Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:27, 25. 8. 2023.

Nišlije ocenile 3 godine vlasti gradonačelnice - anketa na ulicama grada i na mrežama [video]

anketa Nišlije uglavnom nezadovoljne radom svoje gradonačelnice; foto: JV

Šta Nišlije misle o trogodišnjem radu gradonačelnice Dragane Sotirovski, Južne vesti su ih pitale i uživo i na društvenim mrežama, a najviše ljudi ima stav da bi "ponavljala" da je u školi, jer mnogi građani njen rad nisu ocenili ni jedinicom. Najviše joj zameraju iskopane ulice pune rupa, uništavanje zelenila i mnogo betona, investitorski urbanizam i to što je grad "prljav", a deca nemaju besplatne udžbenike. Retki su zadovoljni time što je uradila u mandatu koji joj je na izmaku, a izdvajaju infrastrukturu, renovirano mesto za "igranku", kao i da im je opšti utisak da je "Niš lepši na svakom koraku".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • slavko

    10:44 // 25. 8. 2023.

    "Nikad bolje" u prevodu is iz Nis! SNS je najvece zlo!

  • Sotir

    11:01 // 25. 8. 2023.

    Sotirovska je povecala naplatu parkinga
    Povecanje djubrarine
    Povecanje imovine
    Povecanje vode
    Povecanje nisstana
    Dovela oko sokolovo
    Sve je poskupela gde je mogla. Udri po gradjanima.

  • Sotir zvani bredju

    11:02 // 25. 8. 2023.

    Sotirovska
    - kontolise pijačne prodavce
    - oduzima parking mesta gradjanima
    - uvela oko sokolovo da kaznjava narod
    - ulice nam pune rupa
    - sela bez vode i kanalizacije
    - bavi se licnom promocijom
    - grad nam je prljav
    - grade se zgrade bez plana na sve strane
    - nema mesta u vrticima
    - zaposlila muža, zeta + (stan) ćerku, rodbinu.
    - ukinula plaćanje kartica za prevoz
    I MNOGO TOGA DOVOLJNO

    • Nebojša Stefanović

      05:37 // 26. 8. 2023.

      Peticija da se napravi pešački prelaz na bul.Nemsnjića kod Zone tri jer je udaljenost izmedju dva prelaza skoro kilometar..Pešački most u prajd bojama da se sruši i napravi lep kameni most u sklopu tvrdjave.Ovako imam osećaj da idem u javnu kuću .Nastavila tradiciju SNS uništavanja Srbije.

  • Sotir Zet

    11:03 // 25. 8. 2023.

    Afere za koje znamo
    -posao za muža u Eps
    -posao za muža u Poštansku stedionicu
    -slupala sluzbeni auto.
    -ostavka direktora medijane
    -ostavka direktora vodovoda
    -ostavka većnika za sport
    -ostavke pomocnika
    -ostavka direktorke Ton-a
    -ostavka načelnika komunalne policije
    - ostavka načelnika iz uprava
    -vredja svoje kolege novinare
    -tajni investitori
    - zetu stan.

  • Гага

    11:04 // 25. 8. 2023.

    Улога градоначелника/це није управљачка,него извршна;она,не доноси,него спроводи одлуке Скупштине ..а да овај народ пати од мизантропије,је очигледо!?

    • Drasko

      12:08 // 25. 8. 2023.

      Ajd malo da ti objasnim. Veće koje predsedava ONA daje predlog Skupstini. Skupstina ne vodi grad nego veće grada Niša. E sad sto ona legalizuje lose odluke i mutljavinu za sebe preko Skupstine to je druga stvar.

    • Soklen

      14:05 // 25. 8. 2023.

      Posto je uloga izvrsna, moze da stopira izvrsenje lopovskih radnji. Naravno to joj ne odgovara jer nece biti u talu. Novinarka u pokusaju nikada nije bila niti ce biti gradonacelnica Nisa. Ona je gradonacelnica snsovcima a ne nama Nislijama. Da se mi pitamo nikada ne bi dobila nijednu funkciju. Bila bi proterana iz grada.

    • Var tehnolog

      20:53 // 25. 8. 2023.

      A,koji si ti to narod ? I,odakle si ? Toncevu se slihtas za kafu, ovoj za sendvic !

    • Alo bre

      12:31 // 1. 9. 2023.

      Vidimo kako ih sprovodi cveta nam grad sve miriše kad šetamo ulicama!

  • Sotir muž

    11:07 // 25. 8. 2023.

    Obrukala se za :
    Filmske susrete
    Sajam automobila
    Utakmica Srbija u hali Čair
    JAZZ festival

    Protest Brzobrodjana
    Protest vlasnika lokala
    Protest stanara kod škole Sveti Sava
    Protest gradjana iz ulice Vojvode putnika
    Protest roma zbog struje
    Protest zbog Oka sokolovog
    Protest gradjana Knjažavačka
    Protest Matevčana za parcele

    • Qgo

      16:45 // 25. 8. 2023.

      Zaboravio si da pomenes unistavanje trga kralja Aleksandra...

  • Srdjan Filipovic

    11:34 // 25. 8. 2023.

    Ma kakva nula,da ima neko noramalan u ovoj zemli nikada neku dopisnicu ne bi stavio za gradonacalnicu veceg grada.Ona je godinama cekala i vrebala priliku.Sad samo dere,mlati i puni dzepove.Svoje i svojih najblizih.

  • Slobodan Trikic

    12:05 // 25. 8. 2023.

    Kad si domaćin jedne velike kuce kao sto je Nis treba da imaš saradnika da tu kuću lepo urediš i narod bude zadovoljan, ovako svi se nađu da zadovolje bližne svoje, i svoje apetite. Gospođa Sotirovska je poreklom iz jednog sela prema Ozrenu nikada se niko nije ni nasalio pa tako ni ona da se uredi put preko Ozrena prema Sokobanji, koji povezuje Sokobanja i Niš put je kraći.

  • Olja

    12:11 // 25. 8. 2023.

    Unistila grad Nis.Lepo put pod noge pa u Sokobanju nek betonira Borice,Ozren i ostala izletista.Nama je dosta trznih centara.ograda kao da smo u k.p.z.Gde su besplatne knjige za nisku decu Beograd nije na drugom kontinentu.Da joj stalo do nislija i nisku decu i mi bi imali isto ko B.G.

  • Sta je sledece

    12:22 // 25. 8. 2023.

    Uvek pomislim ne može gore i UVEK se prevarim. Prvo Simonović pa SNSovci, pa Bulatović obrne igricu i mislimo NEMA DALJE, a onda se desi Sotirovska i bukvalno dođem u situaciju da se molim da ne uzmu ništa da rade, sređuju i "unapređuju". Bolje neka stoji sve jer tako propalo je bolje od onog što oni naprave. Niški SNS je novi nivo dna, svi gradovi nas polako prestižu a nisu nam bili do kolena!

    • Simka

      02:36 // 26. 8. 2023.

      O Bulatovicu mož da mislimo da hocemo. Ali za vreme njegovog mandata uradjen je najlepsi park u centru grada, izgradjena delta, presvucene sve glavne saobracajnice u gradu, izbacen je bugarski parking u sred centra. Jedino sto bio baksuz je sto ga zadesila korona pa je izgubio godinu ipo mandata.

    • Jon Doe

      06:30 // 26. 8. 2023.

      Istina. Podsetnik na plejadu gradonacelnika neradnika i profitera. Jedino sta jos nisu stavili u svoj dzep i dzepove svojih poslodavaca je vazduh koji Nislije disu. Grad nam je devastiran, sve propada, podseca me na ulice gradova iz filmova o srednjem veku.

  • Jonca

    12:24 // 25. 8. 2023.

    @Gaga,ako ja i ti pripadamo istoj stranci,sluzimo istom vodji,pijemo zajedno kafu u skupstini u istom kaficu ,imamo zajednicke prijatelje u sudstvu,zdravstvu,skolstvu,koji su takodje pripadnici iste partije i oni rade za istog vodju,koja je onda razlika izmedju upravljacke,izvrsne i zakonodavne vlasti

  • Sasa Miladinovic

    12:49 // 25. 8. 2023.

    Pokušavam da napišem nešto,ali ne ide.Ovakvo zlo imali nismo sve grdje od grdjeg od perišić,preko bulatovića pa sad ova strasno,šta li je sledeće,...Nislije šta je ovo ....

  • Gradjanka

    13:04 // 25. 8. 2023.

    Za gradonačelnicu
    Đubre i prljavština na sve strane, deponija od đubreta prema kasarni Mija Stanimirović, sramota koliko đubreta, ima svega i svačega, od trave i žbunja se sada ne vidi nista, na trotoaru ne može ni da se pešači, jer je travuljina svuda.
    Sramotaaaa

  • Ricardo

    13:08 // 25. 8. 2023.

    Gadafi-nica je Carica

  • Aleksandra

    13:09 // 25. 8. 2023.

    Onaj što je hvali, a bio je na otvaranju puta da gleda Vučićevu predstavu je očigledno deo SNS karavana, tako da njegova pohvala nema nikakvu težinu. Neko reče i da Sotirovska radi samo na samopromociji, ali kao što ništa ne ume da radi, ne ume ni sebe da promoviše: nepopularna je, ali mora se priznati da je bar u jednom postigla uspeh: uspela je da učini sebe osobom koju niko ne voli.

  • Baki

    13:29 // 25. 8. 2023.

    Odlicna i kao osoba i kao gradonacelnica. Uvek odgovara na poruke,ispunjava obecanja. 15 godina smo cekali infrastrukturu, svi njeni prethodnici obecavali, ona ispunila. Velika gospodja, kulturna i obrazovana. Puna podrska za dalji rad.

  • Љубиша (Медијана)

    13:30 // 25. 8. 2023.

    Колико ја располажем подацима (као рођени Нишлија одлично информисан) не постоји омраженији лик, који је покушао да ради озбиљан посао без знања и талента. Оцена чиста 0 !

  • AKXY

    13:50 // 25. 8. 2023.

    JAD BEDA i TIHA JEZA...Pocevsi sto je uvela trecu smenu radnicima Medijane pa lupaju u dva ujutru dok prevrcu kante dok sav narod posten spava NE zato sto se njima tako hoce vec sto se doticnoj cefnulo da to tako trba da bude do grada koji je prljav,prasnjav,jednom recju PROPAO...

    • Nis

      23:57 // 26. 8. 2023.

      Ja nisam video radnike Medijane nigde postali su igrozena vrsta ,ustvari vidjam ih ujutru u redu za pljesku, a grad nikada prljaviji.
      Setam trotoarom i ne mogu da se nacudim kolko je prljav grad djubre je svuda oko nas kamioni koji nose djubre cure pa celo naselje smrdi.
      Idem pesaka vrlo cesto i nikada ne naletim na ulicne cistace koji ciste.

  • Dragan Petrovic

    14:30 // 25. 8. 2023.

    Najvece zlo u istoriji grada Nisa,Turci bi joj pozavideli,i sagradili Gaga Kulu..trebalo je da se rodi u neko drugo vreme...za sebe sto ucini,cista 10++++,za grad minus beskonacno...nadam se da je ceka i partijska nagrada,zasluzena u vidu ambasadorskog mesta(tamo gde ima da se lapa,pa makar i na sluzbenom benzinu).Sretno Gago,i ne okreci se ka Nisu...

  • Predrag Ivic

    15:09 // 25. 8. 2023.

    Najveca steta koja je intenzivno nastala u periodu ove uprave je nekontrolisana gradnja stambenih objekata po modelu : ekspresne gradjevinske dozvole investitorima a nakon toga nevidjena neefikasnost i anemicnost gradjevinske inspekcije na prijavljivanje ogromnih neusaglasenosti sa lokacijskim uslovima ! Rezultat je urbanisticki i komunalni haos, vidljiv kroz parkiralista, djubre i raskopane ulice

  • Мина

    15:11 // 25. 8. 2023.

    Само добра метла и култура Нишлија спасиће Ниш.Ми и нисмо свесни, колико је Ниш прљав град.Градоначелница да буде оштрија према службама које одржавају градске површине, да натера грађане, станаре стамбених зграда и приватних кућа да поштују Закон о становању.Строго кажњавање, а не подилажење неодговорним службама и грађанима и Ниш ће бити чистији и лепши.

    • Auttrikter

      21:04 // 25. 8. 2023.

      Ne 0, vec 00 !

  • Мики Јоцић

    15:14 // 25. 8. 2023.

    Шта рећи а не заплакали! Три мандата прођоше а Ниш остаде Паланка а Београд и околина исисавају све паре из Србије! Једна велика глупост је метро који баснословно кошта а то више нико у свету не ради и зато градови и места у Србији немају ни за основне ствари а градоначелници као ни госпођа не желе да ремете политику врха државе

  • Ја лично

    15:27 // 25. 8. 2023.

    Како не похвалити полупани службени ауто, тзв "око соколово" станове на муфте за чланове њене породице, где оно беше умувала мужића? Брига њу за град али савршено.. њеним НЕрадом могу бити задовољни само они њени

  • ЛЕП ЧОВЕК

    15:39 // 25. 8. 2023.

    ЛЕП ЧОВЕК

    "Нашла се вила у чем' није била".
    Штета, лепа жена, али ништа више од тога... А могло је боље!

  • Samo Jasi

    15:48 // 25. 8. 2023.

    Vi mislite da ce doticnu da nasikiraju ovakve stvari,bas nju briga za obicne gradjane ona radi za licni interes.Grad je u rasulu ne zna se ko pije a ko placa.

  • Mike

    15:56 // 25. 8. 2023.

    Katastrofalan rad za mesto domacina grada , umesto fa ga razvija ona ga unazedjuje. Uostalom kao dosljak ne moze da voli nas grad NIS od pravih i starih Noslija.

  • Naissus

    17:05 // 25. 8. 2023.

    Po meni, tu nema nicega za ocenjivanje bilo kakvom ocenom

  • Miodrag Petkovic

    17:23 // 25. 8. 2023.

    Ne zavaravajte se,dobra je ona SNSovcama.Odavde ona ide na direktorsko mesto RTSa.Zvezdan na njeno.

  • Zgrozen

    20:40 // 25. 8. 2023.

    Najveca investicina gosppdje sotirovski je Berlinski zid na Niskim bulevarima, i naravno dodela socijalnog stana zetu i cerki.

  • Jon Doe

    06:17 // 26. 8. 2023.

    Pop pesmu legendarnog benda Bee Gees, koja se u prevodu zove " Tragedija ", treba predloziti za himnu gradonacelnice i gradske uprave, pa da se pusta iz minuta u minut na fontanama u centru

  • ***

    07:28 // 26. 8. 2023.

    Znali smo sta nas ceka kada su je postavili.Zasto smo tada cutali, zasto nismo izasli na ulice? Sami smo krivi sto je trpimo.Bolje i ne zasluzujemo. Sram nas bilo kad nam je ona gradonacelnik.

  • Jug

    08:11 // 26. 8. 2023.

    Glupo je uopšte i komentarisati ovu gradonačelnicu . Mrzeli ste je od samog dolaska na ovo mesto a uz to imala je i mnogo onih koji su svim silama pokušavali da je omalovaže , ponize uato što nije NIŠLIKA , veća je ona NIŠLIKA od mnogo u Nišu a vi se naučite da nema mržnje zavisti i ljubomore pa će sve da krene kako treba.

    • Dragan

      13:01 // 26. 8. 2023.

      Ovo je tužna konstatacija da je neko mrzi jer nije iz Niša.Pitanje je šta je dobro uradila za grad?Sve se svelo na bavljenje glupostima i sitnicama.

  • POMOĆNICI Gradonačelnice su LOŠI

    07:36 // 27. 8. 2023.

    Treba da imaš dobre saradnike sam ne možeš.Loši su pomoćnici, pogledajte samo onu pomoćnicu za komunalno,izadje kao djak u prvom razredu,izdeklamuje ono što je naučila napamet toliko.Samo gleda kome će šta da namesti, poslom se ne bavi. Manipuliše izvršiocima, pred gradonačelnicom ulizivanje, šta je ona konkretno dala kao ideju da se reši u oblasti komunalnih, pozerka koja kopira Gradonačelnicu.

  • Gradjanin Niša

    11:56 // 27. 8. 2023.

    Jedinica (1) je ODLIČNA, čak je i NULA (0) odlična ocena, za sve što je (nije)uradila tokom trogodišnjeg mandata. Nadam se da će otići na bolje radno mesto (u Beograd) jer nam neće nedostajati.
    Želim joj sve najbolje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: