Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 13. 2. 2017.

Kletvom i protiv šalterske službe niške policije

poruka Kletva upućena šalterskoj radnici koja je ispijala kafu; foto: čitalac

Psovke, teške reči, pa i pretnje upućene šalterskim službenicima, svakodnevica su pred niškim šalterima. Međutim, jedan Nišlija otišao je i korak dalje, pa je, očigledno nezadovoljan time što je službenica pila kafu, zalepio na sam šalter papir na kojem je crnim markerom ispisana kletva zbog toga.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • slavko

    17:51 // 13. 2. 2017.

    Ovo je zlonamerna prica.Moja je skroz drugacija i ja imam skroz drugacija iskustva.Cak sam prijatno iznenadjen ljubaznoscu i salterskih radnika i njihove nacelnice koja mi je veliku stvar pomogla.Svuda nas je i ovakvih i onakvih,iskustva su razlicita!

    • Dragan,Niš

      18:10 // 13. 2. 2017.

      @slavko.Ili si završavao preko veze ili si baš bio velike sreće?

    • RODOLJUB

      19:01 // 13. 2. 2017.

      Gde se može uživati u servilnosti i ljubaznosti državnih činovnika, ŽIBOTA TI? Kažite ovom napaćenom narodu da vidi to čudo nevidjeno.

    • Gradjanin

      07:47 // 14. 2. 2017.

      Ti verovatno radis tamo ili mozda neko iz tvoje okoline, jer je ocigledno da normalan covek ne moze da kaze nista pozitivno za njih. Nekoliko puta sam pokusavao da prijavim adresu i uvek mi je falio jedan papir, od izvoda iz katastra, upotrebne i gradjevinske dozvole. I to original.Cak sam pitao dal treba mokracu da donesem... I do dan danas nisam uspeo da se prijavim. Aposlutno razumem coveka.

    • nenad 2008

      16:03 // 14. 2. 2017.

      Vi ste nesumnjivo srećnik. Ima toga, ali retko, baš kao u vašem primeru, Najčešće je drugačije. I normalno je da prekipi strpljenje, kao i kafa. I kada se reaguje, onda ste nevaspitani, drski, ne razumete njihov napor, pa šta ako pijem Itd. Nikako da se odreknu starih navika. A, ima ih toliko, da bi mogli da opslužuju još dva grada poput Niša.

  • Деутеријум

    20:19 // 13. 2. 2017.

    Без обзира на редове, на чекање, оправдано и неоправдано незадодовољство свим и свачим, на личне фрустрације.... без обзира на све, мислим да је ово врло примитивно. Нисмо ваљда баш толико пали.

    • axelow

      23:47 // 13. 2. 2017.

      Pali smo jos nize jer 26 godina dozvoljavamo svakojako izivljavanje od strane vlasti.

  • LosMi

    17:10 // 13. 2. 2017.

    Ja sam 3 dana na ovom salteru prijavljivao dete, pored sat vremena cekanja svakoga dana dva dana sam imao odgovor FT1P, a treci dan pao sistem!
    Ne cudi me ovakva reakcija sugradjanina!

  • Dragan,Niš

    18:18 // 13. 2. 2017.

    Ja mislim da se samo u Nišu čeka u redovima ispred šaltera,počev od pošte,banke ,trezora distribucije ,zdravstvenih ustanova,tržišta rada a specijalno na šalterima opština i policije.Službenici na policijskim šalterima su toliko nadmeni ,drski i puni sebe ,valjda zato što misle da narod treba da se boji policije i da se oseća krivim automatski čim uđe u policijsku stanicu .Isfrustrirani činovnici!

    • Građanin

      19:59 // 13. 2. 2017.

      Čisto kao obaveštenje: imao sam priliku da u BG PIO Čukarica završavam posao.... Šta reći. Isto je i tamo: red, čekanje, sporost... administracija je u svim gradivima ista...

  • coa

    12:46 // 14. 2. 2017.

    Pa mi smo u redovima tamo zbog njih,a ne oni zbog nas...

  • Nikola

    00:28 // 14. 2. 2017.

    Kako im je samo neuredno i prljavo, cak se i na ovim slikama vidi. Najbolje pokazuje i odnos prema poslu. :-/

  • Trička

    07:26 // 14. 2. 2017.

    Ostale nam samo kletve

  • Бошевац

    08:28 // 14. 2. 2017.

    У филијали поштанске штедионице на булевару Лењина - да има неко да постави скривену камеру која би снимала запослене у току једног радног дана - па тај би филм могао добити оскара ; и за режију и за сценографију , глуму,.....

    • misko

      10:19 // 14. 2. 2017.

      Umro je lenjin, umro je i tito, sada je kapitalizam...

  • Alex

    22:55 // 14. 2. 2017.

    Vrlo loša iskustva imam na tim policijskim šalterima. Jedna me je vraćala jer nije pečat preko slike u vojnoj knjižici, već ispod (zbog pasoša), kaže, odakle da znam da nije falsifikat!!! Posle podne sam se vratio da kažem da niko u vojnom odseku nije hteo to da popravi. Da ja ne znam šta više da radim, jer ceo dan obilazim vojne ustanove uzaludno...
    Ali nije ni bilo važno, jer je drugi službenik

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: