Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 28. 3. 2013.

Grad Niš popisuje imovinu

Gradska-kuca.jpg Gradska kuća, arhivska fotografija

Zbog toga što se kako kaže “uhvatio za glavu” kada je video izveštaj popisne komisije gradonačelnik Niša rešio je da angažuje čoveka koji će popisati svu gradsku imovinu, kako bi sačuvao interes grada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • postenje

    17:53 // 28. 3. 2013.

    perisic brine o zakonitom radu? Koga on to zasmejava? Zar se protiv njega ne vodi postupak kod Agencije za borbu protiv korupcije? A sada je tek saznao da treba stititi gradsku imovinu? necuveno koliko je bio neobavesten!

    • ;)

      09:10 // 29. 3. 2013.

      Neozbiljan si, Agencija za zbrivanje u kojoj niko upošljen putem konkursa, vodi proces ;) Da te potsetim da je Bane odbornik i poslanik, što je ok, ali je pri tom i dugogodišnji direktor Direkcije, što nije u skladu sa zakonom. Bajatović je poslanik i istovremeno direktor Srbijagasa...Agencija ;) radi... Komunalci bi morali da se primaju putem konkursa. Dolazi leto, a konjske zaprege krstare gradom, jer nadležni ne poštuju gradsku odluku, a sakupljači sekundarnih sirovina ne kupe ono što njihovi ljubimci ostave za sobom...juče su kola komunalne inspekcije bila parkirana u žutoj traci kod parka Svetog Save, onaj ko demonstrira moć neće zavesti red...

    • Grejs Keli

      19:12 // 29. 3. 2013.

      Ovaj čovek još uvek istražuje i otkriva brljotine prethodne vlasti! Tek će brljotine da isplivavaju!

  • jasmina

    01:29 // 29. 3. 2013.

    E,Perisicu kada bi samo znao sta je sa gradskim lokalima u centru. Jedni isti ljudi ih godinama iznajmljuju od grada za neke smesne pare a onda izdaju drugima za petoduplo vise. A kada neko drugi ode u opstinu da se raspita za neki lokal vase sluzbenice najverovatnije cascavane od doticnih daju informaciju da to uopste nije gradski lokal. Licno mi se to desilo za lokal koji je skoro izdat.

    • Grejs Keli

      19:20 // 29. 3. 2013.

      Ovo nije ništa čudno! Verujem da on to zna i da je namerno to sada krenuo da radi.....mnogo će brljotina tek da se razotkrije

  • Pero Peric

    21:04 // 28. 3. 2013.

    Stop stranačkom zapošljavanju. Seća li se neko toga?

  • alkiijad

    00:38 // 29. 3. 2013.

    Dakle, jedan novoupošljeni čovek treba da reši ono što, kako ispada, ne može da reši cela gradska Uprava za imovinu (i inspekcijske poslove) http://www.ni.rs/uiiip.html ????!!!!!!

  • Nislija

    11:58 // 15. 4. 2013.

    Mislim da je krajnje vreme da gradonacelnik nauci sta je cija nadleznost i cija obaveza... Rusenje nelegalno izgradjenih obejekata nije u nadleznosti gradskih opstina vec grada...

  • nenad nenadovic

    22:05 // 1. 4. 2013.

    Za verovati je,da ce biti primljen neki lekar!!

  • Katarina Stojkovic

    23:25 // 4. 4. 2013.

    Koliko ja znam, a skoro sam se raspitivala u vezi jednog prostora vecina lokala koji su nekad bili u vlasnistvu grada su nacionalizovani i sada se sve zavrsava u vezi zakupa sa vlasnicima kojima su vraceni. A i sve ide na licitaciju kako su mi rekli tako da nema tu izdavanja kome ko hoce vec ko vise da, prost zakon licitiranja :). Zena sa kojom sam pricala je bila sasvim ok, dala mi je taman toliko informacija koliko mi je bilo potrebno o lokalu, tako da sam izasla apsolutno zadovoljna a da pritom nisam dosla ni po cijoj preporuci vec sam bukvalno banula u kancelariju.

  • Nenad

    22:08 // 28. 3. 2013.

    mogu ja da se bavim gradskom imovinom

  • NEMA GAZDE U KUĆI

    00:22 // 29. 3. 2013.

    Отворите наравно још једно радно место (још неког страначког слепца удомите), само не знам шта годинама ради Управа за имовину и инспекцијске послове градске управе Града Ниша и њен начелник Јањић? Зашта они примају плате? Ко је да грађевинску дозволу и продао државно земљиште за изградњу гасних и бензинских пумпи поред нишке Царине и бившег "Ферокса", а касније ЈКП "Медијана" код пружног прелаза и раскрснице за ЖИШ? Шта је са објектом "Кула" (Тутуновићев подрум)у ул. Светолика Ранковића. Шта је са предратним задужбинама у Нишу? И ОШ "Учитељ Таса" има задужбину (порушену) у ул.Јанка Веселиновића. Шта ради Градско јавно правобранилаштво? ради ли неко поштено свој посао у овом граду Нишу?

    • Grejs Keli

      19:16 // 29. 3. 2013.

      Janjić ništa nikada nije radio.....on je naviko da sedi u kožnoj fotelji i da uživa! Možda je radio samo ono što mu je nadređeni sadašnjeg URSa Bane Bananamen govorio da radi!

  • miks

    07:11 // 29. 3. 2013.

    Pa zasto bi se uposljavala nova osoba i opterecivao budzet kada postoji Uprava za imovinu koja brine o imovini grada. Potrebno je samo optimizovati resurse i vrsiti nadzor.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: