Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 9. 4. 2024.

Niška policija potvrdila: Milenković novi načelnik

Policija KOSTA23 Niš ima novog "šerifa"; Ilustracija; foto: Aleksandar Kostić

Kao što su Južne vesti pisale, nišku policiju nadalje vodiće Dejan Milenković, potvrdili su iz Policijske uprave. Reč je o pukovniku policije iz Unutrašnje kontrole. O razlozima smene prethodnog načelnika nema zvaničnog odgovora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Maxa

    21:52 // 9. 4. 2024.

    Sve čestitke, pravi čovek na pravom mestu.

  • Dragan

    06:31 // 10. 4. 2024.

    u ovoj zemlji sve naopako...cuvari zakona ga najvise krse...272 nestala pistolja,a verovatno ih je vise,u izbornom inzenjeringu glavni organizator "migracija"policija...izjave funkcionera pogotovu nacelnika u slucaju male Danke nacionalistickog tipa,kap i o IQ nacionalne manjine su sramotne...osumnjiceni preminuo prirodnom smrcu u zatvoru...i mnogo mnogo slicnih afera...ali Bata stoji na celu...

  • Alex

    07:13 // 10. 4. 2024.

    Neka se zove i Mali Budo, to javnost ne zanima. Ono što nas zanima je da se smanji stopa kriminaliteta, izbacivanje članova MUP-a koji su umešani u kriminalne aktivnosti kao i da saobraćajna policija konačno počne da radi svoj posao. Da ga radi tako što će da zaustavi divljanje i trke motorima pogradskim ulicama a ne da iz žbunja snima narod koji vozi 3-5 km/č više od dozvoljenog. To nama treba .

  • Danijela

    08:21 // 10. 4. 2024.

    Zabrinjavajuće je ovo, da se policajci međusobno nazivaju po nadimcima kriminalaca i mafijaša, poistovećuju se sa njima. A i ovaj novi načelnik, ko zna u šta je upleten, ko zna zašto je sada načelnik, završio neku policijsku školu koju svi završavaju koji ne mogu nikakav fakultet da upišu. Teško nama u Nišu, bezbednost ne samo da neće da se popravi, već će sve lošije da bude.

  • dragan

    08:39 // 10. 4. 2024.

    To je covek koji je pred penzijom. Jos 2002-2003 je ucestvovao u nekom mogucem napadu na Zorana? Gde je do sada bio? Kakvi su mu rezultati rada do sada? Za ovih 10-20 godina? Zna li se nesto???

  • Pera

    09:12 // 10. 4. 2024.

    Da li hoće novi Načelnik PU Niš da natera svoje radnike da rade svoj posao za koji primaju platu? Ne verujem. Da izađu na ulice bez skužbenih kola, da spreče konjske zaprege po gradu Nišu, da kažnjavaju divljjanje motora po gradu. To im je posao u opisu radnog mesta!

  • Cacko

    06:44 // 11. 4. 2024.

    Pravi covek na pravom mestu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: