vidim taj izvestaj. Kladim se da ce sem neustavne naplate parkinga naci jos sto sta interesantno. A kad sagledamo celokupan izvestaj DRI...jao Perisicu, da ti nisam u kozi, veze nemas...

  • Voja SNS

    12:41 // 30. 10. 2015.

    Sem poboljsanja poslovanja nece naci nista lose. Uvedena je extra zona, prosirena druga zona i time uredjeno parkiranje, pauk nosi sve koji ne umeju da se parkiraju. Uveden je red. A sto se naplata kazni tice, pa ako ste prekrsili pravilo, ima i da platite. A da placate na vreme ne bi bili angazovani izvrsioci.

    • Lik iz centar

      14:13 // 30. 10. 2015.

      BOTINO!kakav red?kad narodu deres kozu s ledja,a nesmes da pisnes onima koji imaju dobra kola?kad za 7,8god postojanja nisi napravio NIJEDAN parking,vec samo uzurpirao javne povrsine po centralnim ulicama,dvosmerne pretvorio u jednosmerne,i time napravio i pometnju po gradu!ps. kad botujes,bolje nemoj da pises u nazivu ovo sns,izgledate iole pametniji sa onim kratkim nikovima,tipa voja,mica,cica..

  • srba

    12:57 // 30. 10. 2015.

    ispresecali su ulice i napravili parkinge i gde treba i gde ne treba, zna se koliko ulica treba da bude siroka !!
    Koje je to fora da je sad ulica jednosmerna a od jedne trake napravljen parking ?
    Da li je ovaj narod toliko naivan da ga ovako sikanira i zlostavlja svaka susa !!!!
    Osnove za bezanje iz ove drzave ima na svakom koraku !!
    Kako odbiti coveka za azil kad je ovde narod ugnjetavan !!!

  • Milan

    13:19 // 30. 10. 2015.

    Meni su napisali kaznu i ako sam Rvi i imam na kolima i karticu i resenje o invaliditetu 9. 10. 2015. Zalio sam se parking servisu i odbili su me A nisu napisali obrazlozenje samo pretnju sudskim i drugim fiksnim troskovima. Dozvoljeno je parkiranje i van mesta za invalide ako istaknes karticu i resenje, ali ... Morao sam da platim jer jer su iskljucivi i prete.

  • Super Mario

    13:52 // 30. 10. 2015.

    Tek će kontrola nezavisnog tela kao što je DRI pokazati svu nemoć Sinova Nećaka Snajki da vode ovaj Grad. Usput na linku o revizijama u toku je i Grad Niš, zašto ćutite o tome? Zar su vaša saznanja o rezultatima toliko loša po Perišića $ buljumente mu da vam je prosto neprijatno da o tome pišete?

  • krojf

    14:07 // 30. 10. 2015.

    DRI kontroliše samo način rada i obračuna poreza,a ne likvidnost preduzeća. Npr.revizori su bili u Gorici 6 meseci,od prošlog juna do decembra. Izveštaj je bio skoro uredan ,a gen.direktor Jovanić-proglašen za menadzera godine. Posle 6 meseci uveden minimalac,a u septembru preduzeće puklo.Paradoks-taj Jovanić çe ostati direktor jednog dela nekadašnje Gorice

  • Yoda

    14:07 // 30. 10. 2015.

    HMmmmmmm... Nista njima ne verujem ja. Kao da Lord Vader proverava imperatora rad to izgleda meni. U ocima njihovim jednaki nismo. Nije isto za njih parkirati Yodin X-Wing iz 1977-me i imperijalni razarac mracnog Lorda Perisica.

  • Lik iz centar

    14:08 // 30. 10. 2015.

    tu mogu slobodno reci,bandu,DRI je mogo da preispita i pre ovih protesta,mada i ovo je dobro,bolje ikad,nego nikad.inace,vidi se da nije bas prijatno vlastima da na ovaj nacin popunjavaju budzet,jer je narod poceo da se buni.bas me zanima,kakve troskove gospoda iz PS imaju,sem sto kazu ljudi "kilo farbe i cetku u ruke,pa uzurpiraj gradsku povrsinu".

  • C.Pevac

    15:32 // 30. 10. 2015.

    Zelengorska,D.Cvetkovica- sve obelezeno.Zakljucajte dvorista,poceli i tu da crtaju.

    • lekon

      23:44 // 31. 10. 2015.

      |Živeti od Nerada i pri tom se Enormno Bogatiti ... samo tome služi ova pljačkaška Institucija zvana Parkig Servis. To pod hitno preispitati, dovesti u red I zabranati bilo kakav aranžman sa privatnim licima u vezi Pauka već da to bude u vlasništvu grada kao i sav prihod od Pauka.

  • Zika

    09:36 // 31. 10. 2015.

    Nema ništa od tog DRI, samo zamajavanje naroda. Mada, ruku na srce, ima puno drskih vozača koji parkiraju gde hoće, zaustavljaju se gde hoće (npr. bulevar kod parka Sv. Save)

  • marko ilic

    13:42 // 31. 10. 2015.

    Ako je cilj da se smanji guzva u gradu,zasto se naplacuje odmah prvi sat vremena parkiranja.Valjda guzvu prave vozila koja se zadrzavaju tu mnogo duze.Treba omoguciti ljudima bar pola sata besplatno da zavrse poslove koje imaju.Ko hoce da kampuje neka plati.

    • Aida

      19:46 // 31. 10. 2015.

      Svima je omoguceno 15 min ,ne znam šta se više bune seljaci, u gradu živite ne u zaplanje, ako se već mangupiraju i voze kola onda nek plate

  • Ivana Marinkovic

    16:09 // 10. 11. 2015.

    Ma neka uloze te pare za ciscenje grada. grad nam lici na deponiju. Kese lete na sve strane, trotoari prljavi, pikavci na sve strane. Strasno! jel imamo mi neku komunalnu sluzbu? Gradsku cistocu? ovo je katastrofa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: