Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 11. 12. 2015.

Foto-vest: “Pauk” u prekršaju

pauk Pola sata na sred ulice sa 4 migavca; foto: M. G.

Kamion za odnošenje vozila niškog “Parking servisa”, prema tvrdnjama Nišlija, oko pola sata je nepropisno bio parkiran u Ulici 7. jula u kolovoznoj traci.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Pjer

    13:37 // 11. 12. 2015.

    Pratim jv i podržavam sve akcije koje ukazuju na nepravilnosti u društvu i gradu, ali... Ovo je specijalno vozilo označeno žutim rotacionim i treptećim svetlima i ima posebnu dozvolu SP MUP-a i nije u prekršaju.

    • Dragan Jovanovic

      14:33 // 11. 12. 2015.

      Ako nisi vozac pa pises ovako, onda nije strasno, ali da znas da i vozila sa plavim rotacionim svetlima moraju da postuju sve propise. Zuta rotaciona svetla moze da stavi ko hoce!
      Ako si vozac, vrati odmah vozacku, jer si evo sad pao na ispitu iz poznavanja propisa!

    • strucno

      14:37 // 11. 12. 2015.

      Pjer vi ste definitivno bot. Pogledajte malo zakon o bezbednosti saobracaja clanove 111, 62 clan gde se kaze da niko osim policijskih sluzbenika u obavljanju sluzbene duznosti nesme da ugrozava bezbednost drugih ucesnika sto je vozac kamiona u velikoj meri ucinio.

    • Tata

      14:51 // 11. 12. 2015.

      Eeeee? A gde si procitao to, daj neki clan tog zakona?

    • INSISTIRAM NA TRI KAZNE

      15:08 // 11. 12. 2015.

      Tom javnom preduzecu data je licenca za obavljanje odredjene delatnosti i dozvolu za koriscenje radnog svetla, iskljucivo i samo tokom obavljanja one radnje za koju su licencirani. Nije dozvoljeno koriscenje radnog svetla tokom popunjavanja radnog naloga u kancelariji, kupovine cigareta, ili kopanja septicke jame. Saobracajni, disciplinski i privredni prekrsaj !!!

    • Milanche

      15:18 // 11. 12. 2015.

      I sta je radio pola sata? Mnogo lako da se upale rotaciona svetla i da se parkira gde god. To je kad "moc" (ili iluzija iste, zato pod navodnicima) udari u glavu, pa obicna seljacina koja vozi taj kamion misli da je jaci od svega. A isto je svuda. Vlada poziva na stednju, a plate im basnoslovne. Ovi naplacuju kazne za nepropisno parkiranje, a sami to rade. Mora da se spali to sve...

    • Vladica Veljkovic

      16:49 // 11. 12. 2015.

      I traktori imaju zuto rotaciono,a ovom vozili zuto rotaciono sluzi da kada slepa vozilo upali zuto rotaciono da obavesti ostale ucesnike u saobracaju da slepa vozilo.Pametniji si kad cutis i ako si napredan,svi ste takvi i upropastiste Srbiju.

  • gorcilo

    16:29 // 11. 12. 2015.

    Evo ih svaki dan u N. Banji. Podižu vozila ispred Radona čak i ona koja ne ometaju pešake i druga vozila. Dodju ljudi na terapije(srčani bolesnici)kad izađu samo što ih ne strefi srčka a na parkingu(kod Radona) nema mesta. Ona ispred Zelengore tj. kod glavnog ulaza niko ne dira. Slična je situacija i na Bulevaru kod parka SV. Save. Sada znamo da moraju da se namaknu pare za JKP "Gorica"

  • Vladica Veljkovic

    16:44 // 11. 12. 2015.

    To ti je brate SNS,pa glasajte opet za njih i gradonacelnik parkirao u centru grada na poplocenu pesacku stazu i nikom nista.Oni sve mogu,skup lopova i preletaca,svakom clanu SNS je ovo makar treca stranka.

    • Nislija

      00:22 // 12. 12. 2015.

      To moze da se kaze za svakoga, SNS je isti kao i svi ostali. Mene ako pitas svi prethodni su bili gori iz razloga sto su mi auto dva puta podigli sa regularnog parkinga... Tako da ne budi slep, sve je to isto... :)

  • strucno

    12:29 // 11. 12. 2015.

    Veoma opasno po sve ucesnike u saobracaju narocito sto su vozaci bili primorani da preticu kamion preko pune linije i u zoni raskrsnice. Nedopustivo ponasanje vozaca kamiona.

  • STRUČNIJE

    13:13 // 11. 12. 2015.

    Dajte legitimitet tom JKP ili ga gasite !

  • Slavko

    13:23 // 11. 12. 2015.

    Vrlo lako mo'e da se vidi registarski broj, pa neka ondasaobra'ajna policija podnese prijavu! AKO HO"E, natavno!

  • Nislija

    13:55 // 11. 12. 2015.

    2 puta u roku od mesec dana,mi pisu dnevnu kartu,da ne kazem kaznu,a parkiranje placeno putem sms-a.I tako ja gubim vreme,idem tamo,popunjavam reklamacije,kao da nemam sta da radim.Prvi put kad sam bio,svi sluzbenci sa šaltera onih stoje napolje i puse,ja sam usao a sluzbenica vice od napolje ''izvolte sta treba'' Sprdnja od preduzeca

  • Sendvič za Pjera

    14:55 // 11. 12. 2015.

    Parking servis nema projekte za obeležavanje parking mesta, a većina nisu obeležena po standardima-zakonu. Podužno parkiranje je minimalne dužine 5,5m, polovina parkinga iza pozorišta je u privatnom vlasništvu, a oni stavili rampu i sl.

  • INSISTIRAM NA TRI KAZNE

    15:13 // 11. 12. 2015.

    Pocinjen je saobracajni prekrsaj, disciplinski prekrsaj i privredni prestup zbog zloupotrebe rotacionog svetla.
    Naplatiti kaznu za parkiranje na nedozvoljenom mestu. Oduzimanje poena jer je u pitanju vrlo veliko ugrozavanje bezbednosti zbog ciste bahatosti i nasilnosti. Vozaca kazniti disciplinski suspenzijom. Kazniti rukovodstvo zbog zloupotrebe vozila. Oduzeti licencu za obavljanje delatnosti.

  • shaft

    19:45 // 11. 12. 2015.

    Bahati i napaljeni selci rade sta hoce!Sami smo krivi,takvi nam kroje kapu u sred grada,nisu osetili cvrsto!

  • branko đorđević

    22:17 // 22. 12. 2015.

    E pa u jednoj takvoj situaciji pored velike pijce pitah vozača pauka da li zbog njegovog nepropisnog parkiranja mi na 40 stepeni moramo da se provlačimo i dobih odgovor ,,koj sedi pod krušku jede kruške "pa se nešto mislim da im sečemo tu krušku pa nek sede onda na livadi i nek pasu travu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: