Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:22, 9. 5. 2016.

Dve organizacije maturantskog plesa, Grad pomaže jednoj

Maturantska parada Prošle godine maturanti bili nezadovoljni jer nije bilo majica i kišobrana za sve; foto: Vanja Keser

Srednjoškolci u Nišu će svoj maturantski ples 20. maja igrati za dve različite organizacije - jednu, u kojoj za sebe kažu da su nacionalni koordinator cele akcije i da "Plesom tolerancije" okupljaju 40 gradova Srbije, i drugu - sa kojom je Grad Niš sklopio ugovor o pokroviteljstvu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Markovljev M

    19:47 // 9. 5. 2016.

    Gradonacelnik Nisa je ili uzaludan ili je resio bas sve probleme u Nisu, kada se toliko zalaze da "mreza mladih SNS" organizuje projekat za koji znamo ciji je.

  • neka maturantsku paradu

    21:14 // 9. 5. 2016.

    organizuje onaj ko je spreman da nabavi majice za sve maturante i ko neće uključiti samo par srednjoškolaca.

  • cvrcak

    21:15 // 9. 5. 2016.

    Ma sve smo udesili

  • Зоран Васиљевић

    22:18 // 9. 5. 2016.

    Сви тврде да је у питању "promocija tolerancije, mira i prijateljstva", а у ствари се своди на то ко ће да мазне паре за организацију догађаја. Једноставно постоје два предатора који желе исти плен, а заклањају се из лепих речи.

    • Vojkan Zivkovic

      11:33 // 10. 5. 2016.

      Na Vaš komentar imam kao odgovor samo jednu reč - TAČNO.

  • sonci

    23:15 // 9. 5. 2016.

    Je otisao gradonacelnik Nisa po licencu u Jagodino... stvarno je sve cudno. Kakvi ljudi
    Vi Srbi stvarno unistite sve sto vam se da na poklon. I ko je taj mladic sto odlucuje, jeli on plesao na maturantski paradi...

    • čitaj ponovo,

      08:09 // 10. 5. 2016.

      Grad Niš daje novac za majice jednoj organizaciji, sa kojom je sklopio ugovor, dok ministarstvo prosvete podržava one koji su bili najčešći organizatori prethodnih godina, a maturanti i direktori škola su žrtve njihove neusaglašenosti. Neka ministarstvo da novac organizaciji koju podržava i neka podele škole, jer je deci taj dan značajan, nema potrebe da im ga oduzmu zbog bezvezne rasprave.

  • Zoran

    05:18 // 10. 5. 2016.

    Nema tolerancije kada se bira koordinator za "Ples tolerancije"

  • Saša

    10:22 // 10. 5. 2016.

    Sve je ovo naopako!
    Još nisu ni kročili u realan život a već ih dočekuju raznorazni interesi, grupacije, podele, ... Sama reč "tolerancija" je potpuno ne prihvatljiva za mlade ljude. Toelrancija podrazumeva da nešto ne volite, ne podržavate ali se uzdržavate od delovanja protiv toga. Mladim ljudima treba ljubav a ne tolerancija! Organizaciju su trebali sami da odrade a ne da trpaju pare nekome!

  • Vojkan Zivkovic

    11:45 // 10. 5. 2016.

    Ne zaklanjam se iza lažnih nick-ova. Sa 33 godine staža u plesu, odlično poznajem nivo znanja, tzv. organizacioni potencijal, kvalitete i prilike, kako oko same Maturantske parade, tako i u plesu uopšte, kako u gradu, tako i po Srbiji. Paradom u Nišu se bave, na obe strane,oni koji najmanje znaju i umeju. Samo ih gledam i bude mi žao maturanata, godinama korišćenih kao monete za potkusurivanje.

  • Sonja

    13:57 // 10. 5. 2016.

    Parada nisu majice! Kupite im pozovite za drugi program nece doci. Nema drpanja, nema ni sta da se drpa. Nis je stub nacionalnog projekta NOSECI, ali nislije ne umeju da budu noseci. Oni bi samo da kukaju da im Bgd smeta. Prosle godine su hteli da me tuku, sada vam se javljam iz inostranstva. PRIZOVITE SE PAMETI bivsi sugradjani.

  • Maturantkinja

    11:25 // 14. 5. 2016.

    I ove godine opet haos oko parade. Nasa skola je jedna od onih koje ne mogu ucestvovati na paradi u centru grada. Izrazito nam je zabranjeno da se uopste tamo i pojavimo jer mozemo popiti prijave, jer su njihovi advokati 'spremni da reaguju'. Ovo je sramota, jer ako je parada matranata onda je za sve.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: